Ma jok, on je blago retardirancole-ch je napisao/la:Safet je korumpiran!
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Cuva Bog Zelju svog!
cole-ch je napisao/la:Safet je korumpiran!
I
Od ovih donjih trojice ni p ni s.
Godine ni blizu.
Stilic je vazda pozivan,sad sto mu je kurata sreca sto ima Misketa i Pjanu kao konkurente.Ko zna mozda ih i skine.
Jahic fakticki tek ovu tekmu nije pozvan.Ostale je bio povjedjen.
Muratovic je vec pa skoro u penziji.Ionako je vecina kopala da ga se rjesi.
Vladavic ni u Zilini ne moze opstati a vi o repci pricate.
Ni uporediti se ne moze.Džoka_TM je napisao/la:Safet sušić ne zove provjerene igrače,koji mogu ponuditi Bosni i Hercegovini još mnogo toga,što se tiče fudbala.
Jednostavno ne mogu da shvatim to da safet neće da pruži priliku mladom štiliću da pokaže kvalitete,koje sigurno posjeduje.Kad pogledaš svi ovi igrači osim Štilića su igrali kod Ćire.
Jahić
Štilić
Muratović
Berberović
Vladavić
I ovo me bode u oči,jer je safet dokazani navijač Sarajeva. (Pitari ignorišite)
Subašić
Vranješ
Bešić
Uporedite gore navedene i ove dole
Godine ni blizu.
Stilic je vazda pozivan,sad sto mu je kurata sreca sto ima Misketa i Pjanu kao konkurente.Ko zna mozda ih i skine.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pape zovni ba Torlaka momak je bolji od pola ovih u odbrani,sram te bilo.Bude li se ovako zajebavo sa nasim igracima treba ga totalno bojkotovat nek mu igraju subasici i ostala pitarska famelija.
-
padobranac1978
- Kontakt:
harishp je napisao/la:INi uporediti se ne moze.Džoka_TM je napisao/la:Safet sušić ne zove provjerene igrače,koji mogu ponuditi Bosni i Hercegovini još mnogo toga,što se tiče fudbala.
Jednostavno ne mogu da shvatim to da safet neće da pruži priliku mladom štiliću da pokaže kvalitete,koje sigurno posjeduje.Kad pogledaš svi ovi igrači osim Štilića su igrali kod Ćire.
Jahić
Štilić
Muratović
Berberović
Vladavić
I ovo me bode u oči,jer je safet dokazani navijač Sarajeva. (Pitari ignorišite)
Subašić
Vranješ
Bešić
Uporedite gore navedene i ove dole
Godine ni blizu.
ma pusti ih neka kukaju,pa jeb.ote koga su sve nabrojali ovi sadasnji prosjecni igraci komotno se mogu oprostiti a pustiti ove sto su boldirani plavom bojom neka nose igru....svaka cast STILICU,a ovi ostali,cccccccccccc...ostali su brate malo isfurali,jelde....
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 26 jan 2011, 19:59, ukupno mijenjano 2 puta.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
ti hljeb ko je sad taj ????????Alipasino je napisao/la:Pape zovni ba Torlaka momak je bolji od pola ovih u odbrani,sram te bilo.Bude li se ovako zajebavo sa nasim igracima treba ga totalno bojkotovat nek mu igraju subasici i ostala pitarska famelija.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Safete ODLAZIIIIII !!
Kako te nije sramota dosao se uciti na nasoj repci.
BiH repka koja je bila vec x puta na SP i x puta na EP. Nismo mi neka lijeva repka poput Svedske ili Hrvatske.
Dosao si ovdje krasti silne pare, sram te bilo dobijes vise za para za godinu neg npr. selektor Gane ili O.Slonovace za mjesec dana. Sram te bilo vako fin savez gdje nema nikako korupcije i ovi divni novinari ne smiju hodati po hotelima i smetati reprezentativcima kako oni zeli.
Pa kako nisi zvao Vladavica, Berberovica i Murata. Igraci koji igraju u super klubovima i uvijek standardni a mashala nisu ni 20 godina napunili(staza).
A zoves tamo nekog Besica koji ima 18 godina i igra u lijevom Hamburgu, i sto je proglasen kao jedan od 100 naj talenta u 2010. I nekog Vranjesa koji isto tako mlad i moze igrati vise pozicija, otisao u neki bogati tim koji ne zna sta ce od love. Onda zoves nekog Subasica, sta ce ti znas i sam da je najlakse naci lijevog beka, ovaj mlad nema nafake od njega.
