Dobar mora se priznat

Znas kolko me boli sto nisam iz Tuzle, evo muda mi otekla od bola.antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:04Kakvom superlativu balja? Sto je napisao da smo jedini klub iz Tuzle. Ah da, to je cinjenica koja je vasa bolna rana. Nego ko je to sarajevo o kojem tolko pricate, topla braco?elvirbaljic je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:01Sa tolikim superlativom pisu o sebi, ponekad pomislim da pisu o Milanu, a samo boja dresa ih veze.
I da, veze nas jos puno toga. Sto smo klub nadaleko poznat i pored svih svojih nedostataka/mana, za razliku od nekih nazor napravljenih klubova
Izvuci otok, posisaj ih.elvirbaljic je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:10Znas kolko me boli sto nisam iz Tuzle, evo muda mi otekla od bola.antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:04Kakvom superlativu balja? Sto je napisao da smo jedini klub iz Tuzle. Ah da, to je cinjenica koja je vasa bolna rana. Nego ko je to sarajevo o kojem tolko pricate, topla braco?elvirbaljic je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:01
Sa tolikim superlativom pisu o sebi, ponekad pomislim da pisu o Milanu, a samo boja dresa ih veze.
I da, veze nas jos puno toga. Sto smo klub nadaleko poznat i pored svih svojih nedostataka/mana, za razliku od nekih nazor napravljenih klubova
antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:11Izvuci otok, posisaj ih.elvirbaljic je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:10Znas kolko me boli sto nisam iz Tuzle, evo muda mi otekla od bola.antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:04
Kakvom superlativu balja? Sto je napisao da smo jedini klub iz Tuzle. Ah da, to je cinjenica koja je vasa bolna rana. Nego ko je to sarajevo o kojem tolko pricate, topla braco?
Niko se lako ne upali ko komunisti. Jer su svjesni situacije i to im je obrambeni mehanizam. Ovaj neki slusalica samo psuje i vrijeđa bas neki pravi kočijaš. Ovaj sisoja u biti nije toliko los, samo ga hebe mržnja prema Azmiru. Vise mrzi Azmira nego sto voli Klub X sto se vidi po nicku. Lijepi strah, dobro sam ja rekao.elvirbaljic je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:12antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:11Izvuci otok, posisaj ih.elvirbaljic je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:10
Znas kolko me boli sto nisam iz Tuzle, evo muda mi otekla od bola.evo i tebi aplauz, zasluzio si.
I opet vas ta "karna" izyebe nasred Tusnja, a vi imate jednu odlicnu sezonu, a mi katastrofalnu, gledajuci ocekivanja navijaca, a i samih ljudi u klubuantisisoja1919 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:07Moglo bi seksa dobrog bit, kolko se lizu hehe.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:05Oni i cernobilci su mi najsmješniji. Niti su u proslosti jaki bili, niti su trenutno jaki. Znaci vazda karine. Vi bar sada imate jake ciljeve, oni ni to nisu imali, a otkad postoje..elvirbaljic je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:01
Sa tolikim superlativom pisu o sebi, ponekad pomislim da pisu o Milanu, a samo boja dresa ih veze.
Ono sto sad znam, da je sarajevo karna od ekipe trenutno.
A ovu plastiku dobro filuje azem, dok jos ima para, neka ih, nek misle da su zanimljivi
Ma opusteno, kako se upale, tako se i gase. Na psovke se ne palim, uvrijedit me ne mogu. Kazes im istinu, ako im ne pase onda je Problem. Jesam ja kriv sto 40 godina Sarajevo ne mogu dobiti, Siroki 20 godina, Zrinjski isto oko 20 godina. Njihov poraz bi bio da TC osvoji bilo kakav trofej.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:17Niko se lako ne upali ko komunisti. Jer su svjesni situacije i to im je obrambeni mehanizam. Ovaj neki slusalica samo psuje i vrijeđa bas neki pravi kočijaš. Ovaj sisoja u biti nije toliko los, samo ga hebe mržnja prema Azmiru. Vise mrzi Azmira nego sto voli Klub X sto se vidi po nicku. Lijepi strah, dobro sam ja rekao.
