Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zanimljiva činjenica.
Sloboda - Zrinjski (lider na tabeli) 300 gledatelja
TC - Leotar (ekipa nazor upala u PL) 300 gledatelja.
Hejteri će reći da je od ovih drugih 300 najviše navijača Leotara iz okolnih mjesta, Živinica, Srebrenika, Lukavca i sl.
Mislim nije ovo nešto cime trebamo sa se ponosimo, naprotiv.
Samo govori da su brojke u gradu glede publike baš izjednačene.
Sloboda - Zrinjski (lider na tabeli) 300 gledatelja
TC - Leotar (ekipa nazor upala u PL) 300 gledatelja.
Hejteri će reći da je od ovih drugih 300 najviše navijača Leotara iz okolnih mjesta, Živinica, Srebrenika, Lukavca i sl.
Mislim nije ovo nešto cime trebamo sa se ponosimo, naprotiv.
Samo govori da su brojke u gradu glede publike baš izjednačene.
- Beduin
- Kontakt:
Daj mi Fb profil da ti tamo napisem, da me barem mozes prijaviti imenom i prezimenom. Moze na pp.
Ja da se plasim zaba, ne bih hodao po barama. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Tristan
- Kontakt:
To po inboxu nije javno. Vidis kako si mudar. Mora biti javno. Evo ovdje ti je idealna prilika.
Član 280a
(1) Ko javno izloži poruzi, preziru ili grubom omalovažavanju Republiku Srpsku, njenu zastavu, grb, amblem ili himnu kazniće se kaznom zatvora do tri godine.
(2) Ako je djelo iz stava 1. ovog člana izvršeno na način da se Republika Srpska označi kao agresorska ili genocidna tvorevina ili njeni narodi agresorskim ili genocidnim, učinilac će se kazniti kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jesi iskopao postoveVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑02 nov 2021, 11:47Da se malo podsjetimo ne skodi nistakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 jul 2021, 15:25I ovakvi smo, slozit ces se, itekako konkurentni za titulu i ja ne vidim nijedan drasticno jaci tim od nas trenutno![]()
![]()
![]()

Pravi si pacenik, zamisli koliko si se potrudio da pronadjes moju prognozu s pocetka prvenstva

samo se potrudi da se malo opismenis citajuci moje postove, mozda ipak uradim dobro djelo na kraju citirajuci te

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kako ste ono okretali tabelu naopako de mi pokazikillafrommanilla je napisao/la: ↑02 nov 2021, 12:52Jesi iskopao postoveVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑02 nov 2021, 11:47Da se malo podsjetimo ne skodi nistakillafrommanilla je napisao/la: ↑28 jul 2021, 15:25I ovakvi smo, slozit ces se, itekako konkurentni za titulu i ja ne vidim nijedan drasticno jaci tim od nas trenutno![]()
![]()
![]()
pa udjes na temu FKS prije sezone, svi su nas trpali gore poslije ljeta u Evropi, kao sam ja Murinjo pa sam znao da ce se desiti ovo.
Pravi si pacenik, zamisli koliko si se potrudio da pronadjes moju prognozu s pocetka prvenstva
samo se potrudi da se malo opismenis citajuci moje postove, mozda ipak uradim dobro djelo na kraju citirajuci te![]()

-
- Kontakt:
Nikad je ja nigdje nisam okrenuo, a dok se tabela ovdje okretala, ti si samo citao, ne i pisao jel tako bilo 
I ti, i tristan, i simpatizer, i Demi, Borac dva boda, nigdje nijednog navijaca na forumu

I ti, i tristan, i simpatizer, i Demi, Borac dva boda, nigdje nijednog navijaca na forumu

