Jedino sloboda nista ne ceka

Jedino sloboda nista ne ceka
Mi cekamo da neko ispadne da ga zajebaj3mo.
Zasto je vama u krvi sve tudje izrugivati i podcjenjivati?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:54Moze li meni neko objasniti kakva je poenta fudbalskog kluba Celika.
Ljudi imaju negativan skor sa svim vecim klubovima, sa:
Zvezdom, Partizanom, Hajdukom i Dinamom. Sto i razumijem, a onda:
Sa Sarajevom, Zeljeznicarem, Velezom, Slobodom, Borcem, Sirokim, Zrinjskim, Rijekom, Vojvodinom.
Yebo mater ljudi imaju 8 utakmica sa Krupom, jednu pobjedili![]()
I hvale se titulama 94-96.
Vi ste niko i nista, i prije 30 godina ste igrali trecu ligu. godina 1990/91
Ljudi su ljubomorni jer smo izbacili grckog velikana AEK-aAntipolitika3 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:58Zasto je vama u krvi sve tudje izrugivati i podcjenjivati?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:54Moze li meni neko objasniti kakva je poenta fudbalskog kluba Celika.
Sa Sarajevom, Zeljeznicarem, Velezom, Slobodom, Borcem, Sirokim, Zrinjskim, Rijekom, Vojvodinom.
Pa bolan 90 % Bosne vas mrzi zadnjih dvije,tri godine ,jehbi me da Zrinjski nema HSK u nazivu vise bi raje cijenilo nas ,eto kakvi ste postali.
Borac je igrao najvisi rang koji je postojao tada za klubove iz Republike Srpske.avenija je napisao/la: ↑03 nov 2021, 19:58UEFA je priznala samo takmičenja koja je organizovao jedini legalni nogometni savez BiH sa sjedištem u Sarajevu.Tristan je napisao/la: ↑03 nov 2021, 19:2314 u SFRJOnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 19:15
Ja sam pogrijesio sa brojkom, ali mozes mi objasniti kako je 38.
1 u SRJ
7 u RS (dok je to bio najvisi rang prije zajednicke lige 1995-2002)
16 u BiH
Tako da ti 7 u GT nigdje ne postoje zvanično ni u savezu BIH ni u UEFI i FIFI.
Sta ovo rece i osta zivAntipolitika3 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:58Zasto je vama u krvi sve tudje izrugivati i podcjenjivati?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:54Moze li meni neko objasniti kakva je poenta fudbalskog kluba Celika.
Pa bolan 90 % Bosne vas mrzi zadnjih dvije,tri godine ,jehbi me da Zrinjski nema HSK u nazivu vise bi raje cijenilo nas ,eto kakvi ste postali.
E nek ste i vi to docekali. Uvijek vas zajebaju, sad i vi malo. Na tapeti zeljo i velez
Zvanicno priznato i kod nogometnog saveza i UEFE za razliku od separatistickog GT koji je morao uci pod okrilje istog saveza da mu se broji da postoji uopste.Tristan je napisao/la: ↑03 nov 2021, 20:59Borac je igrao najvisi rang koji je postojao tada za klubove iz Republike Srpske.
Do sezone 1997/98 nista nije priznato od UEFA, tako da sa tim svojim "trofejima" mozete brisati guzicu.
Imate 2 Mitropa kupa i to je to.
Jeste priznato, ali 1998.avenija je napisao/la: ↑03 nov 2021, 21:10Zvanicno priznato i kod nogometnog saveza i UEFE za razliku od separatistickog GT koji je morao uci pod okrilje istog saveza da mu se broji da postoji uopste.![]()
Vi i Atletico Madrid bare-bare po tim peharcicima. Svaka cast, gdje god da ste ih kupili.
Cime da ih kupimo bgt
Suti cuti će te pitari da im iz 97 oduzimas trofeje.Tristan je napisao/la: ↑03 nov 2021, 21:17Jeste priznato, ali 1998.
A vi ste "osvajali" dok nije bilo priznato.
Hoces reci da nisu kupovali utakmice?
Joj sorry tebrice, ja sve kontam usao na vasu temu pa piskaram. Hajte vi tamo gdje i jeste pa se cujemo na ovoj temi za po decenije. ❤redbull93 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 21:28Cime da ih kupimo bgta da vrijede, bgm vrijede.
Da znas da se sisoja time u slobodanki ne zaboravlja tako lahko. Kupovina svega i svacega i opet bez trofeja. Da vam nije kupovao utakmice po federalnoj nikad se ne bi vratili. Jadni ciro mislio njegova zasluga sto vas je vratio![]()
sto smo ga placali mogao nas je voditi bilo ko drugi vidjet cemo vas u federalnoj !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 22 gosta.