Jutros zvao Savez, ministarstvo zdravstva ZE-DO kantona. Preko 100KM će mi otići samo na PCR test. Bezveze trošak, jer Savez neće organizovati antigensko testiranje.avenija je napisao/la: ↑01 nov 2021, 15:22Ovo ako bude istina a ne vjerujem nece bit 5000 na stadionu.vedranbadjun je napisao/la: ↑01 nov 2021, 13:16Informacija za ljude koji idu na utakmice...
NEĆE BITI BESPLATNOG ANTIGENSKOG TESTIRANJA PRED UTAKMICU, sad mi rekoše ljudi iz Saveza.
Bez PCR testa ili 2 doze vakcine, nema ulaska na stadion.
Nemamo puno vakcinisanih a pcr je poskup test.
BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
bošnjanin
Sačekamo zvanicno Savez da se oglasi.vedranbadjun je napisao/la: ↑01 nov 2021, 15:30Jutros zvao Savez, ministarstvo zdravstva ZE-DO kantona. Preko 100KM će mi otići samo na PCR test. Bezveze trošak, jer Savez neće organizovati antigensko testiranje.avenija je napisao/la: ↑01 nov 2021, 15:22Ovo ako bude istina a ne vjerujem nece bit 5000 na stadionu.vedranbadjun je napisao/la: ↑01 nov 2021, 13:16Informacija za ljude koji idu na utakmice...
NEĆE BITI BESPLATNOG ANTIGENSKOG TESTIRANJA PRED UTAKMICU, sad mi rekoše ljudi iz Saveza.
Bez PCR testa ili 2 doze vakcine, nema ulaska na stadion.
Nemamo puno vakcinisanih a pcr je poskup test.
Nesto ne mogu vjerovati u to.
Kasne vec sa informacijama o ulaznicama i svime.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ako bi neko iz Zenice mogao da se čuje sa ljudima iz kriznog štaba vašeg kantona, tu bismo vjerovatno dobili i konačne informacije.
Ima nas dosta iz Bosanske Krajine koji dolazimo. Mnogima je to par stotina kilometara, volio bih da bude onako kako avenija govori.
Ima nas dosta iz Bosanske Krajine koji dolazimo. Mnogima je to par stotina kilometara, volio bih da bude onako kako avenija govori.
bošnjanin
Pa ljudi vakcinišite se.....prvi po smrtnosti u Europi...pustite Muldera i Sculy,vanzemaljce,magnete...vakcinišite se.Ja primio dvije doze kineske vakcine,sve OK...jedino kad ogladnim više na pse ne gledam kao na kućne ljubimce...
- Goalgetter
- Kontakt:
A zasto PCR test, pa dosta je i antigen test onima koji nisu vakcinisani?
I to je na dvije utakmice 40 KM vise. Ako ne bude besplatno testiranje, dobro ce se osjetiti na posjeti. Jedino ako vakcinisani ne pokupuju karteGoalgetter je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:31A zasto PCR test, pa dosta je i antigen test onima koji nisu vakcinisani?

Koji vakcinisani kad nas nema ni 20 posto takvih? Da se do sad nije ispostavilo da su vakvine bezopasne, pa bih ja nesto i rekao. Rekao bih isto tako da nisu **** BESPLATNE! Nikad ljudi od nas.phillies je napisao/la: ↑01 nov 2021, 19:11I to je na dvije utakmice 40 KM vise. Ako ne bude besplatno testiranje, dobro ce se osjetiti na posjeti. Jedino ako vakcinisani ne pokupuju karteGoalgetter je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:31A zasto PCR test, pa dosta je i antigen test onima koji nisu vakcinisani?![]()
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
11 dana do utakmice nista od informacija savez pustio nije osim cijene
Ti si ovi koje nazivaju kreativnim nadimcimaDaVinci je napisao/la: ↑28 okt 2021, 23:59... ''Pjanke i Dzekson stvarno svaku utakmicu daju sve od sebe i vidi se da im je stalo u svakom ciklusu kvalifikacija'' ... i ovo me grohotom nasmija... ti haman jos svaki dan vrtis kasetu 'bh repka prije 2014-te' ... kad opet navratis u videoteku niposto ne dizi sequel 'bh repka proslije 2014-te' ...
![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Welcome to BIH, dva dana do prodaje ulaznica nikakve informacije, slao i mailove za kupovinu paket ulaznica nikakvog odgovora...
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Prvi minus za Zeljkovica.
Dajte lokacije za prodaju, dajte pakete za obje utakmice, dajte vrijeme prodaje i osigurajte besplatno testiranje antigensko kako bi bilo 2X 13 000..
Dajte lokacije za prodaju, dajte pakete za obje utakmice, dajte vrijeme prodaje i osigurajte besplatno testiranje antigensko kako bi bilo 2X 13 000..
- JavierBosnia
- Kontakt:
Moze i antigenski test 15-20 KM je on, tako pise u zvanicnom saopstenju tog zavoda za zdravstvo cega vecGoalgetter je napisao/la: ↑01 nov 2021, 18:31A zasto PCR test, pa dosta je i antigen test onima koji nisu vakcinisani?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Jel se ikome javila ona sa kontakt maila?
Interesuje me kako za preuzimanje, da li ima negdje određeno ili šalju na adresu, meni nije odgovorila na mail valja 4tog ići uzeti
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
možeš uplatiti na račun sve sa odredjenim instrukcijama, a možeš otići i na njihovu blagajnu to sve preuzeti. Ali moj ti je savjet nazovi je na onaj broj da bez veze ne uplaćuješ ako te nije upisala. Mi smo bili dosadni i eto uspjeli smo hahaha
Pretprodaja paketa ulaznica za utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine sa Finskom i Ukrajinom je završena, a sutra (04.11.2021.) od 9:00 sati počinje prodaja ulaznica za ove susrete putem ovlaštene partnerske agencije „Centrotours“.
Spisak prodajnih mjesta možete preuzeti na linkovima ispod:
https://postimg.cc/kDkNYhg4
Spisak prodajnih mjesta možete preuzeti na linkovima ispod:
https://postimg.cc/kDkNYhg4
Sta mislite da li ce biti guzve u Sarajevu za karte. Treba li se ranije dolaziti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.