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 02 nov 2021, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ajmo konkretno, je li borac exyu velikan?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ovo sto je Velež uradio sa farbanjem je najpič.kastiji potez u historiji PL BOSNE I HERCEGOVINE.Tristan je napisao/la: ↑02 nov 2021, 12:22Kad se sjetim kad su Djokovic i ekipa obecali šišanje na nulu ako osvoje Dejvis kup. I odmah pred kamerama to uradili. Cak se i legendarni Boba Zivojinovic, koji cijeli zivot nosi dugu kosu ošišao jer je bio predsjednik saveza.
A ovi Velezovi za koje 99% ljudi ne zna ni kako izgledaju, kao necemo naljutice nam se trebe.![]()
Zbog toga i gubite od Radnika kuci, a Novak je najveci svih vremena.
![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
I isto je sad sa vama je l tako?aj priznaj pa mozemo drugovi bitikillafrommanilla je napisao/la: ↑02 nov 2021, 12:56Nikad je ja nigdje nisam okrenuo, a dok se tabela ovdje okretala, ti si samo citao, ne i pisao jel tako bilo
I ti, i tristan, i simpatizer, i Demi, Borac dva boda, nigdje nijednog navijaca na forumu![]()

-
- Kontakt:
Ni blizu, kako kad ja pisem i spustam te, a ti si citao forum odjavljen, kako ce bit istoVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑02 nov 2021, 12:59I isto je sad sa vama je l tako?aj priznaj pa mozemo drugovi bitikillafrommanilla je napisao/la: ↑02 nov 2021, 12:56Nikad je ja nigdje nisam okrenuo, a dok se tabela ovdje okretala, ti si samo citao, ne i pisao jel tako bilo
I ti, i tristan, i simpatizer, i Demi, Borac dva boda, nigdje nijednog navijaca na forumu![]()
![]()

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
A cek spustas me na osnovu sto smo +10 u odnosu na vas ili?killafrommanilla je napisao/la: ↑02 nov 2021, 13:00Ni blizu, kako kad ja pisem i spustam te, a ti si citao forum odjavljen, kako ce bit istoVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑02 nov 2021, 12:59I isto je sad sa vama je l tako?aj priznaj pa mozemo drugovi bitikillafrommanilla je napisao/la: ↑02 nov 2021, 12:56Nikad je ja nigdje nisam okrenuo, a dok se tabela ovdje okretala, ti si samo citao, ne i pisao jel tako bilo
![]()
![]()
- Tristan
- Kontakt:
Ja sam bio banovan tamo oko Linfilda zbog srbovanja.killafrommanilla je napisao/la: ↑02 nov 2021, 12:56Nikad je ja nigdje nisam okrenuo, a dok se tabela ovdje okretala, ti si samo citao, ne i pisao jel tako bilo

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
- Kontakt:
Najpičkastiji potez u istoriji foruma je isparavanje borčevaca nakon kataklizme u Evropi. Pošteno i realno govoreći.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Tristan
- Kontakt:
Rigi nas je gotivio dok one budale nisu uzorale teren pred Zrinjski 2018.
Od tada nas svrstava u isti kos sa Velezom, Slobodom i Celikom.

Nadam se da ce susret u Mostaru za vikend izmedju aktuelnog sampiona, sa jedne strane i novog sampiona sa druge da izgladi poljuljane odnose.
Sportski pozdrav
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
- Kontakt:
Još jedna bjelosvjetska zavjera, podvala osmišljena u Vatikanu i Washingtonu sve u cilju da se baci ljaga na hrabre forumske banjalučane koji hrabro stoje na braniku forumske otadžbine.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Beduin
- Kontakt:
A Republika nastala na genocidu, mozel tako, posto nije navedeno vam u zakonu GT? ❤Tristan je napisao/la: ↑02 nov 2021, 12:45
To po inboxu nije javno. Vidis kako si mudar. Mora biti javno. Evo ovdje ti je idealna prilika.
Član 280a
(1) Ko javno izloži poruzi, preziru ili grubom omalovažavanju Republiku Srpsku, njenu zastavu, grb, amblem ili himnu kazniće se kaznom zatvora do tri godine.
(2) Ako je djelo iz stava 1. ovog člana izvršeno na način da se Republika Srpska označi kao agresorska ili genocidna tvorevina ili njeni narodi agresorskim ili genocidnim, učinilac će se kazniti kaznom zatvora od šest mjeseci do pet godina.
Samo mi u pp javi Fb profil da ti tamo javno napisem ovo isto.
Ali Banja Luku gotivim, to sam ti i ranije pisao ovdje, prelijep grad, uzivam otici tamo, kao i prije 2 sedmice sto sam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Direktorcic, held9, itatabisine, Mostarska, riki46 i 64 gosta.