Ajmo Kaneee, kupio sam te jeftinog
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
3-4-3 Spursa na iznenađenje, pa nikog.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eddie dogovorio sa Njukastlom
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zasluzio je da dobije vise prilike za igru.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Mislio sam na Eddie Howe-a, menadzera
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- akisarajevo92
- Kontakt:
imas sve te pare i dovedes bivseg trenera Bournemoutha 
ali ok, sa necim' se mora poceti
Don't believe the hype.
Imam i ja qrac al ne yebem bas sve sto pozelimakisarajevo92 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 21:19imas sve te pare i dovedes bivseg trenera Bournemoutha
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Koji elitni trener će ih uzeti? Ili neki dobar, poznat i skup?akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 21:19imas sve te pare i dovedes bivseg trenera Bournemoutha
Ovdje pod skup mislim na bivše stručnjake svjetske klase koji su izgubili na kvaliteti, ali koštaju boga oca zbog imena.
Prvo treba izboriti opstanak, a neće niko da se petlja sa tim, pa ti slijedi par godina stvaranja ekipe, onda tek borba za nesto veće (možda se u međuvremenu uzme neki kup). Dug je proces i put. Nije FM da je u budžetu sve. Svi očekuju neko super ime, ali ta imena neće ili hoće uz masovnu platu. Jednostavno se moralo ići na neko ime poput Howea (kojeg volim) ili preplatiti nekog stručnjaka.
Ako ispadnu Bilić bi bio super opcija. Zna Championship, a uz dobar budžet će napraviti odličan tim za Premiership I može ih uvesti u nekih top 7-8. Za sve više mislim da nema kvalitet i tu vec Newcastle može krenuti prema treneru svjetske klase.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Prepao sam se na sekund, ali njegov odlazak je neminovan. Hebiga..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma smiješno da ne osvoje titulu ove sezone sa ovolikim parama, sigh.
Ima para, al nema Vice da namjesti utakmice
Greskom sam napisao istu poziciju Pogbe, odnosilo se na Cam,Ili Acm, moze i varijanta Cm. Nikako za Dm.
Joj ovog debilizma stavit derbi kola u subotu prvi termin
Što, šta fali DM-u? U BiH je jedan od poželjnijih poslodavaca. Taman može u magacin.Anoniman je napisao/la: ↑05 nov 2021, 01:33Greskom sam napisao istu poziciju Pogbe, odnosilo se na Cam,Ili Acm, moze i varijanta Cm. Nikako za Dm.tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 nov 2021, 23:27Ja bih rekao da je amc i ofenzivni vezni u najmanju ruku isto, e sad ne zna sta kazu ostali![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Seru po Newcastleu zbog Howea, kao nemaju vizije, Saudijci dno. City nakon seika za prvog trenera doveo ybnog Marka Hughesa, niko pisnuo nije.
On je došao prije šeika.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ispusi epl xavia
Skauzerima se gomilaju povrede prvotimaca, mogao bi Arsenal proci bez debakla na Enfildu. ( Neki minimalan poraz i svi sretni)
S obzirom na to kako Firmino obožava igrati protiv Arsenala, definitivno dobra vijest za vas je njegova povreda