Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
na zadnjih 5 stranica tobe ni u top5 maloumnika, interesantno i pomalo neocekivano
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
I ja sam iznendjen tom cinjenicom.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 nov 2021, 01:18na zadnjih 5 stranica tobe ni u top5 maloumnika, interesantno i pomalo neocekivano
A ovo me je jos vise iznenadilo:
kobillafrommanilla: Pokazace Fedja pitarima kako se rade transferi. Iznenadice se kad vide!

-
- Kontakt:
Dobro jutro Bosno i Hercegovino. Mora se priznati da su pijacari UZDRMALI JAVNOST.tektonska pomjeranja traju i dalje
a sve zbog toga sto se nisu osisali na celavo.eh kad se sjetim dudic jedini ispostovao iako je ubjedljivo najruzniji a slozicemo se konkurencija je jaka.sta mislite ko ce uz velez kao najlosiji(a bogami i najseljackiji) klub ispasti?konacno ce im se ispuniti zelja istupe.a sta ces tako to ide ako nesto jako i silno zelis ono se uvijek ostvari.izgleda da ce ona vicina 3 boda presuditi
Zasad se samo omaklo da su braca pijacara po seljakluku takozvana marva iz siminog hana nekim cudom na drugom mjestu ali i to ce se iskristalisati do kraja sezone.zamislite da nekim cudom ts izbori evropu i onda na gostovanje ide ova nakaza @elvirbaljic ne daj boze zapadne evrope ostao bi tamo raditi na crno

Zasad se samo omaklo da su braca pijacara po seljakluku takozvana marva iz siminog hana nekim cudom na drugom mjestu ali i to ce se iskristalisati do kraja sezone.zamislite da nekim cudom ts izbori evropu i onda na gostovanje ide ova nakaza @elvirbaljic ne daj boze zapadne evrope ostao bi tamo raditi na crno
-
- Kontakt:
Kakav post pun nemoci.osjetim da ti je knedla u grluopalaopala je napisao/la: ↑31 okt 2021, 22:24Borac rutinskom podrškom sudija do sigurna tri boda![]()
pozdravljaju vas Irci kažu nikome nisu dali vise od 4 komada Hahahah , bojac samo može u našoj ligi dobijat a u Europi dobija samo po usima . Hvala i doviđenja sa seljadiju i traktoriste iz Platonove

-
- Kontakt:
Sa rikverc brigadom ne razgovaramo , vi imate govoriti nešto o drugoj ligi a ušli kad i mi , samo vi sad imate zeljkovica da vas gura . Opusti se kralju Velež u Europu kroz kupe ide , ziv bio pa vidio ako do tad ne crknes od muke . Aj rikverc soferVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 05:50Kakav post pun nemoci.osjetim da ti je knedla u grluopalaopala je napisao/la: ↑31 okt 2021, 22:24Borac rutinskom podrškom sudija do sigurna tri boda![]()
pozdravljaju vas Irci kažu nikome nisu dali vise od 4 komada Hahahah , bojac samo može u našoj ligi dobijat a u Europi dobija samo po usima . Hvala i doviđenja sa seljadiju i traktoriste iz Platonove
![]()
bitno da smo vas pogurali ka ispadanju a evrope ce biti hejheheheheh.pozdrrav za raju iz druge lige i dobronamjeran savjet unosi povrce nocu krenuli su mrazevi

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Skrivaci emocijaopalaopala je napisao/la: ↑01 nov 2021, 06:40Sa rikverc brigadom ne razgovaramo , vi imate govoriti nešto o drugoj ligi a ušli kad i mi , samo vi sad imate zeljkovica da vas gura . Opusti se kralju Velež u Europu kroz kupe ide , ziv bio pa vidio ako do tad ne crknes od muke . Aj rikverc soferVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 05:50Kakav post pun nemoci.osjetim da ti je knedla u grluopalaopala je napisao/la: ↑31 okt 2021, 22:24Borac rutinskom podrškom sudija do sigurna tri boda![]()
![]()
bitno da smo vas pogurali ka ispadanju a evrope ce biti hejheheheheh.pozdrrav za raju iz druge lige i dobronamjeran savjet unosi povrce nocu krenuli su mrazevi
![]()
![]()

Ne sikirajte se idoli nacije, bice bolje. Samo nece danas jer ce Zrinjski danas pobjediti pa ce vam biti jos teze
-
- Kontakt:
Pomalo, danas igra najtrofejniji klub naše lijepe domovine protiv vjerovatno budućeg prvaka naše lijepe domovine.

