FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
37
23%
2. Borbu za Evropu
81
50%
3. Sredinu tabele
26
16%
4. Borbu za opstanak
19
12%

Ukupno glasova: 163

Harrison
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Harrison » 01 nov 2021, 22:38

Veceras sam samo jedno zelio, a to je da na samo JEDNU MINUTU stisnemo protivnika bez ikakvog moranja da opucamo na gol ili da sansu napravimo ono samo da im ne damo izaci iz 16 JEDNU MINUTU. I nista vise. Ni to.

U Prijedoru bod k'o kuca.

Tomo pakuj se.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 01 nov 2021, 22:44

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
01 nov 2021, 21:18
Azzuri je napisao/la:
01 nov 2021, 21:02
Sta ce trener s grupom invalida, oni hodat ne znaju kamo li sta drugo..kriv je jedino sto se prihvatio posla i u **** je od pocetka. Koliko god vi pricali, Bojo je ubjedljivo nas najopasniji i najbolji igraci, danas se vidjelo koliko je falio, pa ni jedan igrac se nije nasao u sansi u 90 minuta..
Za moj pojam oni aplauzi i zajednicko pjevanje na kraju utakmice prave pravi luzerski klub od nas..trecu tekmu zaredom gubimo i igraci su “nagradjeni“ aplauzom...za sta? Pljescemo im jer ne sutnu na gol u 90 minuta..teski su trenutci za klub to sve stoji, i treba podrzati, niposto psovati i zvizdati, ali konstanti aplauzi poslije poraza, pa igracima je postalo svejedno ja dobili ili izgubili..
Nadam se da nije bilo gazi ustase, nego gazi ultrase..sjever je odma poceo gazi ustase kao i istok, ali ako je neko bio na jugu neka potvrdi..uzas ako smo na to spali u 2021 godini.
Gazi ultrase je bilo a i na istoku je bilo gazi ultrase za sjever ne znam.

Nazife **** ti dijete u picku **** lazljivo
Bilo je gazinultrase, ali je komplet sjever inistok poceo "gazinustase". Em se jug ne cuje, em smo ispali papci i isti kao oni kojima se smijemo. Ali sta ocekivati kad nam je klub srozan na prosjecan. Odron!
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 01 nov 2021, 22:48

Harrison je napisao/la:
01 nov 2021, 22:38
Veceras sam samo jedno zelio, a to je da na samo JEDNU MINUTU stisnemo protivnika bez ikakvog moranja da opucamo na gol ili da sansu napravimo ono samo da im ne damo izaci iz 16 JEDNU MINUTU. I nista vise. Ni to.

U Prijedoru bod k'o kuca.

Tomo pakuj se.
Korner u 58 minuti :tokralju: ne znam kako je na televiziji izgledalo ali oni su svemirski brod za nas .Vistica Blazevic :oops: kakvi imbecile prvi svaku je loptu dodao njihovim igracima.Vrhovac I Mekic jedina dva igraca da ista znaju ovo sve ostalo da bog sacuva.7 golova zadnje dvije tekme na Grbavici :facepalm: Srce mi se kida na sta nam je klub dosao.

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 01 nov 2021, 22:51

Za ovakav pristup je najveći krivac predsjednik kluba. Svojom izjavom kako trener nema rezultatski imperativ je zafrkao sve
razumijem situacija je takva (financijski) i igrački kadar je užas ali to je žalosno. Ovo je Željo, klub sa najboljim navijačima u državi, klub sa najljepšim stadionom u državi a ne neki tamo Ljubić, Drina, Kozara!

Tomo je previše defanzivan trener, razumijem da nema igrački kadar za nešto više ali da je u određenim trenutcima malo pitisnuo protivnike i krenuo ofanzivnije imali bi sigurno od 5 do 7 bodova više.

Žao mi je utakmice protiv Posušja, ove dvije zamijeram samo zalaganje, ljudi imaju po tri kvalitetna igrača u svakoj liniji i glavni su kandidati za titulu.

U naredne dvije utakmice pobjede su imperativ za mirniji nastavak sezone. U slučaju negativnog rezultata mislim da je Tomino vrijeme odbrojano. Za manje su padale glave svakako.

Interesuje me zašto Kovačević, Jahić i Stjepanović ne dobijaju priliku? Ako nemaju kvalitet zašto su potpisani ugovori sa njima? Da li Nazif planira da se obrati navijačima, dokle smo sa investitorom ?
mosa lošmi stićko tit-ula!

