Ti si očito neko dijete od 13 godina, sram da bude roditelje koji su te tako odgojili da budeš mala ljiga. Komunjara je čovjek koji je ranjavan za Bosnu? Ustašofilu mali.HasicuVratiSe je napisao/la: ↑30 okt 2021, 17:02
Radi takvih komunjara su nas jednom yebali i opet ce, a tebi nek se unucad slobodno zovu marko i janica
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
- Verstappen33
- Kontakt:
Ma roka pive, puši nargilu 100% je to. Precjenjen teniser ne treba ga ni pratiti. Zamisli šta bi tek bilo da se plasira na GS pa odigra 5 setova, oživljavali bi ga na terenu.

The only place that matters is first.
300 i neki teniser svijeta sigurno ne može biti precijenjen.Verstappen33 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 17:16Ma roka pive, puši nargilu 100% je to. Precjenjen teniser ne treba ga ni pratiti. Zamisli šta bi tek bilo da se plasira na GS pa odigra 5 setova, oživljavali bi ga na terenu.![]()
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Verstappen33
- Kontakt:
Jok potcjenjen je. Kladim se da bi Noklicu glat dobio.Nirton je napisao/la: ↑01 nov 2021, 17:54300 i neki teniser svijeta sigurno ne može biti precijenjen.Verstappen33 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 17:16Ma roka pive, puši nargilu 100% je to. Precjenjen teniser ne treba ga ni pratiti. Zamisli šta bi tek bilo da se plasira na GS pa odigra 5 setova, oživljavali bi ga na terenu.![]()

Ma nije on bas ni psihicki najjaci, mislim bori se stvarno i nikad ne odustaje, ali tipa servira na 5-4 za protivnika i odmah ide jedna dupla, onda nervozni izlazak na mrezu, bas onako jeftino gubi poene koji su veoma bitni.
Ima dobar forhend, ali sve ostalo je ipak nedovoljno za top150.
Mozda sa boljim servisom bi se to i ostvarilo, ali ovako ipak ne.
Ja vise nade polazem u Deu sad, pa cemo vidjet kakva je sad kad vec ima lijep renking
Ja vise nade polazem u Deu sad, pa cemo vidjet kakva je sad kad vec ima lijep renking

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Verstappen33
- Kontakt:
Nije on ni za top 300 ako ćemo biti realni ali ajde neka ga naš je. Nema kalibar za kvalitetan tenis realno, ne samo on nego bilo ko od naših kloceva. Treba se pomiriti s tim.forgempp je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:04Ma nije on bas ni psihicki najjaci, mislim bori se stvarno i nikad ne odustaje, ali tipa servira na 5-4 za protivnika i odmah ide jedna dupla, onda nervozni izlazak na mrezu, bas onako jeftino gubi poene koji su veoma bitni.
Ja vise nade polazem u Deu sad, pa cemo vidjet kakva je sad kad vec ima lijep renking![]()
Svi smo uz Deu, valjda se ne okrene nekim drugim životnim stvarima, kao što gore neko reče, torta, čaša dvije vina. Znamo onda i gdje to vino vodi. Naprijed Dea.

Ma tipični šljakaš, rokaj forhend pa ako prođe dobro i jest.forgempp je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:04Ma nije on bas ni psihicki najjaci, mislim bori se stvarno i nikad ne odustaje, ali tipa servira na 5-4 za protivnika i odmah ide jedna dupla, onda nervozni izlazak na mrezu, bas onako jeftino gubi poene koji su veoma bitni.
Ja vise nade polazem u Deu sad, pa cemo vidjet kakva je sad kad vec ima lijep renking![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nerman nema nikakve rezultate na međunarodnim turnirima u juniorskim danima, ja znam rekreativaca sa boljim rezultatima. Pravo je čudo da je i oko 300. mjesta dogurao. Damir je bio 3. junior svijeta, Mirza 6., od njih je logično bilo očekivati nešto. Dea je bila oko 80. ali je prestala igrati juniorske turnire sa 15 godina, tako da se i od nje s pravom moglo nešto očekivati.
-
- Kontakt:
Verstappen33 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:18
Svi smo uz Deu, valjda se ne okrene nekim drugim životnim stvarima, kao što gore neko reče, torta, čaša dvije vina. Znamo onda i gdje to vino vodi. Naprijed Dea.![]()
U kontekstu 25 rodjendana je receno, ne kao da ona to onako. Nemoj drug mutiti bistru vodu.