Nego, Stila sad kad nastavi sa ovakvim igrama, Pjanic i Miske nisu u formi (al opet su majstori) mogli bi na klupu.
Znaci samo nek nastavi.
Coca isto tako ako ovako nastavi, otici na ljeto u jedan jaci klub i eto ga u repci.
Pandza tj BOSNIAN BULL je dobar stoper, i on ce sigurno u ligu petice za 1-2 godine. Neka ga tu gdje jeste, momak rastura u Beligiji.
Mravac nema sta vise trazit, sigurno nece biti dugo tu.
Rahimic je druga prica, lik je zemlja.
Bicakcic i Hadzic su dvojica na koju treba obratit paznju u slijedecoj godini.
Kako te nije sramota dosao se uciti na nasoj repci.
BiH repka koja je bila vec x puta na SP i x puta na EP. Nismo mi neka lijeva repka poput Svedske ili Hrvatske.
Dosao si ovdje krasti silne pare, sram te bilo dobijes vise za para za godinu neg npr. selektor Gane ili O.Slonovace za mjesec dana. Sram te bilo vako fin savez gdje nema nikako korupcije i ovi divni novinari ne smiju hodati po hotelima i smetati reprezentativcima kako oni zeli.
Pa kako nisi zvao Vladavica, Berberovica i Murata. Igraci koji igraju u super klubovima i uvijek standardni a mashala nisu ni 20 godina napunili(staza).
A zoves tamo nekog Besica koji ima 18 godina i igra u lijevom Hamburgu, i sto je proglasen kao jedan od 100 naj talenta u 2010. I nekog Vranjesa koji isto tako mlad i moze igrati vise pozicija, otisao u neki bogati tim koji ne zna sta ce od love. Onda zoves nekog Subasica, sta ce ti znas i sam da je najlakse naci lijevog beka, ovaj mlad nema nafake od njega.
Nego, Stila sad kad nastavi sa ovakvim igrama, Pjanic i Miske nisu u formi (al opet su majstori) mogli bi na klupu.
Znaci samo nek nastavi.
Coca isto tako ako ovako nastavi, otici na ljeto u jedan jaci klub i eto ga u repci.
Pandza tj BOSNIAN BULL je dobar stoper, i on ce sigurno u ligu petice za 1-2 godine. Neka ga tu gdje jeste, momak rastura u Beligiji.
Mravac nema sta vise trazit, sigurno nece biti dugo tu.
Rahimic je druga prica, lik je zemlja.
Bicakcic i Hadzic su dvojica na koju treba obratit paznju u slijedecoj godini.
Pročita li šta sam napisao?! Mislio sam na Pandžu i Mravca na desnom beku. Mujdža tada nije bio u konkurenciji. Poniženje.harishp je napisao/la:Nije on ponizen,nego bolji od njega dodjose ''na svijet''Željovac je napisao/la:Moram priznati da je Berberović ponižen više od sviju. Dvometraše stopere probavati na njegovoj poziciji, a njega držati na klupi...harishp je napisao/la: Jest tako je''zchestock da je Berberovichu presudio velikom i ispod koze krvavom manijaku Berber je taj zar ne.
iako je je ovaj imao mjesta kod svih ostalih taktichara.
Ti se samo zaebavasch,jelde.I još ako je istina što kaže da mu je trebalo bar pola sata da završi transfer u Eintracht.
