English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ja od Bergwijna ocekujem da bude novi Victor Moses.
- wadethegreat
- Kontakt:
Jos jedan tezak tim u ligu. Sredit ce Antonio to vrlo brzo .
Tottenham, Levy i Conte
Ocekujem od Contea da koliko toliko konsoliduje Totas, al kad dodje ljeto i vidi da nece dobit pojacanja koja mu trebaju da se bori za nesto vise, tu ce vjerovatno i puknut.
Majstore Brentford i Norwich imaju para, a da nema Tottenham. Tesko da ce zbog toga da pukne. Da im je trebalo prodali bi Kanea. Svi timovi EPL-a finansijski stoje odlicno.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ne bi on dolazio da mu nije zagarantirano.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Garantovali su mu i u Interu vjerovatno pa je pucalo oba ljeta 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ma jest, samo sto je Intee bio bas u losoj financijskoj situaciji.
Niie ni Tottenham u odlicnoj al para imaju. Bar za iducu zimu i ljeto.
-
Cipiripiblicblic
- Kontakt:
Kessie, Brozović, Rudiger od ljeta su free agenti. Neće trebati puno novca na zimu da izborimo top4 (dva do tri igrača) , a da ne govorimo koliko će igrači lakše pristajati na potpis uz LP i Contea.
Nema sanse da Levy da Rudigeru 400 000 funti sedmicnoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑02 nov 2021, 18:45Kessie, Brozović, Rudiger od ljeta su free agenti. Neće trebati puno novca na zimu da izborimo top4 (dva do tri igrača) , a da ne govorimo koliko će igrači lakše pristajati na potpis uz LP i Contea.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
To smece ne bi doveo ni da igra za dzaba
Kakvo je rudiger pojacanje, lik panj. To sto je tuchel dobar trener, ima dobar sistem pa ovaj izgleda ko pristojan igrac je druga stvar, da ode gdje drugo pokazao bi da je i dalje panjina.
Titula laganoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑02 nov 2021, 18:45Kessie, Brozović, Rudiger od ljeta su free agenti. Neće trebati puno novca na zimu da izborimo top4 (dva do tri igrača) , a da ne govorimo koliko će igrači lakše pristajati na potpis uz LP i Contea.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Za Mourinha sam bio lazni optimist
Isto ko i za Nuna
- wadethegreat
- Kontakt:
Pokupi Engleska sve najbolje trenere.
Jel se Odoi i Loftus-Obraz i dalje vode kao neki talenti?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Xavi i Gavi, jedan najveći trenerski talent, drugi najveći fudbalski talent
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."