Hahaha, imas li jos koji epitet da nam pridodas, vidi se ko iz nemoci ne bira vise adute. Vidim ja ko se brzo upali, **** je seljacki mentalitet, pogotovo kad ga ne zans kontrolisat. Malo obuzdaj tu svoju seljacku dusu, dodji sebi i mozda budes ok lik. Ja sam bas svega svjestan i to puno vise nego ti, pa iz tog razloga mi sluzite samo za sprdanje. A azema ne mrzim, samo mi je nekako cool prozivat ga. A s tobom o ljuabvi prema klubu ne bih uopste razgovarao, nit objasnjavao. Nemas pogledanih utakmica svog kluba ukupno, kolko ja imam pogledanih utakmica pionira Slobode. Samo mi nemoj ti o pripadnosti i ljubavi prema klubu, et molim tePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:17Niko se lako ne upali ko komunisti. Jer su svjesni situacije i to im je obrambeni mehanizam. Ovaj neki slusalica samo psuje i vrijeđa bas neki pravi kočijaš. Ovaj sisoja u biti nije toliko los, samo ga hebe mržnja prema Azmiru. Vise mrzi Azmira nego sto voli Klub X sto se vidi po nicku. Lijepi strah, dobro sam ja rekao.
Sta ja da vise kazem. Eto balja ti i pomosnji sve znate. Znate kako mi slobodasi disemo, sta nam smeta, sta nam fali, sta volimo... Dovoljno je samo vas dvojicu pitat i vi cete sve rec. Bolan, zaboli me polni organ za vama, samo vam odgovorim na vase prozivke i to je to.elvirbaljic je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:24Ma opusteno, kako se upale, tako se i gase. Na psovke se ne palim, uvrijedit me ne mogu. Kazes im istinu, ako im ne pase onda je Problem. Jesam ja kriv sto 40 godina Sarajevo ne mogu dobiti, Siroki 20 godina, Zrinjski isto oko 20 godina. Njihov poraz bi bio da TC osvoji bilo kakav trofej.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:17Niko se lako ne upali ko komunisti. Jer su svjesni situacije i to im je obrambeni mehanizam. Ovaj neki slusalica samo psuje i vrijeđa bas neki pravi kočijaš. Ovaj sisoja u biti nije toliko los, samo ga hebe mržnja prema Azmiru. Vise mrzi Azmira nego sto voli Klub X sto se vidi po nicku. Lijepi strah, dobro sam ja rekao.
To je njihov najveći strah. Da se jednog dana probude a TC ima vise trofeja od Kluba X. Mislim jedan kad budemo imali to je više od njih. Svjesni su da u Tz komunisti više nemaju većinu i da će pipa iz budžeta sve vise da se zavrće jer grad opterećavaju puno teže i važnije stvari od nekog udruženja. Tada će izvor prihoda od 7 stolica u skupštini i 24 premium članske biti dovoljni da imaju svi iste dresove na terenu, a ne kao sto je do skoro bio slucaj.elvirbaljic je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:24Ma opusteno, kako se upale, tako se i gase. Na psovke se ne palim, uvrijedit me ne mogu. Kazes im istinu, ako im ne pase onda je Problem. Jesam ja kriv sto 40 godina Sarajevo ne mogu dobiti, Siroki 20 godina, Zrinjski isto oko 20 godina. Njihov poraz bi bio da TC osvoji bilo kakav trofej.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:17Niko se lako ne upali ko komunisti. Jer su svjesni situacije i to im je obrambeni mehanizam. Ovaj neki slusalica samo psuje i vrijeđa bas neki pravi kočijaš. Ovaj sisoja u biti nije toliko los, samo ga hebe mržnja prema Azmiru. Vise mrzi Azmira nego sto voli Klub X sto se vidi po nicku. Lijepi strah, dobro sam ja rekao.
