White i centri!!!

Ne znam da ovdje iko puca na vise od toga i da se razbacuje nerealnim ocekivanjima.Felixians4 je napisao/la: ↑02 nov 2021, 08:41Ovo vam je realnost, budete li u playoff/play in rangeu,puna šaka brade.
Pa dobro,OK,samo projiciram,ne treba velike zaključke svako malo izvadit na osnovu par noći ovakvih i onakvih.YaSSaL je napisao/la: ↑02 nov 2021, 10:32Ne znam da ovdje iko puca na vise od toga i da se razbacuje nerealnim ocekivanjima.Felixians4 je napisao/la: ↑02 nov 2021, 08:41Ovo vam je realnost, budete li u playoff/play in rangeu,puna šaka brade.
Boga mi ti bi upravu za patnju sa slabijim protivnikom, makar na papiru.Nadam se da nam to nece postati praksa.Kugla3 je napisao/la: ↑02 nov 2021, 21:35Sinoc nisam gledao utakmicu a i bolje, i bas ono sto sam pisao poslije utakmice sa Bucksima se i dogodilo. Daleko najlošija nasa utakmica i to protiv ekipe koja sigurno nije bolja, i istina je da bolje igramo protiv jačih timova. Istog sam misljenja kao i NEZALAGANJE a to je da bi Landale konacno trebao dobiti korektne minute umjesto Eubanksa. Sutra sa Dallasom kuci a njima ce to bit b2b i to treba uzeti izgovora nema.
@nezalaganje kakvo je stanje sa McDermottom jel se vraća sutra?
Valjda sad konacno Landale dobije priliku, a opet bi svakako Younga koristio ispred Eubanksa.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑03 nov 2021, 18:55E jbg nema Poeltla veceras.Usao je u kovid protokol. Znaci nema ga nekoliko narednih tekmi najmanje.
Bas nam se ne da, jer ulazimo u neke tekme koje se mogu dobiti, a to ce sad biti jako tesko, jer Eubanks i Young do sada nisu skoro nista pokazali, a Landalea Pop ne igra.
Pozitivno je da se veceras McDermott vraca.
Pa nije doslo, momci stvarno igraju borbeno i vrlo solidno za ekipu koja fakticki prvi put igra u ovom sastavu i ovim ulogama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.