To je to, dok ne vidim naslov o otkazu United više ne pratim...
Idealna destinacija za takve tipove je politička žabokrečina u BiH jer stida apsolutno nema, uhljebio se sa diplomom iz Travnika i prst u uho
Ma očekivano se neće ništa desiti večeras. Gotivi uprava Olea, baš ono treba da nas unakazi da dobije nogu. Ovako, još je rano. Jedino je Carabao kup izgubljen, ostalo smo u igri. Možda ako zasere LP već u grupnoj fazi ima šansi da ga se riješimo… Kažem možda. S druge strane, koga dovesti. Ono što sam ja lično želio - Poche ili Naangelsmann su nedostupni. Čitam da Ronaldo lobira za Zidanea. Nisam pametan…
Jbg da nije bilo Bayerna, ne bi ni on bio to što jeste sada.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Zanima me da li su ikada za Man Utd igrali gori igrači od Freda i Lindelofa? Ovaj prvi ne zna ni prvome do sebe dodat,samo trči bezveze, a Lindelof kad god je igrao Mancho je primio barem 3 gola.Pa ako već Varane nije mogao igrat daj barem nekog iz akademije jer siguran sam da ništa losiji neće bit od Lindelofa. Freda ne bi ni komentarisao jer stvarno je drvo obično.
više me ovaj debil iznervirao poslije tekme negoli čitava tekma i Ole
znači siguran sam da on lobira da Ole ostane i da radi svim silama da ga zadrži što duže na klupi, a naši debili u upravi slušaju ovakve bolide i onda se pitamo što smo tu gdje jesmo
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.