AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 01 nov 2021, 12:48

memaga je napisao/la:
01 nov 2021, 12:44
Romagnoli13 je napisao/la:
01 nov 2021, 10:11
Kjaer, Bennacer, Theo, Tonali. Milan ih "uzeo" za 60ak miliona. :beba:
Slazem se odlican posao, al sa druge strane gigi, hakan ,kessie , roma izgubljenih min. 160 mil eura....
Ja se jos nadam da ce uspjeti naci dogovor sa njim,jednostavno prebitan je za nasu igru,to se ove dvije zadnje tekme itekako vidjelo.

Franck se razvija u WC igraca

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 nov 2021, 13:28

Nisi izgubio toliko, jer si uložio manje od 50M na ta 3 igrača. To je samo procjena da je Milan mogao/trebao unovčiti te igrače. No, sva tri su odradili svoje ugovore do kraja. Nisu htjeli da prihvate nove uslove i to je njihov izbor i pravo. Igrački su zamijenjeni boljim igračima. Diaz je bolji od pogubljenog Hakana, koji me vrijedi 5M po sezoni niti u najluđim snovima. Sve preko 3M za njega je puno.

Gigio i Mike su tu negdje. Milan mu je nudio ogromnu cifru, ali Raiolo je uspio u namjeri da profitira na njemu.

Kessie je još uvijek igrač Milana. Ne vrijedi 8M po sezoni, nema šanse. To je očito i procjena uprave Milana, koja mu nudi do 6M. Što je više i nego dovoljna ponuda.

Mike je pun pogodak. Diaz se razvija velikom brzinom. Kamara umjesto Kessiea, ako ovaj ode. Milan ništa neće izgubiti na terenu. Čak i suprotno od toga.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 nov 2021, 16:17

Izgleda da se i Ante vratio u trenažni proces sa ekipom kao i Florenzi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 nov 2021, 18:14

slika
slika

:puke: :puke:

Još ne mogu da se pomirim sa ovim :puke:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 01 nov 2021, 19:35

Ovo bi morali naknadno sankcionisati
Il Club più titolato al mondo!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 01 nov 2021, 20:11

Gledaj mu face odvratne, otac ga yebo :puke:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 02 nov 2021, 01:04

Čitam i ne vjerujem. Maresca sinoć nije dao drugi žuti Karsdorpu, nije dao drugi žuti Zaniolu, nije dao nijedan karton Pellegriniju i Cristanteu koji su napravili oko 5 prekršaja svaki plus Cristanteovo udaranje Sealemaekersa namjerno laktom, dao 2 žuta Hernandezu za 2 faula od kojih drugi nije ni trebao biti sviran jer je prije bio faul za Milan a sam Maresca je prije tog faula čak zasmetao Kruniću, dao samo žuti Veretoutu za onaj bijes i želju da povrijedi protivnika (što mu se i vidi na faci u trenutku kad udara Tonalija) a navodno će ga sankcionisati sa 2 utakmice nesuđenja zato što nije svirao penal za Romu koji više nije bio nego što je bio u 90oj minuti. Bravo Serie A bravo :puke: . A još su i Zlatan i Kessie bili podvrgnuti rasističkim uvredama sa tribina.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 nov 2021, 08:09

Vazda sa Romom neke zavrzlame oko sudjenja. Kad se sjetim prosle sezone, razvalili ih, sudija im sudi smijesan penal pa onda nama kompenzacija, uzas od sudjenja i tad bio.
Kako su uspjeli Ibru rasusticki vrijedjati, bijeli ganci? Italijan nekoga da zove cigan? 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 nov 2021, 17:29

Za nedjelju izgleda da ćemo ostati i bez Balo Tourea

Kessije je izgleda blizu Tottenhama, Conte i Paratici su zadovoljni njegovim igrama i izgleda da ce dobiti oko 10 miliona po sezoni.
Nažalost Milan ostaje bez jos jednog kapitalca, treba vidjet pa ponudit ga Tottenhamu u januaru za bar 10ak miliona ionako tad ide afrički kup i nece ga biti do početka februara.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 nov 2021, 18:34

Daj bože da stvarno ode u januaru i da se uzme koliko-toliko novca za njega, bolje nego da ode u junu. Yebi mu mater, šta da mu radiš kad neće da produži. :roll:

Loša strana svega toga je što će faliti i što januar nije momenat kad možeš tek tako naći dobru zamjenu. Naravno Kamara bi bio idealan i jedina dostupna opcija koja bi dostojno zamjenila ulogu Kessija, ali to treba uzeti za dozom rezerve, ne vjerujem da će biti tako jednostavno kao što se predstavlja. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 nov 2021, 18:47