Samo fazon je sto tu onda pada takozvana od onog gore navedenog ''pitarska fama''
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
padobranac1978
- Kontakt:
A jesi li skontao sta si ovdje napisao? I po tebi koja bi jos tri igraca mogla u prvih 11?Željovac je napisao/la:Sušić je po preuzimanju reprezentacije vrlo brzo degradirao Jahića i konačno ga i izbacio sa spiska, iako je ovaj bio superpouzdan kod prijašnjeg selektora. Muratoviću nije dao da se oprosti, pa ga je odstranio jer se ovaj nije pojavio protiv Katra zbog bolesti. Vladavić je bio igrač utakmice protiv Chelsea u Ligi šampiona, ali nije mogao upasti ni na širi spisak. Šehić je pozvan za Švedsku i Njemačku i jedini je igrač od njih 20 i nešto koji nije dobio ni sekunde da ubilježi nastup. Kasnije kad su otkazali Hasagić i Begović, selektor je uz Šehića za Slovačku pozvao starog Avdukića i do zadnje minute se dvoumio ko će braniti. Branio je Šehić, spasio tim od poraza i sada ga nema na spisku za Meksiko. Selektor je ranije gledao najboljeg igrača lige Bekrića i na svakoj toj utakmici isti je briljirao. Selektor ga je uporedio sa Piksijem. Kasnije je njegovo nepozivanje obrazložio time da je morao izabrati jednoga između Bekrića, Alispahića i Štilića. Naravno, izabrao je Alispahića. Što nas dovodi do Štilića i maltretiranja ove igračine, koja ni kod Ćire u prijateljskim utakmicama nije nikad uspjela dobiti 15 minuta da pokaže šta zna. Ni kada je bio najbolji stranac Poljske, a ni sada kada predvodi svoj tim u knockout fazi Evropa lige, što je činio i prošle godine u kupu UEFA-a, kada je briljirao protiv Udinesea, recimo. Za kraj, vjerovatno najzapostavljeniji igrač, koji nikad nije ni spomenut u krugu reprezentativaca je savršeno standardni Cocalić, koji je prije mjesec napunio 23, a igra zadnjeg veznog, gdje selektor trpi 35-godišnjaka koji cijelu godinu sjedi na klupi. I ko da onda očekuje da se Višća nagradi pozivom kao najtalentovaniji igrač lige, kada je tu Subašić?!
Pa sad ni ja lično ne bih pozvao Muratovića, Vladavića, Šehića, Bekrića i Višću. ALI, prema prvom se nekorektno ponijeo, drugog nije bilo ni na širem spisku kad ga je moglo komotno biti(ne moralo), trećem nije dao ni sekunde da debituje, makar protiv Švedske da u sudijskom vremenu zamijeni Begovića, kad je sve bilo riješeno. Četvrtog je trebao pozvati kao tada najboljeg igrača lige, koju je vrlo često pratio. Da ne govorim da je ekstra igrao i kad je Sušić dolazio na utakmice i da ga je pravo hvalio. A zadnji je više zaslužio nagradni poziv od svih u našoj ligi. Nemjerljivo veći potencijal od Subašića, koji je tu reda radi. Samo kad se svi ti potezi selektora nabroje, onda to izgleda vrlo sumnjivo. Ako ne i nesumnjivo.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
a zeljovac de mi reci jesi ti skaut nekog kluba pa vidis ko je potencijal a ko ne??? uostalom subasic je na mjestu na kojem bas nemamo izbora ili salihovic ili lulic pa ti vidi kada budu opet igrali protiv dobrih krila.. p.s. sta to visca igra pa je mogao umjesto subasica, protiv celika je na krilu igrao ako se ne varam??
Joj al i ti zeljovac pretjerujes pa to nije normalno.Pa daj ba za kakve se ti gluposti vezes .Pa ako ti 90% foruma govori da pretjerujes sa tim zeljovcima onda u vrazju mater de malo ohani.ebo te vise i zeljo ogadi mi ga.De mi reci koji ce mi klinac potencijal Visce trenutno u repci.Jel moze on igrati lijevog beka,stopera,desnog beka..
Pa svaki klub u nasoj ligi ima svog kandidata za repku ali niko ne tusi ko ti..
I da Sucic je najveca ubleha na ovim prostorima.Samo gleda Sarajevske klubove.Sto ne dodje u Zenicu da pogleda Zahirovica.Taj mu je mali potrebniji od Subasica i Stilica.Najbolji def vezni u nasoj ligi
Pa svaki klub u nasoj ligi ima svog kandidata za repku ali niko ne tusi ko ti..
I da Sucic je najveca ubleha na ovim prostorima.Samo gleda Sarajevske klubove.Sto ne dodje u Zenicu da pogleda Zahirovica.Taj mu je mali potrebniji od Subasica i Stilica.Najbolji def vezni u nasoj ligi
- storm_raider
- Kontakt:
Daj Safete zovi Samira Duru. Kad svi da i ja.

Sport je lijek za tijelo i duh.
igraci iz pete lige njemacke su bolji nego ovi u nasoj ligi..jadna je repka u kojoj igraju igraci njemacke 5te lige
Sto se ljudi nervirate? Sta ba ocekujete od tog lika kockaste glave? Nema on pojma, ne zna ni sam gdje je vise supalj.....Mi Rumunima u dvije utakmice necemo uputiti ni 5 suteva na gol......