DEA DO GS

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Galion je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:33Nerman nema nikakve rezultate na međunarodnim turnirima u juniorskim danima, ja znam rekreativaca sa boljim rezultatima. Pravo je čudo da je i oko 300. mjesta dogurao. Damir je bio 3. junior svijeta, Mirza 6., od njih je logično bilo očekivati nešto. Dea je bila oko 80. ali je prestala igrati juniorske turnire sa 15 godina, tako da se i od nje s pravom moglo nešto očekivati.
Respek tvom poznavanju tenisa, ali ipak treba staviti u kontekst i zemlju(drustvo- nema Wild C.) iz koje dolaze nasi individualni sportisti, pa i u kolektivnim sportovima. Vidim da je Dea 2012g. igrala QF danasnjih 15-ki. 2014 g. osvojila 2 turnira i bila u jos 2 finala isto 15-ki(Rank 495). Gdje je zapelo kasnije, to ona i njoj bliski znaju. Vjerovatno su finansije,povrede, nedostatak strucnih i dobronamjernih ljudi oko nje je zaustavili u razvoju.
Vjerujem da ce biti TOP200 u naredne 3-4 god. i igrati kvale GS, sto bi svake godine bilo 50-tak k$(ko o cemu...

Nego imam jednu molbu, da li postoji neka stranica za WTA kao sto postoji za tenisere, na kojoj se moze vidjeti Rankings Breakdown.
Ako ne koji je sistem bodovanja na WTA, obzirom na Covid. Hvala.
Ma kako nije, on je na sljaci top200 igrač, ima bas bas dobar forehand, bolji mu je fh od Damira i Mirze kada pričamo o njegovom učinku na šljaci, baš baš lijepa i tehnika i uglove pogadja s njim i iz trka...baš macola iz fh-a, ali bekend mu je katastrofalan, samo eto da predje mrežu, nikakvu drugu funkciju u njegovoj igri nema sto se tice bh strane, i slajsevi su takodjer losi kao i voleji, ali ima štofa, lijepo gradi poene i ima lijepu viziju, ali dzaba.Verstappen33 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:18Nije on ni za top 300 ako ćemo biti realni ali ajde neka ga naš je. Nema kalibar za kvalitetan tenis realno, ne samo on nego bilo ko od naših kloceva. Treba se pomiriti s tim.forgempp je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:04Ma nije on bas ni psihicki najjaci, mislim bori se stvarno i nikad ne odustaje, ali tipa servira na 5-4 za protivnika i odmah ide jedna dupla, onda nervozni izlazak na mrezu, bas onako jeftino gubi poene koji su veoma bitni.
Svi smo uz Deu, valjda se ne okrene nekim drugim životnim stvarima, kao što gore neko reče, torta, čaša dvije vina. Znamo onda i gdje to vino vodi. Naprijed Dea.![]()
I sto je @Nirton rekao, fizicka sprema od tog svega mozda i najgora.
(ja govorim za neki top150 lvl, daleko od toga da je on sad ocajan u ovim stvarima, ne bi bio oko top300).
Al dobar je Nerman, i fax zavrsio i ovako igra, sigurno nije niko ni vjerovao u njega niti se u njega ulagalo kao u Damira i Mirzu (iako je i to mizerno al hajd), a sigurno vise o njegovom putu zna rodjak @nerminfatic.
Nakon sto ga je sudija pokrao protiv Cecchinata, kako je bio lijepo zaigrao bas ono inat bosanski, a svi znamo ko je Cecchinato, ali ga je na foru Marco uzeo u tb na par poena, greske iz bh i tjt. A silovao ga fh-om cim se opustio, bio je malo stegnut.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Verstappen33
- Kontakt:
Misliš da ne cugne ponekad neku, malo se ne opusti? Žensko je, normalno da mora ponekad. Ali nadam se da ide do GS.Samozdravlje je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:56Verstappen33 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:18
U kontekstu 25 rodjendana je receno, ne kao da ona to onako. Nemoj drug mutiti bistru vodu.![]()
DEA DO GS![]()
![]()