Svakako, trebaće Kamari 2 godine adaptacije da dodje na ovaj nivo i Kessije je tek prije 2 i po godine poceo igrati na ovom nivou.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 nov 2021, 19:43

Ma ustvari sam mislio da ga neće biti tako lako dovesti kao što se predstavlja. :mrgreen:
Novinari ga sa razlogom povezuju sa Milanom jer je idealan profil igrača za klub i zamjena Kessija (a još i jeftin), ali ove priče da ga je Maldini već dogovorio treba okačiti mačku o rep zasad, lik će biti slobodan na ljeto i moći će birati gdje će, a skoro svaki EPL klub mu može ponuditi veću platu. A da li mu je bitnija karijera ili novac, to ne možemo znati, vrijeme će pokazati da li su ove vijesti bile tačne.

Ali ima i toga da će mu i sa igračke strane trebati vremena da se adaptira, pogotovo ako dođe u sred sezone.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 nov 2021, 21:19

Kessie ne može ni sa jednim klubom ništa dogovoriti prije januara. Tako da su ove dosadašnje priče samo nagađanja. Ekipa vjerovatno i me razmišlja o nakaradnim natpisima medija. Očito su svi fokusirani 120% samo na teren. I ništa drugo ih ne zanima.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 nov 2021, 21:24

Moze menager dogovoriti sta god hoce,i onda samo odbijati Milan,ha ja.

Tesko ce biti njega zamjeniti,njegov izostanak ce se bas osjetiti,ali dobro,koga nema bez njega se moze. Nek odihra ovu sezonu nek da 120% od sebe i onda nek ide,Boze moj

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 nov 2021, 21:26

Pregovaranje s drugim klubom bez dozvole kluba je zabranjeno. Kako igraču tako i menadžeru. Jer igrač mora čekati da uđe u zadnjih 6 mjeseci ugovora da bi sa bilo kim stupio u kontakte. U suprotnom je kažnjivo od strane UEFAe.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 nov 2021, 21:30

I sad ti mislis stvarno da se agenti ne dogovaraju sa drugim klubovima.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 02 nov 2021, 21:31

02 nov 2021, 21:19
Kessie ne može ni sa jednim klubom ništa dogovoriti prije januara. Tako da su ove dosadašnje priče samo nagađanja. Ekipa vjerovatno i me razmišlja o nakaradnim natpisima medija. Očito su svi fokusirani 120% samo na teren. I ništa drugo ih ne zanima.
Da, zvanično ne moze pregovarati ni sa jednim drugim klubom prije januara, ali moze se postići taj verbal agreement.

Igrac zvanicno ne moze dogovoriti transfer sa drugim klubom do 6 mjeseci prije isteka trenutnog, a svakako da agent stupa u kontakt sa drugim klubovima i nudi im usluge svoga klijenta i prije isteka tih 6 mjeseci.

Uostalom, danas agenti i postoje da bi nudili svoje igrače drugim klubovima i pregovarali sa njima.
(İbn Qajjim)

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 02 nov 2021, 21:33

Pregovaranje zvanicno je zabranjeno, to je istina, ali nezvanicno, usmeno dogovaranje nije zabranjeno, tako da menadjeri i klubovi to obilato koriste...

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 nov 2021, 21:34

ronaldo99 je napisao/la:
02 nov 2021, 21:30
Ne mislim. Ali također ne mislim ni da je svaki medijski natpis tačan. U januaru ćemo znati zvanično šta će biti, do tad uopšte i me treba obraćati pažnju na ta pisanja.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 02 nov 2021, 21:54

02 nov 2021, 21:34
ronaldo99 je napisao/la:
02 nov 2021, 21:30
Ne mislim. Ali također ne mislim ni da je svaki medijski natpis tačan. U januaru ćemo znati zvanično šta će biti, do tad uopšte i me treba obraćati pažnju na ta pisanja.
Nafavno da natpisi nisu tacni,oni to pisu radi klikova i svoje zarade,logicno,jer da je suprotno znas koji bi sve igraci do sada bili u Milanu.

Nego ne mora znaciti ni da ce se u januaru znati njegov status,i Hakan i Gigio su tek na ljeto otisli,a nista se nije ni pisalo za njih. Ja se na kraju nadam da ce on ostati.

Sto se Romangolija tice,njega mi je manje zao nego Kessiea

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.