Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Tacno se puno serucka kao da je Celzi 40 bodova ispred a ne 3 yebena boda.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Gledaj siru sliku mi smo igrali kuci i protiv Citya i protiv Celzija a nismo dobili ni jednu od te dvije utakmice jos smo prosuli bodove protiv Brentforda gdje smo vodili a i protiv Brightona kuci opet gdje smo vodili. Jos nas ceka AFCON.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hahaha mislim na Brajton..sumnjam da bi Brajton uspio sa 2-0 na 2-2 ili biti bolji da je igra ovih naših bila dovoljno požrtvovna da bi im se čestitalo na tome
Walk on
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma treba "seruckati", ovo je bilo ocajno danas do mjere kad trebas biti zadovoljan bodom nakon sto vodis 2-0 na svom terenu.
Sreca pa je Chelsea samo 3 boda ispred, al ako ces gubiti bodove protiv Brightona i Brentforda onda ne znam, nisam nesto optimistican. A cilj je valjda titula, tako vjerujem i da se razmislja u klubu.
Konate danas mahnitao po terenu ko bijesan ker, ne mogu da shvatim da ga nije zamijenio u 60oj min vec. Veza se raspala iako hajde to i mogu razumjeti. Sve u svemu - razocarenje.
Sreca pa je Chelsea samo 3 boda ispred, al ako ces gubiti bodove protiv Brightona i Brentforda onda ne znam, nisam nesto optimistican. A cilj je valjda titula, tako vjerujem i da se razmislja u klubu.
Konate danas mahnitao po terenu ko bijesan ker, ne mogu da shvatim da ga nije zamijenio u 60oj min vec. Veza se raspala iako hajde to i mogu razumjeti. Sve u svemu - razocarenje.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Matip nicim nije zasluzio da ispadne iz prvih 11
Čim nas neko stisne pukne odbrana. Vodimo stalno 2:0 I onda spašavaj sta možeš. Odbrana je užas, katastrofa. Veza bez Fabinha ne postoji.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
City, branford i brighton tri prosute jbg previse je ovo ako mislis da uzmes titulu u ovoj brutalnoj konkurenciji
Pa kiksaju i drugi, to hocu da kazem.
Da bi bilo lijepo imati sve pobjede do sad, bilo bi, al' eto i sa 3 kiksa kaskas samo 3b za tim strasnim Celzijem.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Koliko je frustrirajuci ovaj remi ne mogu da vjerujem
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Steta nadao sam se da bi nekad u buducnosti mogli vidjeti Contea u Liverpoolu i ovu ekipu u nekom 343 sistemu
Gomez-Matip-VVD
Trent-Henderson-Fabinho-Robertson
Salah-Jota-Mane
Plus ovaj chant
Gomez-Matip-VVD
Trent-Henderson-Fabinho-Robertson
Salah-Jota-Mane
Plus ovaj chant
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Taman za tri godine kad ode iz Tottenhama
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Fabinho i Thiago u full treningu , koliko ce Keita biti out ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Valjda se vrati nakon reprezentativne pauze ne vjerujem da je nesto gore u pitanju.
Milner i Keita poslije reprezentativne.Pa i nije lose onda.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Radije bi se ubio nego gledao Conteov fudbal sa starcima
Cimirot 
And we are underway:
[media]<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">
<a href="https://twitter.com/hashtag/UCL?src=has ... w">#UCL</a> TEAM NEWS
<br><br>Your Reds line-up to face <a href="https://twitter.com/Atleti?ref_src=twsr ... @Atleti</a> tonight!
</p>— Liverpool FC (@LFC) <a href=" 3, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>[/media]
Na mobu sam, **** formatiranje.
Cimi od prve, Fab back, Ox I Jota. Matip nazad.
[media]<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">
Na mobu sam, **** formatiranje.
Cimi od prve, Fab back, Ox I Jota. Matip nazad.
Fab