Tih 5000 su davna prošlost. Jos dok je Azmir davao svoje pare, dok ste se besplatno uvlačili na stadion uz gratis bambuće ili ponekad 4 marke za koje ste odmah tražili upravljacka prava.FKBilder je napisao/la: ↑02 nov 2021, 20:16Cinjenica je da nas bude 300 protiv Zrinjskog, ili 5000 protiv Goska u Federalnoj ligi. Nebitan je protivnik, dan ili satnica...To nema veze sa posjetom Slobode. O vama bi se dalo raspravljat ali ne da mi se.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑02 nov 2021, 19:22Vikendom ljudi planiraju razne cjelodnevne obaveze koje preko radne sedmice ne stignu sve obaviti. Pogotovo ovako lijep vikend.FKBilder je napisao/la: ↑02 nov 2021, 18:48
Ma armija navijaca Sloge iz SH je imala preceg posla, navijaci Slobode nemaju sta drugo raditi osim gledati kada igra Sloboda...pogotovo srijedom, i jos ako si kako tako zaposlen,u zemlji sto se Bosna zove ma samo kazes sefu jaraniko Sloboda mi igra.....i taksi ti plati da ne zakasnis ne dao bog![]()
Kazem brojka od 300 nije za neki ponos i pohvalu čak ni za klub za koji kažete da "nema navijača"
Al zato "svetinji" dolazi lider u srijedu kad većina osim posla nema drugih planova i ono jedva 250-300. Vjerojatno se uplašili debakla unaprijed. Ni oni nisu vjerovali.
Da je to svetinja i da vas ima toliko koliko pisete ovde po forumu vi bi našli način da dođete. Meni kad je nesto sveto ja ću se organizovati, posao ćemo nadoknaditi drugi dan ako treba, neće pobjeći. Nije zec.
Cuj od toliko nehljebara jedva 300 došlo.
Sve u svemu isti broj gledatelja "svetinje" i "kluba bez navijača" ne može opravdati nikakav termin, datum i vremenski uslov.
Fascinira kako si inferioran.
Sad kad je cener jedva 300 koji nekako neni ukradu od penzije.
Ali sta ja znam, ja sam inferioran