Eee bosanci bosanci,nikada necete nauciti lekciju.Yebo vas i zeljo i sarajevo i olimpik i sloboda i celik,valjda imamo selektora koji odlucuje sta valja a sta ne,vi ste uvijek nalazili da pametujete ko treba biti pozvan a ko ne,ispisujete stranice i stranice ovdje prepiruci se,a ne dajete podrsku selektoru od kojeg nam ovisi hocemo li ici na EP.Prema tome sarajlije/zeljini/celikovi/slobodini/ navijaci,ohladite ... 
Je li misliš da samo skauti to mogu vidjeti? Ako misliš, ostavi se fudbala. Kakav ti je užitak, ako čekaš da ti neko drugi kaže šta valja. A ako imaš primjedbu na moje postove, prvo ih pročitaj. Pozicija nema veze sa pozivanjem medijskog fenomena. Svakako se nemoguće osloniti na njega. Mogu i ja reći za sebe da sam isključivo lijevi bek, pa me niko ne zove da igram samo zato jer deficitaran na toj poziciji.e2_ze je napisao/la:a zeljovac de mi reci jesi ti skaut nekog kluba pa vidis ko je potencijal a ko ne??? uostalom subasic je na mjestu na kojem bas nemamo izbora ili salihovic ili lulic pa ti vidi kada budu opet igrali protiv dobrih krila.. p.s. sta to visca igra pa je mogao umjesto subasica, protiv celika je na krilu igrao ako se ne varam??
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ALi ti samo ti kazes da on nema potencijala i mi sad svi trebamo proklinjati susica jer nije zvao igraca iz ZELJE a zvao igraca iz olimpica, koji je u ovom trenutku najbolji lijevi bek lige, a nesto ne vjerujem da si ti najbolji lijevi bek lige??? de malo skini ove subjektivne naocale i pogledaj realno, a ne svaka druga zeljo, ipak je drzava bitnija i od zelje a i od celika...Željovac je napisao/la:Je li misliš da samo skauti to mogu vidjeti? Ako misliš, ostavi se fudbala. Kakav ti je užitak, ako čekaš da ti neko drugi kaže šta valja. A ako imaš primjedbu na moje postove, prvo ih pročitaj. Pozicija nema veze sa pozivanjem medijskog fenomena. Svakako se nemoguće osloniti na njega. Mogu i ja reći za sebe da sam isključivo lijevi bek, pa me niko ne zove da igram samo zato jer deficitaran na toj poziciji.e2_ze je napisao/la:a zeljovac de mi reci jesi ti skaut nekog kluba pa vidis ko je potencijal a ko ne??? uostalom subasic je na mjestu na kojem bas nemamo izbora ili salihovic ili lulic pa ti vidi kada budu opet igrali protiv dobrih krila.. p.s. sta to visca igra pa je mogao umjesto subasica, protiv celika je na krilu igrao ako se ne varam??
-
padobranac1978
- Kontakt:
pa o cemu onda pricamo?Odluci se vise,prvo opises sve poteze koje povlaci (ne povlaci) nas selektor,pa onda pricas o necemu sto nema veze sa onim o cemu se pricalo (ti talent ili nisi),ja te ne kontam ?Željovac je napisao/la:Je li misliš da samo skauti to mogu vidjeti? Ako misliš, ostavi se fudbala. Kakav ti je užitak, ako čekaš da ti neko drugi kaže šta valja. A ako imaš primjedbu na moje postove, prvo ih pročitaj. Pozicija nema veze sa pozivanjem medijskog fenomena. Svakako se nemoguće osloniti na njega. Mogu i ja reći za sebe da sam isključivo lijevi bek, pa me niko ne zove da igram samo zato jer deficitaran na toj poziciji.e2_ze je napisao/la:a zeljovac de mi reci jesi ti skaut nekog kluba pa vidis ko je potencijal a ko ne??? uostalom subasic je na mjestu na kojem bas nemamo izbora ili salihovic ili lulic pa ti vidi kada budu opet igrali protiv dobrih krila.. p.s. sta to visca igra pa je mogao umjesto subasica, protiv celika je na krilu igrao ako se ne varam??
Zvao i onog kretena Hasagica da moze pustiti golove i naplatiti na kladionici......Pa gdje ces se negdje plasirati kad ti je jedan od glavnih igraca placenik i to jos brani u nekom Istanbulsporu....Sve je to mafija, Savez, selektor, odredjeni igraci....Zao mi onih postenih, kojih je izgleda najmanje.....
Trenutno korisnika/ca: ferroviere87, Google [Bot] i 1 gost.