Ovo je neko od 4-5 novih, znam imena ali ne znam ih razlikovati osim Marka Todorovića
Sport i TV
Re: Sport i TV
- akisarajevo92
- Kontakt:
Napokon i Arena postala malo aktivnija sa stavljanjem sadrzaja na svoj YouTube kanal
Treba mnogo vise ovakvih klipova kao sto to radi SK
Treba mnogo vise ovakvih klipova kao sto to radi SK
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 02 nov 2021, 01:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
Nekako Sašu Tomića hoće ovakvi goloviakisarajevo92 je napisao/la: ↑01 nov 2021, 20:34Napokon i Arena postala malo aktivnija sa stavljanjem sadrzaja na svoj YouTube kanal
- akisarajevo92
- Kontakt:
Sasa "Paje Paje Paje" Tomic
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 03 nov 2021, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Ima li ko kakvu free iptv listu da proslijedi?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Arena Sport 4, snimak City - C. Palace, wtf.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- QUARTERBACK
- Kontakt:
imam problem s registrovanjem na arenacloud app, kad ukucam verifikacioni kod izbaci samo "bad credentials"
jel se nekom nesto slicno desavalo?
jel se nekom nesto slicno desavalo?
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Arena dobila prava da kaci highlightse LP-a na svoj kanal.
Jos kad' bi bili ažurni i kacili ih nedugo nakon utakmice, a ne sljedeci dan bilo bi ekstra.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Promijenili su sada na m:SAT, izvrsio sam update u dnevnoj sobi i nema vise onih "starih" Arena 2, 3 i 4 koje su bile u HD a na njihovom mjestu su sada BiH verzije tih kanala koje nisu u HD, takodjer nema vise ni Premium kanala
u sobi jos nisam izvrsio update i jos imam sve te kanale
ako uskoro ne prebace ove BiH verzije u HD i ne ubace Arene 6, 7, 8 kao u drugim drzavama regiona treba im j3bati mamu, nije im trebalo dugo nakon potpisavanja ugovora da krenu zaj3bavat
Don't believe the hype.
To im je onda bilo samo prijelazno dok ne srede sve ali opet nismo oštećeni.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 16:37Promijenili su sada na m:SAT, izvrsio sam update u dnevnoj sobi i nema vise onih "starih" Arena 2, 3 i 4 koje su bile u HD a na njihovom mjestu su sada BiH verzije tih kanala koje nisu u HD, takodjer nema vise ni Premium kanala
u sobi jos nisam izvrsio update i jos imam sve te kanale
ako uskoro ne prebace ove BiH verzije u HD i ne ubace Arene 6, 7, 8 kao u drugim drzavama regiona treba im j3bati mamu, nije im trebalo dugo nakon potpisavanja ugovora da krenu zaj3bavat
Mi imamo BiH u HDu, a 6-8 nema niko a i nije neki sadržaj tu.
- akisarajevo92
- Kontakt:
na Arenama 2-3-4 HD je islo dosta utakmica koje valjda stavljaju na 6-7-8 u drugim drzavama, sada to gubimo, a uz to sada idu samo tri Arene u HD (Arena 1 BiH, Arena 1 SRB i Arena 5)
uveo sam satelitsku samo zbog Arena i vec sam u minusu nakon 15 dana
uveo sam satelitsku samo zbog Arena i vec sam u minusu nakon 15 dana
Don't believe the hype.
Na Arenama 1, 2, 3 i 4 (Srbija) sada ide sadrzaj koji je inace isao na kanalima 5, 6, 7 i 8 prije ubacivanja Premium kanala.
Kanali 6, 7 i 8 su malo tu izgubili smisao. Aktivni su cetvrtkom i vikendom, ali nema tu nekog kvalitetnog sadrzaja. Nije sad ni da je puno bolja situacija na prva cetiri kanala.
Generalno im je dovoljno bilo sest kanala da pokriju sve bitnije. Ako su vec htjeli nove kanale, dovoljno bi im bilo da su pokrenuli samo ova tri Premium kanala. Barem do naredne sezone.
I bolje mi je ovo sto je u Hrvatskoj uradjeno. Deset kanala, od 1 do 10 i taman. Ovako su stvorili konfuziju.
Sto se tice msata, pisao sam vec da imaju problem pretrpanih transpondera. Izbacili su 4-5 kanala samo da uguraju premium i BIH verzije u SD-u. Ni u jednoj drzavi ne ide premium u HDu na msatu, sto je jako glupo jer upravo Arene 6, 7 i 8 zauzimaju ta HD mjesta buduci da su krenule ranije.
Kanali 6, 7 i 8 su malo tu izgubili smisao. Aktivni su cetvrtkom i vikendom, ali nema tu nekog kvalitetnog sadrzaja. Nije sad ni da je puno bolja situacija na prva cetiri kanala.
Generalno im je dovoljno bilo sest kanala da pokriju sve bitnije. Ako su vec htjeli nove kanale, dovoljno bi im bilo da su pokrenuli samo ova tri Premium kanala. Barem do naredne sezone.
I bolje mi je ovo sto je u Hrvatskoj uradjeno. Deset kanala, od 1 do 10 i taman. Ovako su stvorili konfuziju.
Sto se tice msata, pisao sam vec da imaju problem pretrpanih transpondera. Izbacili su 4-5 kanala samo da uguraju premium i BIH verzije u SD-u. Ni u jednoj drzavi ne ide premium u HDu na msatu, sto je jako glupo jer upravo Arene 6, 7 i 8 zauzimaju ta HD mjesta buduci da su krenule ranije.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.