SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Detaljnom analizom pravilnika,moram priznati da ste definitivno upravu. Bonus par ubacujemo umjesto turaka,turke izbacujemo iz ponude. Imamo male probleme oko postavljanja kola, vjerojatno cemo uspijeti veceras iza 20:00.
Max Allegri
Mozes se ti bahatiti i biti bezobrazan koliko hoces ustavni sud su kapiteni, a tvoje je da budes prije svega malo uljudniji. Nema se sta podrazumijevati citaj pravila.Mig_Mig je napisao/la: ↑03 nov 2021, 11:50A to bi morali na ustavni sud,pa da vidimo sta sudije misle? Mozda se podrazumijeva da nekvalitetni parovi ne dolaze u obzir.
Sve je ok zeznacija, ali ti kao clan saveza nesmijes od ovog praviti cirkus.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Kada sam ja bio sa ostalim kolegama u savezu ovakve stvari se nisu dešavale pa vam opet nismo valjali.

Uvazene su primjedbe igraca, sjednica je ozdrzana i odluceno je da ce se ponoviti izvlacenje parova 11. kola:
link: https://www.randomresult.com/ticket.php?t=2720333QUPJP
Izvlacenje je veceras u 19:30:00 h a teme ce biti postavljeno malo kasnije.
link: https://www.randomresult.com/ticket.php?t=2720333QUPJP
Izvlacenje je veceras u 19:30:00 h a teme ce biti postavljeno malo kasnije.
- Marsal
- Kontakt:
Svaka ti čast, moje poštovanje prema tebi je samo poraslo još više. Samo veliki ljudi mogu priznat svoje greške
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kako je sekretar bolje vodio ovu ligu,prije parovi budu do utorka,pola sedmice proslo jos nema parova.. postovanje za sekretara 123456 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sekretar da je bio dobar i sad bi bio tu. Mig mig digao ligu ma novi nivo aktivnosti, pod sekretarom pola ekipa nije imalo sve igrače.
Jaki parovi ovo kolo na obje strane. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Covjek od pocetka lige vodio sve ovo i nadju se neki da sve to ospore,a evo sad vidimo tek na pola sedmice se postavljaju parovi,pa cirkus sa utakmicama na koje se tipuje,tabele kasne..
Jedini koji ovo moze vodit normalno je 123456
Jedini koji ovo moze vodit normalno je 123456
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I jedni i drugi imaju prednosti i mane. Sekretar je baš ažuran bio, pedantan i sve na vrijeme. Nasljednici jesu napravili ligu atraktivnijom/aktivnijom, ali nekako mi izgleda da neke stvari hoće na silu. Tiranija nam nije potrebna
Ne bih nikog da izdvajam, fini su to momci jer valja odvojiti toliko vremena da se ovo sve sredi. Preporuka je samo da se više dogovaraju između sebe, ne da jedan donosi odluke. Jedni su puni iskustva dok su drugi novi val, puni entuzijazma.
Edit: kako smo loš raspored dobili, tri utakmice zaredom smo gostujuća ekipa. Je li to slučajno ili se nerijetko i drugim dešava?
Vom Jäger zum Gejagten
Postavljeni su parovi za 11. kolo!
Igrači svoje prognoze mogu postaviti najkasnije do 6. 11. 2021. godine (Subota) do 12:00 sati.
Sretno.
Igrači svoje prognoze mogu postaviti najkasnije do 6. 11. 2021. godine (Subota) do 12:00 sati.
Sretno.
Lista strijelaca poslije 10.kola SS Lige je ažurirana
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Samo bez bezveznog glupiranja i sve 5, nisam ni sumnjao da ce biti drugacije, jer ima u savezu ljudi koji znaju sta pravilnik znaci.
Nemam ja nista protiv tebe razumijem da ima onih koji pretjeruju (nikad im ne mozes ugoditi) ali to nije razlog da ti upadas u njihove igre i nastupas kako nastupas.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Tako vas zapalo jbg. U prva 4 kola ste 3 puta bili domacini. Na kraju svi opet imaju 9 dom i 9 gost tekmi.
Vodimo se ovim sistemom pa svake sezone nekog zapadne: https://hr.wikipedia.org/wiki/Bergerove ... _sudionika
Jesu gotove provjere, mogu li tipovati za FK Pjetlove.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Slazem se. Ovo je jos jedan dokaz da moramo raditi i na uređenju pravila, nemoguće je da u ponudi ne možemo imati Partizan-Zvezda, Hajduk-Dinamo ili Ajax-PSV ili neke utakmice koje recimo budu kljucne za titulu prvaka u Turskoj, Portugalu? Holandiji. Znaj kad postavljas ponudu,ides logikom da dajes parove u kojim ciljas na to koliko domacin zabija ili parove koji su egal. Meni je ovo drugo zanimljivije. Usput, savez savrseno funkcioniše.Padovan je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:27Samo bez bezveznog glupiranja i sve 5, nisam ni sumnjao da ce biti drugacije, jer ima u savezu ljudi koji znaju sta pravilnik znaci.
Nemam ja nista protiv tebe razumijem da ima onih koji pretjeruju (nikad im ne mozes ugoditi) ali to nije razlog da ti upadas u njihove igre i nastupas kako nastupas.
Max Allegri
Poslao sam pp poruke, da li je konacna odluka da ti budes novi clan umjesto RollingPaper, cekam potvrdu i bices ubacen. Legende lige kao ti,uvijek su dobrodošle.
Max Allegri
Svakakodefender je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:29Tako vas zapalo jbg. U prva 4 kola ste 3 puta bili domacini. Na kraju svi opet imaju 9 dom i 9 gost tekmi.
Vodimo se ovim sistemom pa svake sezone nekog zapadne: https://hr.wikipedia.org/wiki/Bergerove ... _sudionika
Kad sam već tu da izrazim još jedan baksuzluk
I ovi parovi Bundeslige nas često zaobilaze
Vom Jäger zum Gejagten
Mig_Mig
Kada se promijene pravila neka se tipuje na 1 ligu FBiH ,ali mora biti po pravilniku.
Ja sam za konstruktivnu kritiku, da liga bude bolja i da ima sto manje kontraverzi, i da sto vise moguci situacija bude regulisano pravilnikom.
A ove kritike tipa parova, sto se pojedince bune kada su losi, a sute kada pogadjaju toga ce uvijek biti i na to se ne treba previse obazirati, i razumijem koliko to nervira.
Savez je u dobrim rukama u to nema sumnje, samo ti ponekad imas nastupe kad ta zadnja recenica, nije savrseno da jeste ne bi doslo do ovog danas, u tom i jeste problem, malo se prizemlji i bice bolje mnogo
Kada se promijene pravila neka se tipuje na 1 ligu FBiH ,ali mora biti po pravilniku.
Ja sam za konstruktivnu kritiku, da liga bude bolja i da ima sto manje kontraverzi, i da sto vise moguci situacija bude regulisano pravilnikom.
A ove kritike tipa parova, sto se pojedince bune kada su losi, a sute kada pogadjaju toga ce uvijek biti i na to se ne treba previse obazirati, i razumijem koliko to nervira.
Savez je u dobrim rukama u to nema sumnje, samo ti ponekad imas nastupe kad ta zadnja recenica, nije savrseno da jeste ne bi doslo do ovog danas, u tom i jeste problem, malo se prizemlji i bice bolje mnogo
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.