Hilmo123
Kontakt:

Post Postao/la Hilmo123 » 01 nov 2021, 22:52

Kog kuhrca potpisasmo Kovačevića? Kakav li je on ako je Vištica alternativa ispred njega na poziciji lijevog beka
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 01 nov 2021, 22:59

I po meni je Vistica zalutao u fudbal, al je realnost da mi primamo sve golove preko naše desne strane
moSa ljoŽe

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 01 nov 2021, 23:02

1921boy je napisao/la:
01 nov 2021, 22:51
Za ovakav pristup je najveći krivac predsjednik kluba. Svojom izjavom kako trener nema rezultatski imperativ je zafrkao sve
razumijem situacija je takva (financijski) i igrački kadar je užas ali to je žalosno. Ovo je Željo, klub sa najboljim navijačima u državi, klub sa najljepšim stadionom u državi a ne neki tamo Ljubić, Drina, Kozara!

Tomo je previše defanzivan trener, razumijem da nema igrački kadar za nešto više ali da je u određenim trenutcima malo pitisnuo protivnike i krenuo ofanzivnije imali bi sigurno od 5 do 7 bodova više.

Žao mi je utakmice protiv Posušja, ove dvije zamijeram samo zalaganje, ljudi imaju po tri kvalitetna igrača u svakoj liniji i glavni su kandidati za titulu.

U naredne dvije utakmice pobjede su imperativ za mirniji nastavak sezone. U slučaju negativnog rezultata mislim da je Tomino vrijeme odbrojano. Za manje su padale glave svakako.

Interesuje me zašto Kovačević, Jahić i Stjepanović ne dobijaju priliku? Ako nemaju kvalitet zašto su potpisani ugovori sa njima? Da li Nazif planira da se obrati navijačima, dokle smo sa investitorom ?
:thumbup: :thumbup:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 01 nov 2021, 23:15

Mi smo postali prosječan klub i to je to. Što se prije pomirimo biti će nam lakše. Jedino što imamo trenutno su stadion, navijači i tradicija. U svemu ostalom smo prosjek il ispod prosjeka.

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 01 nov 2021, 23:23

Nema sanse da mi Rudar dobijemo. Svi vi koji kazete da boljeg od Tome nema,vi niste normalni. Ovo sto je do sada uradio,isto ili mozda bolje bi uradio svaki prosjecni bivsi nogometas naseg Zelje.

Daj pauzu zimsku,nikada je vise nisam cekao.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 01 nov 2021, 23:34

gledas dns onu tekmu i nikakvog zara nista da uklizu pokazu da im je stalo ono vrati do golmana i tjt alibi pasovi dok se teren ne izlize jbt izasli protiv zrinje na domaćem terenu kao da su real u drugom poluvremenu od tandema na desnoj strani Mujezinović i Blažević samo smo mogli dobiti rak ociju

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 01 nov 2021, 23:41

Ante Blažević je najveci glupan koji je obukao Željin dres otkako ja pratim ovaj klub a konkurencija mu je zestoka.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 nov 2021, 23:51

lijevapolutka je napisao/la:
01 nov 2021, 22:59
I po meni je Vistica zalutao u fudbal, al je realnost da mi primamo sve golove preko naše desne strane
To je zato što desnu stranu pokrivaju Mujezinović i Blažević, a ne zna se koji je gori :oops:
Kojeg god da Ivaković stavi tamo - pogriješit će :mrgreen:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 01 nov 2021, 23:54

Covjek bira izmedju **** Blazevica i Vistice i raja ovdje pise o Tomi i njegovim kvalitetima,pa volio bih samo jednom ali samo jednom da moze evo Pep preuzeti ovu ekipu i da mu das izbor Visticu i Blazevica za bekove...

Da se razumijemo Tomo nije trener za Zelju ,niti ima kvalitet da vodi timove kao Zelju ali pricti o nekom bodovnom saldu sa ovim invalidima je fkt nebulozno.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 01 nov 2021, 23:58

1. "Gazi ultrase" je bilo, ne pričajte gluposti.
2. Gasal je izašao jer se žalio na povredu i sam je tražio izmjenu nakon onog duela gdje je pao i gdje smo primili gol.
3. Manijaci uz navijače sa ostalih tribina jedina svjetla tačka i jedino pozitivno što ne zaslužuje nikakve kritike.

