Hajde Mirvicu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Sanchez1987
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Po ovome sto rece Hadzibegic,ostaje u opciji samo pozicija direktora za njega,trener ili SD nece biti,sto i jeste najbolje za njega
Hajde Mirvicu
Hajde Mirvicu
Njegomirović iz Prnjavora nam sudi u subotu a sa njim imamo skor 3p-1n (zadnju sudio prije mjesec protiv Tuzle). Mahači su Udovičić i Novalić, 4. je Sabrija 
Sjecal se ko prije 4-5 sezone il je vitez il bjeljina covjek sa zenom na balkonu u podkosulji cuga sljivu, 5 puta ga kamera snimala, kasnije pisalo da je puco iz puske (to nisam vidio)
Slavki samorase kaze da u bjeljini ima dosta stakla po terenu, vidis kokuruze bastu ljudi siju.. to kadvidis sve ti je jasno, zar nisu mogli kupit najlon ko city da bar zastru
Picu treba natjerat da napravi terene da klubovima koji imaju njive okolo stadiona da najlon i Var da napravi u ove 4 godine prije nego bude smjenjen
Slavki samorase kaze da u bjeljini ima dosta stakla po terenu, vidis kokuruze bastu ljudi siju.. to kadvidis sve ti je jasno, zar nisu mogli kupit najlon ko city da bar zastru
Picu treba natjerat da napravi terene da klubovima koji imaju njive okolo stadiona da najlon i Var da napravi u ove 4 godine prije nego bude smjenjen
- napoleon72
- Kontakt:
Da nije Velika Obarska, gore je jednom bila pucnjava haha, al tad su svatovi bili ja msmPitar6785 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 13:07Sjecal se ko prije 4-5 sezone il je vitez il bjeljina covjek sa zenom na balkonu u podkosulji cuga sljivu, 5 puta ga kamera snimala, kasnije pisalo da je puco iz puske (to nisam vidio)
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Prije smo se uvijek bojali gostovanja po blatu i njivama. Sad nam to ide u prilog, da prikrijemo sve svoje (ne)kvalitete. 
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Dobijamo 220.000 KM od BH Telecoma 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bh Telecom 220 000 KM
al eto bošnji bolji mtel i total
Hajde Hadzija povedi nas u visine #ledzend 
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ali za 3 sezone.Za 2021 godinu 6 klubova dijeli 200 hiljada,znaci dobit cemo sad nekih 30/35 hiljada ja mislim ,gore dole koja hiljada.Posto neko dobija vise neko manjebordobijeli je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:16Bh Telecom 220 000 KMal eto bošnji bolji mtel i total
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
obrijanopile
- Kontakt:
Imam Logosoft, ali sam se odlucio da predjem na BH Telecom. Ne zbog ovog iznosa koji ce dati, jer mislim da je se odavno trebalo puno vise davati , kako nama tako i drugim perspektivnim ekipama, od BH Telecoma, Kantona i Opcina, vec zbog cisto patriotskih razloga. Dadne se 4 miliona za Expo, kao da se prezentuje drzava, a nema se dati za nas, RK Bosnu, KK Bosnu, Zelju i ostale. Znaci da ima para, ali se daju u glupostibordobijeli je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:16Bh Telecom 220 000 KMal eto bošnji bolji mtel i total
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 04 nov 2021, 14:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo i oni tebe selame!
Trenera imamo a celavo majmunce iz doboja jos uvjek prima platu kao SDSanchez1987 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 10:22Po ovome sto rece Hadzibegic,ostaje u opciji samo pozicija direktora za njega,trener ili SD nece biti,sto i jeste najbolje za njega![]()
![]()
Hajde Mirvicu![]()
Nemaš vremena, ili ne znaš? Opet velim, papci se ne trebaju osjećati prozvanim, post nije namjenjen njima.
Hvala za emotikon, ali nisam prikurcu...
Neznam jel iko primjetio, da Husref nije nigdje radio od priliko onoliko dugo koliko je imo ugovor, cinimi se da ce tako i sa Vinkom (da ovo nije nedamovam pare odjednom vec hajte kuci mi cemo vam platu isplacivat mjesecno dok ugovor ne ispadne) mozda ovom iz doboja isto tako uplacuju..
Nisam da Hadzibegic bude Generalni Direktor, prvo covjek ima 64 godine, nevjerujem da je nesto skolovan, nama trebaju tipovi ko onaj sto ce savjetovat mirvica, trebaju nam tipovi ko onaj italijan, treba kodro, Hadzibegic treba bit pocasni presjednik direktor, da svoim autoritetom kad se neko treba da dovede a necka se da on uleti. Da daje neke izjave da ide u emisije da promovise klub..
Jer pitar je takav cim 4 utakmice izgubis od limorada kaknja i takvi klubova Hasetu bi psovali..
Vahidin faruk mehmed safet (ako hoce) itd trebaju da budu ambasadori kluba
Nisam da Hadzibegic bude Generalni Direktor, prvo covjek ima 64 godine, nevjerujem da je nesto skolovan, nama trebaju tipovi ko onaj sto ce savjetovat mirvica, trebaju nam tipovi ko onaj italijan, treba kodro, Hadzibegic treba bit pocasni presjednik direktor, da svoim autoritetom kad se neko treba da dovede a necka se da on uleti. Da daje neke izjave da ide u emisije da promovise klub..
Jer pitar je takav cim 4 utakmice izgubis od limorada kaknja i takvi klubova Hasetu bi psovali..
Vahidin faruk mehmed safet (ako hoce) itd trebaju da budu ambasadori kluba
- LutakSutko
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Logicno da mi ne valja BHtelecom. Jbt njihove pare kad su uhljebili i kuntu i pantu, tehnicar ti nece doc rijesit problem ako mu cvaju ne das ispod ruke, internet 400 kbps... Goni ih u qrac, da se hoce privatizovat samo da banda uhljebljena na birou zavrsi.bordobijeli je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:16Bh Telecom 220 000 KMal eto bošnji bolji mtel i total
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Čuj internet 400 kb/s 
Naravno da nije tačno ni to za tehničare na terenu.
Naravno da nije tačno ni to za tehničare na terenu.
-
Historicar
- Kontakt:
Mislim da se Hadzibegić nikad prije nije bavio poslom sportskog direktora, sad da u tim godinama počne se kod nas tim baviti, ne znam sta bi rekao.
- napoleon72
- Kontakt:
Iz usta jednog njihovog uhljeba, kojem sam, usput, slao skrinsote brzine interneta, i sa fast i speedtest stranica
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.