Čime bi ti to mogao sprdati nas? Mozda nizom pobjeda? Međusobnim omjerom? Kvalitetom ekipe?antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:25Hahaha, imas li jos koji epitet da nam pridodas, vidi se ko iz nemoci ne bira vise adute. Vidim ja ko se brzo upali, **** je seljacki mentalitet, pogotovo kad ga ne zans kontrolisat. Malo obuzdaj tu svoju seljacku dusu, dodji sebi i mozda budes ok lik. Ja sam bas svega svjestan i to puno vise nego ti, pa iz tog razloga mi sluzite samo za sprdanje. A azema ne mrzim, samo mi je nekako cool prozivat ga. A s tobom o ljuabvi prema klubu ne bih uopste razgovarao, nit objasnjavao. Nemas pogledanih utakmica svog kluba ukupno, kolko ja imam pogledanih utakmica pionira Slobode. Samo mi nemoj ti o pripadnosti i ljubavi prema klubu, et molim tePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:17Niko se lako ne upali ko komunisti. Jer su svjesni situacije i to im je obrambeni mehanizam. Ovaj neki slusalica samo psuje i vrijeđa bas neki pravi kočijaš. Ovaj sisoja u biti nije toliko los, samo ga hebe mržnja prema Azmiru. Vise mrzi Azmira nego sto voli Klub X sto se vidi po nicku. Lijepi strah, dobro sam ja rekao.
E levataPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:34To je njihov najveći strah. Da se jednog dana probude a TC ima vise trofeja od Kluba X. Mislim jedan kad budemo imali to je više od njih. Svjesni su da u Tz komunisti više nemaju većinu i da će pipa iz budžeta sve vise da se zavrće jer grad opterećavaju puno teže i važnije stvari od nekog udruženja. Tada će izvor prihoda od 7 stolica u skupštini i 24 premium članske biti dovoljni da imaju svi iste dresove na terenu, a ne kao sto je do skoro bio slucaj.elvirbaljic je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:24Ma opusteno, kako se upale, tako se i gase. Na psovke se ne palim, uvrijedit me ne mogu. Kazes im istinu, ako im ne pase onda je Problem. Jesam ja kriv sto 40 godina Sarajevo ne mogu dobiti, Siroki 20 godina, Zrinjski isto oko 20 godina. Njihov poraz bi bio da TC osvoji bilo kakav trofej.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:17
Niko se lako ne upali ko komunisti. Jer su svjesni situacije i to im je obrambeni mehanizam. Ovaj neki slusalica samo psuje i vrijeđa bas neki pravi kočijaš. Ovaj sisoja u biti nije toliko los, samo ga hebe mržnja prema Azmiru. Vise mrzi Azmira nego sto voli Klub X sto se vidi po nicku. Lijepi strah, dobro sam ja rekao.
Lijepi strah.
Inace sam prestao da komentarisem i citam ove glupe rasprave, ali nemoj da lazes. Cuj nismo 40, 20, 20 godina dobili nikog od navedenihelvirbaljic je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:24Ma opusteno, kako se upale, tako se i gase. Na psovke se ne palim, uvrijedit me ne mogu. Kazes im istinu, ako im ne pase onda je Problem. Jesam ja kriv sto 40 godina Sarajevo ne mogu dobiti, Siroki 20 godina, Zrinjski isto oko 20 godina. Njihov poraz bi bio da TC osvoji bilo kakav trofej.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:17Niko se lako ne upali ko komunisti. Jer su svjesni situacije i to im je obrambeni mehanizam. Ovaj neki slusalica samo psuje i vrijeđa bas neki pravi kočijaš. Ovaj sisoja u biti nije toliko los, samo ga hebe mržnja prema Azmiru. Vise mrzi Azmira nego sto voli Klub X sto se vidi po nicku. Lijepi strah, dobro sam ja rekao.
