Mali je fizički dominantan i na reprezentativnom nivou. Igra štopera, prednost je što je ljevak.
Vidjećemo kako će se provesti kasnije. Dvije godine stariji Savo Sušić je isto bio fizički dominantan, pa je već sada pao da izgleda jako loše, a tek je kadet.
Nije kapiten mlade repke. Možda je nosio traku, ali ih je nosilo još nekolicina.
Dva najbolja igrača ima Borac u toj generaciji. Faris Dževahirić i Jusuf Terzić (koji je najviše nosio traku repke).
Dževahirić u ligi dao 31 gol. da je protiv pjetlića, puno je. Daje više od 2 gola po meču.
Treba uvijek iz realnog kuta sagledati: dao je 5 Leotaru, Posušju 10, Rudaru 4. Čije su ekipe ispod nivoa Premijer lige, ali i bez toga je brojka dobra. Recimo, tom TC-u je dao 4 gola.
Ghuraba je napisao/la: ↑04 nov 2021, 16:41
Daleko su oni od tog puta, nego to Sinan uvijek napumpa (pretpostavljam da je objava s njegovog portala). Taj mali jeste dobar, ali je on upravo ponikao u Kolibriju i tek oko godinu dana je u TC-u, tako da je smijesno njima pripisivati neke zasluge. Sinan je dobar privatno i s Tuzlacima, a i s trenerima Kolibrija, tako da je to pofino preuvelicano. Vidio sam da Ibrisimovic ima svoju stranicu na fb. Nema ni 15 godina, a vec je i fanpage tu.

Takvi koji naglo polete, obicno jos brze slete, a nadam se da cu se prevariti...
Slažem se sve.
Po meni TC napreduje kada je skauting u pitanju. Dovode se mnogi talenti. Recimo u kadetskoj selekciji imaju 2 najveća talenta iz Budućnosti u tom uzrastu, imaju još par drugih talenata. Pojačali su taj pristup talentima. Samo po meni oni trebaju da prestanu biti socijalna ustanova za djecu, nego da postanu pravi fudbalski klub.
Imaju baš veliki broj igrača po treninzima u svim selekcijama. Mnogi od njih samo smetaju.