Šteta pa je ponedjeljak

Šteta pa je ponedjeljak

-
- Kontakt:
Jesul istup…nista nista zaboravite da sam bilo sta pitao 

- Tristan
- Kontakt:
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Ne laži sam sebe.LeonProfessional je napisao/la: ↑01 nov 2021, 07:23Pomalo, danas igra najtrofejniji klub naše lijepe domovine protiv vjerovatno budućeg prvaka naše lijepe domovine.![]()
![]()
Šteta pa je ponedjeljak![]()
- Meraak1921
- Kontakt:
Naravno da je najtrofejniji sa najvecom armijom navijaca, e bas to unucima i prepricavajte a ne 500 šešira i 750zuba na sjeveru na rodjendanu.. golemoMemara je napisao/la: ↑01 nov 2021, 10:03Ne laži sam sebe.LeonProfessional je napisao/la: ↑01 nov 2021, 07:23Pomalo, danas igra najtrofejniji klub naše lijepe domovine protiv vjerovatno budućeg prvaka naše lijepe domovine.![]()
![]()
Šteta pa je ponedjeljak![]()
Mitomane objasni nam svima zašto ste najtrofejniji.
-
- Kontakt:
Zato sto imamo najvise trofeja glupane.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Jučer je igrao najbolji BH.klub u Evropi. Klub koji je igrao četvrtfinale kupa Uefe, koji je pobjedio prvaka engleske 4-1. Grad manje stanovnika od Naprimjer Sarajeva a došlo 33000 protiv Twente-a. Igrali Evropsko proljeće. Pobjedili jednu od najveći ekipa svijeta Borussiu Dortmunda ispred 30 000 ljudi. 43 na Uefinoj rankings listi, najbolji plasman jednog BH.kluba ikad. Ispred Naprimjer Manchester Uniteda i Milana itd..
Ali to nije samo prije bilo, ovog ljeta grčkog velikana Aeka iz Atine izbacili. Došlo 12000 ljudi u Sarajevo da gleda Velež protiv Elfsborga. Grčki mediji pisali kako nikad nisu ovakvu atmosferu vidjeli u životu. Nikad se nismo izblamirali kao neko protiv Dudelanga, ili neko 0-8 izgubi itd..
Jučer je svetinja igrala
Ali to nije samo prije bilo, ovog ljeta grčkog velikana Aeka iz Atine izbacili. Došlo 12000 ljudi u Sarajevo da gleda Velež protiv Elfsborga. Grčki mediji pisali kako nikad nisu ovakvu atmosferu vidjeli u životu. Nikad se nismo izblamirali kao neko protiv Dudelanga, ili neko 0-8 izgubi itd..
Jučer je svetinja igrala

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 10:23Jučer je igrao najbolji BH.klub u Evropi. Klub koji je igrao četvrtfinale kupa Uefe, koji je pobjedio prvaka engleske 4-1. Grad manje stanovnika od Naprimjer Sarajeva a došlo 33000 protiv Twente-a. Igrali Evropsko proljeće. Pobjedili jednu od najveći ekipa svijeta Borussiu Dortmunda ispred 30 000 ljudi. 43 na Uefinoj rankings listi, najbolji plasman jednog BH.kluba ikad. Ispred Naprimjer Manchester Uniteda i Milana itd..
Jučer je svetinja igrala![]()

ja placem ne znam za ostale.ovo je bas pateticno
Libo istinaVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑01 nov 2021, 10:25OnlyLeft22 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 10:23Jučer je igrao najbolji BH.klub u Evropi. Klub koji je igrao četvrtfinale kupa Uefe, koji je pobjedio prvaka engleske 4-1. Grad manje stanovnika od Naprimjer Sarajeva a došlo 33000 protiv Twente-a. Igrali Evropsko proljeće. Pobjedili jednu od najveći ekipa svijeta Borussiu Dortmunda ispred 30 000 ljudi. 43 na Uefinoj rankings listi, najbolji plasman jednog BH.kluba ikad. Ispred Naprimjer Manchester Uniteda i Milana itd..
Jučer je svetinja igrala![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja placem ne znam za ostale.ovo je bas pateticno
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Nek mu neko saopšti

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Balorda, ErosViverosViv i 37 gostiju.