Da imate niz jos od 20 pobjeda protiv nas, za mene ste niko i nista. Nazor klub i projekat.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:37Čime bi ti to mogao sprdati nas? Mozda nizom pobjeda? Međusobnim omjerom? Kvalitetom ekipe?antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:25Hahaha, imas li jos koji epitet da nam pridodas, vidi se ko iz nemoci ne bira vise adute. Vidim ja ko se brzo upali, **** je seljacki mentalitet, pogotovo kad ga ne zans kontrolisat. Malo obuzdaj tu svoju seljacku dusu, dodji sebi i mozda budes ok lik. Ja sam bas svega svjestan i to puno vise nego ti, pa iz tog razloga mi sluzite samo za sprdanje. A azema ne mrzim, samo mi je nekako cool prozivat ga. A s tobom o ljuabvi prema klubu ne bih uopste razgovarao, nit objasnjavao. Nemas pogledanih utakmica svog kluba ukupno, kolko ja imam pogledanih utakmica pionira Slobode. Samo mi nemoj ti o pripadnosti i ljubavi prema klubu, et molim tePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:17
Niko se lako ne upali ko komunisti. Jer su svjesni situacije i to im je obrambeni mehanizam. Ovaj neki slusalica samo psuje i vrijeđa bas neki pravi kočijaš. Ovaj sisoja u biti nije toliko los, samo ga hebe mržnja prema Azmiru. Vise mrzi Azmira nego sto voli Klub X sto se vidi po nicku. Lijepi strah, dobro sam ja rekao.
Neka te bolan, pokrij se ušima.
Vjerovatno nisi u toku o cemu se pise, ove godine i pobjede odnose se na ligaske utakmice kada ste gosti kod navedenih protivnika. Zadnju put u Sarajevu ste slavili oko 83 godine, u Mostaru 2003 godine, a Siroki nisam siguran Al mislim da dole niste nikada pobjedili, ako jeste to je prije 2000-te.Gifron je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:42Inace sam prestao da komentarisem i citam ove glupe rasprave, ali nemoj da lazes. Cuj nismo 40, 20, 20 godina dobili nikog od navedenihelvirbaljic je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:24Ma opusteno, kako se upale, tako se i gase. Na psovke se ne palim, uvrijedit me ne mogu. Kazes im istinu, ako im ne pase onda je Problem. Jesam ja kriv sto 40 godina Sarajevo ne mogu dobiti, Siroki 20 godina, Zrinjski isto oko 20 godina. Njihov poraz bi bio da TC osvoji bilo kakav trofej.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:17
Niko se lako ne upali ko komunisti. Jer su svjesni situacije i to im je obrambeni mehanizam. Ovaj neki slusalica samo psuje i vrijeđa bas neki pravi kočijaš. Ovaj sisoja u biti nije toliko los, samo ga hebe mržnja prema Azmiru. Vise mrzi Azmira nego sto voli Klub X sto se vidi po nicku. Lijepi strah, dobro sam ja rekao.![]()
![]()
Vidis ti rivale u Sarajevu, Želji, Zrinjskom ali ne vide oni u vama.antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:46Da imate niz jos od 20 pobjeda protiv nas, za mene ste niko i nista. Nazor klub i projekat.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:37Čime bi ti to mogao sprdati nas? Mozda nizom pobjeda? Međusobnim omjerom? Kvalitetom ekipe?antisisoja1919 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 22:25
Hahaha, imas li jos koji epitet da nam pridodas, vidi se ko iz nemoci ne bira vise adute. Vidim ja ko se brzo upali, **** je seljacki mentalitet, pogotovo kad ga ne zans kontrolisat. Malo obuzdaj tu svoju seljacku dusu, dodji sebi i mozda budes ok lik. Ja sam bas svega svjestan i to puno vise nego ti, pa iz tog razloga mi sluzite samo za sprdanje. A azema ne mrzim, samo mi je nekako cool prozivat ga. A s tobom o ljuabvi prema klubu ne bih uopste razgovarao, nit objasnjavao. Nemas pogledanih utakmica svog kluba ukupno, kolko ja imam pogledanih utakmica pionira Slobode. Samo mi nemoj ti o pripadnosti i ljubavi prema klubu, et molim te
Neka te bolan, pokrij se ušima.
Ja rivale vidim u sarajevu, zelji, velezu, zrinjskom, borcu... Al u vama nikad ne, pogotovo ne onako razudanoj i divljoj skupini.
Dobijali ste utakmice sa velikim udjelom pomoci od sudija. Mislim da je to razlog da se vi pokrijete usima.
A ti licno, imas jos +1000 razloga da se pokrijes usima, jer si jedna neopjevana seljacina, sa pravim seljackim manirima
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hordas1990, Pact1921 i 14 gostiju.