FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- katzenbrummen
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zipa Papeta shto polako izostavlja Željine igrache.. Shto jedan lik na Papetovoj temi reche, ako Dzeko ne zabije uskoro, i njega che izostavit'.. Oj, Pape.. Pitaru..
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- AmanijakzO
- Kontakt:
Patrick Nyema GerhardtZELJO MOJA je napisao/la:hehee nisam obratio paznju da je izasao clanak o njemudomorocki je napisao/la:nemoguće pitanje![]()
kad se pocinje graditi stadion zna li se ista
Şutra počinje gradnja ..hrk je napisao/la:kad se pocinje graditi stadion zna li se ista
super da i vama jednom svane jer grbavica stvarno na sve lici samo nelici na stadionDžoka_TM je napisao/la:Şutra počinje gradnja ..hrk je napisao/la:kad se pocinje graditi stadion zna li se ista
Bolidu jedan,šta god da imamo od Grbavice bolje je nego igrati na državnom stadionu...zipa samo kad vas istjeraju sa koševa,ne trebaju nam smradovi na koševu,kvare ugled državi 
ja neznam zasto me vrijedjas nisam nista lose reko samo fala bogu pa se pocinje gradit novi stadionDžoka_TM je napisao/la:Bolidu jedan,šta god da imamo od Grbavice bolje je nego igrati na državnom stadionu...zipa samo kad vas istjeraju sa koševa,ne trebaju nam smradovi na koševu,kvare ugled državi
Vrijeđaš svetinju na kojoj igramo,a to je gore nego da vrijeđaš menehrk je napisao/la:ja neznam zasto me vrijedjas nisam nista lose reko samo fala bogu pa se pocinje gradit novi stadionDžoka_TM je napisao/la:Bolidu jedan,šta god da imamo od Grbavice bolje je nego igrati na državnom stadionu...zipa samo kad vas istjeraju sa koševa,ne trebaju nam smradovi na koševu,kvare ugled državi
covjek je upravu... trenutno ni na sta ne liciDžoka_TM je napisao/la:Vrijeđaš svetinju na kojoj igramo,a to je gore nego da vrijeđaš menehrk je napisao/la:ja neznam zasto me vrijedjas nisam nista lose reko samo fala bogu pa se pocinje gradit novi stadionDžoka_TM je napisao/la:Bolidu jedan,šta god da imamo od Grbavice bolje je nego igrati na državnom stadionu...zipa samo kad vas istjeraju sa koševa,ne trebaju nam smradovi na koševu,kvare ugled državi
treba nam jos igraca iz BiH
Vozdra plava raja.Sta ima.Duga ova pauza.Pape misu jedan pitarski sta ti je Jahic kriv pa ga ne zoves,bitno je da je Subasica zovno papak ko i on.Sram te bilo.
Manijaci pozdrav iz Zenice,vidim kod vas veselo sve neke pozitivne viejsti,jos cekate Jesea i napadaca i slatka kod vas.I kod nas Likce napokon bolje stoji,dovedena su pojacanja neka pa cemo vidjet,plus kompleks od uefe se napokon pravi.Mozeli neko stavit sliku Zeljinih dersova ukojoj ce nastupat na proljece,sve i sorc i stucne i domaci i gostujuci!POZDRAV I SRETNO
- samir_tm87
- Kontakt:
haris10 je napisao/la:Manijaci pozdrav iz Zenice,vidim kod vas veselo sve neke pozitivne viejsti,jos cekate Jesea i napadaca i slatka kod vas.I kod nas Likce napokon bolje stoji,dovedena su pojacanja neka pa cemo vidjet,plus kompleks od uefe se napokon pravi.Mozeli neko stavit sliku Zeljinih dersova ukojoj ce nastupat na proljece,sve i sorc i stucne i domaci i gostujuci!POZDRAV I SRETNO
imamo mi njih jedno 5-6 pa mjenjamo
Evo Muharemovic potvrdio da je Medjedovic ili kako se vec zove,bio nudjen Zelji prije nego sto je potpisao za Borac..ne kontam zasto ga nismo doveli,mislim da je rijec o odlicnom napadacu! Napadac nam je prioritet svih prioriteta! jos ako potpisu Jese i ovaj Svicarac to bi i zatvorilo prelazi rok na Grbavici,i bili bi jaci za 50 % nego jesenas.. ovaj svicarac mi djeluje jako zanimljiv igrac,bio bi miljenik navijaca,u to nema sumnje..
