"Manu" Adebayor stigao u Madrid

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

:
Real Madrid C.FDe cu sada iscitavam sve teme foruma da bih video jel neko postavio neki kllip koji se ja spremam,sve u svemu zanimljiv je,mislim da ce utakmica biti takva,borba do krajaLos_Blanos2 je napisao/la:@losmi i faraone kasnite, ionako je i juznjak stavio na temi Primera.D prije dan,dva..
Casiilas:"Video od Seville nas motivira jos vise"
Dobro ipak je bila na temi Primera D nespada to u sve teme foruma.losmi je napisao/la:De cu sada iscitavam sve teme foruma da bih video jel neko postavio neki kllip koji se ja spremam,sve u svemu zanimljiv je,mislim da ce utakmica biti takva,borba do krajaLos_Blanos2 je napisao/la:@losmi i faraone kasnite, ionako je i juznjak stavio na temi Primera.D prije dan,dva..
Casiilas:"Video od Seville nas motivira jos vise"

Ko zna, ako se vežu i oni iz lige onda možda par njih..losmi je napisao/la:Oce li mi neko reci,koliko ko ima zutih kartona u Realu(mislim u kupu,ko ce mozda propustiti finale)?
Zato sto je lopta po meni presla liniju . . . . .anonymousHD je napisao/la:zašto?losmi je napisao/la:JAoo SUdije Lopova![]()
![]()
![]()
Lopta mora cijelim obimom prec gol liniju, a btw u toj akciji je bio offside.,.Toxicity je napisao/la:I ja sam mislio da je gol al nije čitava prešla, prikazano iz svih uglova, žalimlosmi je napisao/la:JAoo SUdije Lopova![]()
![]()
![]()
Dobro, postavi poslije video pa da razbijemo dilemuanonymousHD je napisao/la:Za koji minut će biti slika na netu, pa ćeš vidjeti. Milion puta je ponavljano, ne znam u šta si gledao.Nail for Real je napisao/la:@anonimousHD, mislim da je lopta cak i mrezu dotakla i da je sasvim presla gol crtu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.