BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Finska/BiH - Ukrajina (13.11/16.11)
Daj jos besplatne antigen testove i da bude krcato..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Vakcinisite se, sta kukate koji vrag moze i antigenski test 

Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Njega je Vico kupio sa dvije kante Jupola. Tako da te ne treba nista cuditi.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Svakako dijaspora dolazi na utakmice a oni su u zemljama EU vecinom vakcinisani, njima su tamo testovi svakodnevnica tako da nema problema sa time. Trosak za svakoga ko doalzi izvana, putovanje - smjestaj, 40-50 KM jedna karta predpostavljam, PCR je preko 100 KM - brzi test je 20-30 KM.
Porast je zarazenih u svim zemljama, valjda nece biti nekih mjera, ristrikcija,...itd.
Na stranu navijaci i posjeta, veliki zadatak pred selektorom i igracima, dvije domace utakmice ne znam sta vise dodati nego dan nam treba puno pameti, htjenja i naravno srece. Nece nimalo lako biti !
Porast je zarazenih u svim zemljama, valjda nece biti nekih mjera, ristrikcija,...itd.
Na stranu navijaci i posjeta, veliki zadatak pred selektorom i igracima, dvije domace utakmice ne znam sta vise dodati nego dan nam treba puno pameti, htjenja i naravno srece. Nece nimalo lako biti !
Zadnja izmjena: Machak, dana/u 03 nov 2021, 15:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Mjau !
Na spisku selektora Kanerve nalaze se:
Jesse Joronen, Brescia Calcio
Lukas Hradecky, Bayer 04 Leverkusen
Carl Johan Eriksson, Mjällby AIF
Jonah Toivio, BK Häcken
Lav Väisänens Elfsborg
Paulus Arajuuri, Anorthosis Famagusta
Robert Ivanov, Varta Poznanj
Daniel O'Shaughnessy, HJK
Juhani Ojala, Motherwell FC
Jukka Raitala , Minnesota United FC
Nikolas Hämäläinen, Los Angeles Galaxy
Ilmari Niskanen, Dundee United FC
Albin Granlund, Stal Mielec
Jere Uronen, Stade Brestois 29
Glen Kamara, Glasgow Rangers
Onni Valakari, FK Paphos FK
Rasmus Schüller, Bran
Njor Robert Njur KuPS
Thomas Lam, CSKA-Sofija
Fredrik Jensen, FC Augsburg
Joel Pohjanpalo, Caykur Rizespor
Marcus Forss, Brentford FC
Robin Lod, Minnesota United FC
Teemu Pukki, Norwich City
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- NerminFatic
- Kontakt:
Znao sam poznanika iz dijaspore u operaciji Brazil fin broj, ali to je 6 years ago, dok bogme sad nikog ko ce preci 1000-2000 km da gleda ZmajOve! Odakle ti to? Mozda shaka ima.Machak je napisao/la: ↑03 nov 2021, 15:16Svakako dijaspora dolazi na utakmice a oni su u zemljama EU vecinom vakcinisani, njima su tamo testovi svakodnevnica tako da nema problema sa time. Trosak za svakoga ko doalzi izvana, putovanje - smjestaj, 40-50 KM jedna karta predpostavljam, PCR je preko 100 KM - brzi test je 20-30 KM.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ima ih jos uvijek. Samo sto je pandemija, pa nisu svi u mogucnosti da su fleksibilni kao prije. Restrikcije raznih zemalja su dosta ogranicile to.NerminFatic je napisao/la: ↑03 nov 2021, 15:27Znao sam poznanika iz dijaspore u operaciji Brazil fin broj, ali to je 6 years ago, dok bogme sad nikog ko ce preci 1000-2000 km da gleda ZmajOve! Odakle ti to? Mozda shaka ima.
Qarina drzava **** savez **** sve. Dodjes ujutro da kuois karte za utakmicu gdje te oni docekaju i kazu da su sinoc dobili obavjestenje da se karte mogu samo kupiti u paketu(i za ukrajinu i za finsku). Fuj
Pa kupi paket sta fali.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Haos, 100 ulaznica doslo u Tuzlu
dosao do vrata napokon jedan covjek ispred mene kaze nema vise nestalo, ostale samo 4 za Ukrainu. Kako reko ostade 4 ako samo u paketu prodajete on gleda u mene. I nista uzeo za drugu tekmu i nadam se da cemo dobiti fince da ne ide se dzaba 
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 04 nov 2021, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Baš je sramotno odrađeno. Samo 100 karta za Tuzlu, smiješno ba...milanist je napisao/la: ↑04 nov 2021, 10:48Haos, 100 ulaznica doslo u Tuzludosao do vrata napokon jedan covjek ispred mene kaze nema vise nestalo, ostale samo 4 za Ukraini. Kako reko ostade 4 ako samo u paketu prodajete on gleda u mene. I nista uzeo za drufu tekmu i nadam se da cemo dobiti fince da ne ide se dzaba
![]()
Džaba se zatrpavao inbox dotične dženite koja je totalno nebitan faktor. Kao rezevracija se vršila za pakete ulaznica, a na dan slobodne prodaje uslovljava te da kupiš za obje utakmice.. sva sreća pa se poranilo i kupilo
BALL DON'T LIE
Ma nemoguce da su poslali 100 ulaznica za Tuzlu.
1000 je tu morala doci.
1000 je tu morala doci.
50 paketa ulaznica poslali Tuzli pa ovo nema nigdje u svijetu, na kraju većina ostali bez ulaznica...
https://postimg.cc/SXXqJ7sT
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Al koja su prevara, cuj moras uzeti i za Ukrajinu. Pa boli tebe qrac na koju cu ja utakmicu ici...
Kakva je to banda yebli sve svoje..

Sto bi forumas Avenija reko, prvi minus Vice i njegovi pulena iz saveza.

P.S. Dva mjeseca smo od 2022 godine, a bh navijaci ne mogu uzeti karte preko interneta. Neandertalci.
@igrajlopte 🐦
Ideš li?
Ja planirao sa 2 jarana, ali haman ništa od otga neće biti.

"We need to suffer. And we need to fight."
Olosi jedni, ja dosao na red nema vise kaze samo 4 ulaznice za Ukrajinu ostale. Pa kako ce ostati ako ide u paketu yebem im svevozdra je napisao/la: ↑04 nov 2021, 12:1450 paketa ulaznica poslali Tuzli pa ovo nema nigdje u svijetu, na kraju većina ostali bez ulaznica...

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
nisam dugo isao na tekme repke na bilino, pa moze li mi neko reci od ovih sto su isli u zadnje vrijeme: da li se mora postovati mjesto sjedenja s karte ili se moze sjesti gdje hoces?
Pravda za flash-a!!!