Meni se cini da on nije napadacbosnas_ je napisao/la:Evo Muharemovic potvrdio da je Medjedovic ili kako se vec zove,bio nudjen Zelji prije nego sto je potpisao za Borac..ne kontam zasto ga nismo doveli,mislim da je rijec o odlicnom napadacu! Napadac nam je prioritet svih prioriteta! jos ako potpisu Jese i ovaj Svicarac to bi i zatvorilo prelazi rok na Grbavici,i bili bi jaci za 50 % nego jesenas.. ovaj svicarac mi djeluje jako zanimljiv igrac,bio bi miljenik navijaca,u to nema sumnje..
Pusti bogati Muharemovica prica gluposti ko i ovi iz BL preseravaju se Medjedovic nije napadac nego veznjak,nije bilo potreba za njim pored toliko veznjaka...bosnas_ je napisao/la:Evo Muharemovic potvrdio da je Medjedovic ili kako se vec zove,bio nudjen Zelji prije nego sto je potpisao za Borac..ne kontam zasto ga nismo doveli,mislim da je rijec o odlicnom napadacu! Napadac nam je prioritet svih prioriteta! jos ako potpisu Jese i ovaj Svicarac to bi i zatvorilo prelazi rok na Grbavici,i bili bi jaci za 50 % nego jesenas.. ovaj svicarac mi djeluje jako zanimljiv igrac,bio bi miljenik navijaca,u to nema sumnje..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ne kontam sad ,po rijecima Muharemovica vec su obavljeni razgovori sa Vukeljom...pa izmedju njega i Topica uvijek bi izabrao ovog drugog,ali eto..Osim ce nadam se dovesti igraca koji ce odmah igrati u prvih 11... ja bi najradije dovo nekog Argentinca ili Brazilca,ali takvi igraci su i skupi,tako da..
ja ne znam ni ovako sta cemo sa ovolikim veznjacima,zao bi mi bilo da svraka zavrsi na klupi a cini mi se da hoce... sto se tice spica izgleda da cemo se opet natezat za svaki gopile87 je napisao/la:Pusti bogati Muharemovica prica gluposti ko i ovi iz BL preseravaju se Medjedovic nije napadac nego veznjak,nije bilo potreba za njim pored toliko veznjaka...bosnas_ je napisao/la:Evo Muharemovic potvrdio da je Medjedovic ili kako se vec zove,bio nudjen Zelji prije nego sto je potpisao za Borac..ne kontam zasto ga nismo doveli,mislim da je rijec o odlicnom napadacu! Napadac nam je prioritet svih prioriteta! jos ako potpisu Jese i ovaj Svicarac to bi i zatvorilo prelazi rok na Grbavici,i bili bi jaci za 50 % nego jesenas.. ovaj svicarac mi djeluje jako zanimljiv igrac,bio bi miljenik navijaca,u to nema sumnje..
Zadnja izmjena: nick, dana/u 26 jan 2011, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma Đelo se šalio. 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- zeljovac87
- Kontakt:
Vec sam ranije pisao o Vukelji. Poceo Muharemovic da me kopira
A o Medjedovicu detalje znaju ljudi koji to trebaju da znaju.
A ovaj Svajcarac je vrlo zamimljiv, samo pitanje je kako ce Amar da prihvati napadaca tog tipa. Ipak je Lazo po Amarovom ukusu.
Za Lazara necemo dobiti 150.000 evra. Cifra je puno puno manja.
A o Medjedovicu detalje znaju ljudi koji to trebaju da znaju.
A ovaj Svajcarac je vrlo zamimljiv, samo pitanje je kako ce Amar da prihvati napadaca tog tipa. Ipak je Lazo po Amarovom ukusu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.