Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ja vjerujem u Džeku, ja vjerujem u to....

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Felix Magath je stvorio Edina Dzeku.emchoz je napisao/la:Koga boli qurac samo nek se Džeko i Miske udome...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
joj jesi mozak.. oj hrvati,, pa aako iko ima tehniku za 10 to je edin... primanje lopte fantasticno,, pas fantastican o sutu ne treba trositi rijeci...... pa covjek je haus breStone Island je napisao/la:Živi bili pa vidjeli...nakon jednog bljeska da on igra u Manchesteru Utd.-u pored Rooneya,Berbatova,Teveza ili u Liverpoolu pored Torresa,Babela,Benayouna a kamoli u Chelsea-u sumnjam..u Real M. može igrati ali nije to više stari Real,sve nekakvi kreteni koji samo reklame znaju praviti...a i španska liga mu ne odgovara,Džeko se samo hrvati može ! tako da i Barca otpada a i imaju Henry-a,Messi-a,i Eto'o-a !dzenidm je napisao/la:hajde bre ne baljeszgaj, ti znas sta je za njegaStone Island je napisao/la:Manchester City ili West Ham su za Džeku![]()
Ovo ostalo znači propast karijere...
Njemačka liga mu odgovara ali preslaba u odnosu na ostale...
Fino bi bilo u Milan da ode mada sumnjam jer recesija je zahvatila cijelu Italija a da Berlusconi troši velike pare na Džeku teško jedino ako on pristane na manju svotu !
Ostaju mu klubovi u Engleskoj,oni iza ''velike četvorke'' koju mogu istresti po dosta keša ! Po meni Man.City,West Ham,Everton,Aston Villa po mjeri za njega pa možda i Tottenham !
-
deni_m1312
- Kontakt:
dzeeeeeeekooooooooooooooo.......ovaj mu je gol najljepši rame uz rame sa onim protiv štutgarta iz 1. sezone u dresu vukova
Felix Magath ode u Schalke hoćeš da Džeko ide sa njim????Virtu4l je napisao/la:Felix Magath je stvorio Edina Dzeku.emchoz je napisao/la:Koga boli qurac samo nek se Džeko i Miske udome...
Stvorio je Džeku i Hasana!!!!!!
Zar onda nije zasluzio malo postovanja i kulturnog rijecnika?emchoz je napisao/la: Felix Magath ode u Schalke hoćeš da Džeko ide sa njim????
Stvorio je Džeku i Hasana!!!!!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma "procurilo" u javnost bez njegove volje..Virtu4l je napisao/la:Zaista ne vidim nikakvo logicno objasnjenje za ovaj potez Magatha. Ide u klub koji naredne godine nece igrati ligu prvaka, a najmanje mi nije jasno zasto je tri kola prije kraja ove sezone objavio da napusta Wolfsburg, siguran sam da je trebao sacekati kraj sezone. Medjutim, jedini razlog zbog kojeg bi mogao napustiti Wolfsburg jeste taj da ce se pola igraca Wolfsburga prodati u vece klubove na kraju sezone i da naredne sezone Wolfsburg nece biti ni sjena ove mocne masine koja melje sve pred sobom.secer je napisao/la: Rekao je Magat da ce u Salke zaradjivati manje nego u Wolfima , a otisao je zato, kako sam kaze, da pomjeri svoje granice, zato sto je tip koji voli izazove..
Mislim da mu je to pogresan potez(nema LP) ali se, izgleda, prepao da ne dozivi Bayernovu sudbinu(4 : 0) nego ide tamo gdje moze samo da dobije.
PS
Za nevjerne tome..
1 : 0 ko? Dzekooooooooooooooo..
Raduj se Bosno sto imas Edina Dzeku
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
secer je napisao/la: Raduj se Bosno sto imas Edina Dzeku
i to sto kazes......
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
DŽEKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Dzeko opet.
dzekooooooooooo miske asistencija hahahah

Kakva asistencija Misketa, Džeko glavom odlično za 24. pogodak u sezoni.
edin dzekooooo gooo asist miske heheh:D....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Čestitam Misketu na asistenciji a Džeku u Hag u Hag sa njim...
Ljudi, da li je to moguce: Dzeko, Dzekooooo, Dzekooooooooooooooooooo
19 komada za jednu polu-sezonu
pa raduj se narode za naseg asa
19 komada za jednu polu-sezonu
pa raduj se narode za naseg asa
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Obori Dzeko, rekord Barbareza, od 23 gola u Bundes ligi. Mislim rekord za jednog Bosanca u BL 
Postovanje treba zaraditi.
kad_kako je napisao/la:Obori Dzeko, rekord Barbareza, od 23 gola u Bundes ligi. Mislim rekord za jednog Bosanca u BL
barbarez je dao 22 gola...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
ma dobro... koliko god, prestigao ga je.adnan_hz je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Obori Dzeko, rekord Barbareza, od 23 gola u Bundes ligi. Mislim rekord za jednog Bosanca u BL
barbarez je dao 22 gola...
Postovanje treba zaraditi.
Jel mu dosta,hehe. Hat-trick dzeke. Neznam vise ni koji mu je ovo gol...zabrojao sam se.
Ma Džeko 22 za polusezonz zabije