- Verstappen33
- Kontakt:
Psiha pod broj 1 katastrofa, Džumhur bi mu pozavidio. Dalje, tehnika nije neka, spominješ forhend koji ima danas ama baš svaki igrač, lupaj do iznemoglosti i ako je tvoj dan ti ćeš biti vrhunski top igrač jer razbijaš iz forhenda. To što ti je bekend slabiji od nekog igrača izvan TOP 500 to ništa. Doduše, DelPo naprimjer nema neki bekend, samo slajsa i sve mu se svodi na forhend i servis ali Fatić nema ni servis da se pohvali. Primjer ti dajem nije da poredim klasu i nekog tamo Nermana. Fizička sprema kao moja, da izađe na teren AO, ne daj Bože da odvede neki meč u peti set gledao bi live oživljavanje istog u Melbournu.forgempp je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:52Ma kako nije, on je na sljaci top200 igrač, ima bas bas dobar forehand, bolji mu je fh od Damira i Mirze kada pričamo o njegovom učinku na šljaci, baš baš lijepa i tehnika i uglove pogadja s njim i iz trka...baš macola iz fh-a, ali bekend mu je katastrofalan, samo eto da predje mrežu, nikakvu drugu funkciju u njegovoj igri nema sto se tice bh strane, i slajsevi su takodjer losi kao i voleji, ali ima štofa, lijepo gradi poene i ima lijepu viziju, ali dzaba.Verstappen33 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:18Nije on ni za top 300 ako ćemo biti realni ali ajde neka ga naš je. Nema kalibar za kvalitetan tenis realno, ne samo on nego bilo ko od naših kloceva. Treba se pomiriti s tim.forgempp je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:04Ma nije on bas ni psihicki najjaci, mislim bori se stvarno i nikad ne odustaje, ali tipa servira na 5-4 za protivnika i odmah ide jedna dupla, onda nervozni izlazak na mrezu, bas onako jeftino gubi poene koji su veoma bitni.
I sto je @Nirton rekao, fizicka sprema od tog svega mozda i najgora.
(ja govorim za neki top150 lvl, daleko od toga da je on sad ocajan u ovim stvarima, ne bi bio oko top300).
Al dobar je Nerman, i fax zavrsio i ovako igra, sigurno nije niko ni vjerovao u njega niti se u njega ulagalo kao u Damira i Mirzu (iako je i to mizerno al hajd), a sigurno vise o njegovom putu zna rodjak @nerminfatic.
Nakon sto ga je sudija pokrao protiv Cecchinata, kako je bio lijepo zaigrao bas ono inat bosanski, a svi znamo ko je Cecchinato, ali ga je na foru Marco uzeo u tb na par poena, greske iz bh i tjt. A silovao ga fh-om cim se opustio, bio je malo stegnut.

- NerminFatic
- Kontakt:
Koliko se sjecam, Nerman je u to vrijeme najvise trpio zbog viznog rezima BiH s zemljama EU da je cak reis Ceric molio da se pomogne ta sportska familija (tada je i Nerma jos igrala) tako da je i to posljedica (prinudna) neigranja u juniorskom periodu. Mrsko mi sada guglati, ali ne vjerujem bas da nema nikakve rezultate. Kao Damir, Mirza i dea svakako ne, ali momak je igrao.Galion je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:33Nerman nema nikakve rezultate na međunarodnim turnirima u juniorskim danima, ja znam rekreativaca sa boljim rezultatima. Pravo je čudo da je i oko 300. mjesta dogurao. Damir je bio 3. junior svijeta, Mirza 6., od njih je logično bilo očekivati nešto. Dea je bila oko 80. ali je prestala igrati juniorske turnire sa 15 godina, tako da se i od nje s pravom moglo nešto očekivati.
Uzgred, iznenadjen sam minimiziranjem Nermanove igre. Prvi servis uopste nije los. Pogledajte samo kako je jucer Serdarusica ubijao servisom n a ''adventage'' stranu. Bilo je i as servisa fin broj. Drugi servis je preslav za 150 nivo, to se slazem. A fizicka sprema je najranjiviji njegov dio. Cim ode u treci set, cekaj zatezanje lijeve noge i predaju.Onom Bugarinu u Zadru, recimo predao a mislim da ga uvijek moze dobiti u normalnim uvijetima. I da ne ode u treci

Istina je to oko viza, pisao sam i ja o tome, ali nema rezultata, ispadao u 1./2. kolu ili kvalifikacijama po turnirima u Bosni ili kod nas u Mostaru. Imao je rezultate na nacionalnim turnirima, prvak države i slično, ali **** to, to može skoro svatko tko ozbiljno igra tenis s obzirom kakva je konkurencija kod nas. Samo međunarodni turniri nešto znači.NerminFatic je napisao/la: ↑02 nov 2021, 10:16Koliko se sjecam, Nerman je u to vrijeme najvise trpio zbog viznog rezima BiH s zemljama EU da je cak reis Ceric molio da se pomogne ta sportska familija (tada je i Nerma jos igrala) tako da je i to posljedica (prinudna) neigranja u juniorskom periodu. Mrsko mi sada guglati, ali ne vjerujem bas da nema nikakve rezultate. Kao Damir, Mirza i dea svakako ne, ali momak je igrao.Galion je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:33Nerman nema nikakve rezultate na međunarodnim turnirima u juniorskim danima, ja znam rekreativaca sa boljim rezultatima. Pravo je čudo da je i oko 300. mjesta dogurao. Damir je bio 3. junior svijeta, Mirza 6., od njih je logično bilo očekivati nešto. Dea je bila oko 80. ali je prestala igrati juniorske turnire sa 15 godina, tako da se i od nje s pravom moglo nešto očekivati.
-
- Kontakt:
Danas ide 3/3 osim da psiha ne za ****
-
- Kontakt:
Zanijemila raja

Nama Pitarima je Bergamo ostao u lijepom sjećanju, tako će i Nermanu kad ovdje dođe makar do SF.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.