Što kaže ovaj momak iznad, a i ja sam pisao ranije za naša "pojačanja", neshvatljivi potezi.
Stjepanović, Jahić prošli komplet pripreme, 0 minuta.
Nisam htio vjerovati kad su počeli pisati na zvaničnoj stranici vezano za Kovačevića ali izgleda da je nažalost istina, to je bio period kad se tjerao Ivković. Što su se potpisivali ugovori s njima? Ako u kadetima ili juniorima nemamo momka koji je bolji od Vištice i Blaževića, gasi kompletan omladinski pogon.
Nazif i kompanija muljaju i to opasno. Sa podcasta glavna tematika mu je bila da sjeda sa svima i da se dogovaraju. Sa svima se dogovorili i onda svako malo bivši igrači šalju tužbe savezu zbog dugovanja. Istina, on se jeste dogovorio ali problem je što ne poštuje dogovor.
Pa onda ovo oko blokiranih računa kad su ih pitali da kažu nešto o tome, prebacivali jedni na druge, pa onda bit će o toj temi u ponedjeljak, pa nikad ne bi. Skeptičan sam bio čim je on ostao tu iako nadzorni odbor nije dobio podršku skupštine i opet ostanu pojedinci koji su bili u sastavu koji nije zadovoljio. Da li je moguće da se ovoliko bore za funkciju u klubu iako su svjesni da su NESPOSOBNI, shvataju li moguće posljedice, šta je razlog da se prijaviš za bilo koji funkciju ako i sam znaš da nisi za toga? Da piše u CV-u da si obnašao neku funkciju u FK Željezničar?
Ivković za ovih 15 kola nije ostavio nikakav trag izuzev borbe koja se podrazumijeva. Treba biti realan i reći da nema puno ni izbora, ali za 4,5 mjeseci je mogao uigrati bar 3,4 akcije taman da su duduci, da nikad lopte nisu vidjeli. Svaka je bila na isti fazon, bez ikakvih novih stvari, pa gdje prođe, prođe. Naredne 4 utakmice ako ne osvoji 6,7 bodova, treba mu dati otkaz (Rudar i Radnik pobjeda, Sloboda poraz, Široki Brijeg remi), ali kako igramo, neće nas ništa iznenaditi. Ostali smo sterilni u napadu a odbrana počela pucati po šavovima. Bojim se da ona izjava da nemamo imperativ rezultata ne preraste u nešto više, pa da mu i zona ispadanja bude normalna.
Težak vakat, nek nam je Bog na pomoći.
Volim te Željo 💙
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 01 nov 2021, 23:59

Vistica/Malic su jos i dobri, kakva je desna strana.
Gluho bilo, tamo je konstantno propuh i vecina protivnickih trenera to zna, pa usmjeravaju tamo napade. Veceras dva centaršuta i dva gola skoro na istu foru, sve preko desne strane.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 02 nov 2021, 01:00

Stativa88 je napisao/la:
01 nov 2021, 22:03
Igranje premier lige za Zelju znaci samo gomilanje dugova jednostavno morace se pritisnuti RESTART kao sto je i Čelik uradio jer ovako se samo gube zivci sa igracima koji ne mogu vise dati nemaju kvalitet za bolje se mora vise platit i postavit neke zdrave temelje iskreno kad se desi da i Zeljo pritisne Restart vise ce izgubit premier liga nego Zeljo,a ako to ne uradite bice te prosjek malo zesci i ispod izgubice raja zelju za dolaskom na stadion kao sto se nama desilo u Zenici
Svoj vi poso, vi bi najvise voljeli da Zeljo ode u kantonalnu, **** sa teme

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 02 nov 2021, 08:27

zeljovac21 je napisao/la:
02 nov 2021, 01:00
Stativa88 je napisao/la:
01 nov 2021, 22:03
Igranje premier lige za Zelju znaci samo gomilanje dugova jednostavno morace se pritisnuti RESTART kao sto je i Čelik uradio jer ovako se samo gube zivci sa igracima koji ne mogu vise dati nemaju kvalitet za bolje se mora vise platit i postavit neke zdrave temelje iskreno kad se desi da i Zeljo pritisne Restart vise ce izgubit premier liga nego Zeljo,a ako to ne uradite bice te prosjek malo zesci i ispod izgubice raja zelju za dolaskom na stadion kao sto se nama desilo u Zenici
Svoj vi poso, vi bi najvise voljeli da Zeljo ode u kantonalnu, **** sa teme
Uzivaj onda nek te tambura ko stigne od ovih seoski klubova

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 02 nov 2021, 08:29

Opet 485 stranica nakon poraza. Nisam nas ovoliko vidio na stadionu u zadnje vrijeme.
Što se tiče utakmice, LOŠE, PRELOŠE!
Klub blokiran, plate kasne, opet se aktivirali "prijatelji" kluba, ovi unutra zbunjeni, a sve Željo trpi.

Svi u Prijedor!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 02 nov 2021, 08:31

Nije problem izgubiti, ali problem je kad ti dođeš na press konferenciju prije tekme i bukvalno izneseš cijeli plan za tekmu, problem je kad dođeš poslije tekme i kažeš "razvalili su nas ko bugarsku skupštinu". Izgubiš od Sarajeva, osmijeh na licu? Zbog čega?

Igrači jesu loši, ali kad su već loši, barem ih naloži da se bore i trude, a govoriti da nemaš kvalitet kao da Englesku ligu igra, nego skoro pa amatersku ligu.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 02 nov 2021, 08:52

Nije Ivkovic genija ali nije do njega, ovo su krivi ovi mentalni patuljci.
Mi godinama unazad imamo picke od igraca, nama na terenu Zec, Kosoric i Bekric zajedno imaju 120 godina i sta ocekivati da ce oni nekoga pretrcati ili neki tempo izdrzati.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, NazorUso, Semper i 24 gosta.