kafići, kladare, marketi, tržni centri, fast foodovi... sve puno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tako je..puno raje koja radi za 7-8-9 stoja i stanuje kod oca matere...alan_kardec je napisao/la: ↑03 nov 2021, 23:14ma nije nama loše.
kafići, kladare, marketi, tržni centri, fast foodovi... sve puno![]()
99%Sage je napisao/la: ↑03 nov 2021, 23:18Tako je..puno raje koja radi za 7-8-9 stoja i stanuje kod oca matere...alan_kardec je napisao/la: ↑03 nov 2021, 23:14ma nije nama loše.
kafići, kladare, marketi, tržni centri, fast foodovi... sve puno![]()
Postoji glavom i bradomPointBlank je napisao/la: ↑04 nov 2021, 07:01Zenicani, jel Zulfo Madesko fikcionalni karakter na fb (lijepe i divne dame) il je fakat prava osoba?
kakav likMarsal je napisao/la: ↑04 nov 2021, 08:55Postoji glavom i bradomPointBlank je napisao/la: ↑04 nov 2021, 07:01Zenicani, jel Zulfo Madesko fikcionalni karakter na fb (lijepe i divne dame) il je fakat prava osoba?sreo sam ga par puta.
Vjeruj da pojma nemam. Nisam ni vidio ni čuo za nju os tad.kraljttbvb je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:44Da upitam ove iz Banovica...
Pade mi na pamet ona cura što je bila na TV-u nakon one neke ekskurzije što se nije dobro završila.
Ona "ljudi kisla mi je glOOOva".
Gdje je i šta radi? Je li i sad popularna ko nekad![]()
Kakvu zajedničku vezu imaju:
Baš glupa njegova teorija. Nikakve veze nema ni jedno sa drugim.
U onim gdje radnici traze povecanje plate. Dakle, skoro u svim.ArtemisFowl je napisao/la: ↑04 nov 2021, 17:13U kojim to industrijama mi imamo manjak radnika pa da trebamo uvoziti radnu snagu?
Radi u kladionici, gdje je i upoznala svog ljubavnika.
Kako samo odvratne znaju biti.Neutral je napisao/la: ↑04 nov 2021, 18:42Radi u kladionici, gdje je i upoznala svog ljubavnika.
Sa muzem kojeg voli i koga poznajem je dobila drugo dijete kao akt njihove “ljubavi” i “lojalnosti”.
Lazno prijavila kao u telenoveli misleci da ce tim opravdati trpanje koje je imala. Kruzi jedan video odavno u gradu.
Udala se sa 20, sa 27 se trpa s drugim iako ima dvoje djece. Ovo je mal grad. I nije iz Mostara, vec je iz Blagaja, zna se kad prdne neko a ne kad ga neko primi.
Kladionica, mjesto intelektualaca gdje se raspravlja o vinu i knjizevnosti Tolstoja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.