Za tri godine cemo dobiti tu cifru, ne sada odjednom.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ljoze ba pa svaku nadu ubiješ 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Neka nama daju unaprijed jbg znaju u kakvom smo sranju 

“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- LutakSutko
- Kontakt:
U obrazloženju je navedeno da su sredstva za realizaciju Odluke predviđena u Trogodišnjem planu poslovanja BH Telecoma za period 2021-2023. godina.
Ovoj agoniji nema kraja, svaki dan sa ovim ljudima mi smo deset koraka brže propastu, nego nekom normalnom funkcionisanju.
Kakav li nas teren čeka u Prijedoru..?
Kakav li nas teren čeka u Prijedoru..?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Plavi trenirali na Grbavici, sutra odlazak u Prijedor
Željezničar će sutra otputovati u Prijedor gdje će boraviti i pripremati se do nedjeljne utakmice sa Rudarom. Trener Željezničara Tomislav Ivković neće moći računati na kartonirane Kosorića i Crnčevića.
Utakmica se igra u nedjelju od 13 sati na Gradskom stadionu Prijedor, a Plavi će i na ovoj utakmici imati podršku svojih navijača.

https://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-tre ... dor/46819/
Valjda su iz Saveza rekli da ce pratiti situaciju te da je moguce da bude i odgadjanja. Teren gdje treniraju nasa djeca je poplavio i vjerovatno oni nece sutra igrati planirane tekme.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ljudi dragi nadam se da ste svi dobro, kao i vaše porodice. Ako ima neko ovdje da živi u ugroženim lokacijama kantona Sarajevo, slobodno se javljajte da se organizujemo kao braća! 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
nego mora li biti ugrozeno.podrucje ? Znas kako bi mi legala kutija cigarakolezeljovac je napisao/la: ↑05 nov 2021, 14:59Ljudi dragi nadam se da ste svi dobro, kao i vaše porodice. Ako ima neko ovdje da živi u ugroženim lokacijama kantona Sarajevo, slobodno se javljajte da se organizujemo kao braća!![]()

Također braćo svima kojima treba pomoć javljam se.
- Bersaga
- Kontakt:
Jel ovo Mujezinović povrijeđen?
Na jednoj slici on, Crnčević i ovaj s maskom je vjerovatno Kovačević, kao da rade odvojeno od ekipe, druga slika gdje ostali rade s loptom, Mustafa u pozadini sam trčkara.
Bender - Blažević, Drina, Vrhovac, Malić - Mekić, Hajdarević, Subašić, Bojo, Zdunić - Juričić
Teren će biti katastrofa tako da bi dao prednost Hajdareviću umjesto Beće, nejak je za kaljuže još a svakako će teško biti bilo šta odigrati.
Zec je sad u ponedjeljak više puta proklizao i pao na onakvom terenu, ne smijem ni zamisliti kako bi izgledao u Prijedoru, drugi razlog je moguća povreda.
Na jednoj slici on, Crnčević i ovaj s maskom je vjerovatno Kovačević, kao da rade odvojeno od ekipe, druga slika gdje ostali rade s loptom, Mustafa u pozadini sam trčkara.
Bender - Blažević, Drina, Vrhovac, Malić - Mekić, Hajdarević, Subašić, Bojo, Zdunić - Juričić
Teren će biti katastrofa tako da bi dao prednost Hajdareviću umjesto Beće, nejak je za kaljuže još a svakako će teško biti bilo šta odigrati.
Zec je sad u ponedjeljak više puta proklizao i pao na onakvom terenu, ne smijem ni zamisliti kako bi izgledao u Prijedoru, drugi razlog je moguća povreda.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hahhaha probaj preko Glovo-aKANA je napisao/la: ↑05 nov 2021, 17:48nego mora li biti ugrozeno.podrucje ? Znas kako bi mi legala kutija cigarakolezeljovac je napisao/la: ↑05 nov 2021, 14:59Ljudi dragi nadam se da ste svi dobro, kao i vaše porodice. Ako ima neko ovdje da živi u ugroženim lokacijama kantona Sarajevo, slobodno se javljajte da se organizujemo kao braća!![]()
mrsko mi pravo izaci
![]()

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Brate evo jos se **** da li da odem ili nekolezeljovac je napisao/la: ↑05 nov 2021, 21:27Hahhaha probaj preko Glovo-aKANA je napisao/la: ↑05 nov 2021, 17:48nego mora li biti ugrozeno.podrucje ? Znas kako bi mi legala kutija cigarakolezeljovac je napisao/la: ↑05 nov 2021, 14:59Ljudi dragi nadam se da ste svi dobro, kao i vaše porodice. Ako ima neko ovdje da živi u ugroženim lokacijama kantona Sarajevo, slobodno se javljajte da se organizujemo kao braća!![]()
mrsko mi pravo izaci
![]()
![]()

Neko se opet igra sa sjeverom, tribinom i prostorima na sjeveru.
Ivkovićev status na klupi Željezničara kako saznajemo biće veoma upitan ukoliko Željezničar ne upiše tri boda u Prijedoru, a navijači kluba sa Grbavica najavili su veliku podršku svojim ljubimcima sutra.
Ako je alternativa Cviko i ekipa, neka hvala.
Begane makni se od Želje!!!! Svaka uprava, svaki trener je na tapetu koji sjedi na klupi. Mani se više šuplje
Ako je alternativa Cviko i ekipa, neka hvala.
Begane makni se od Želje!!!! Svaka uprava, svaki trener je na tapetu koji sjedi na klupi. Mani se više šuplje
-
- Kontakt:
Mene samo zanima na osnovu cega su oni zakljucili da je Ivkovicev status upitan?
Sve dok nam je igracki kadar takav kakav jeste i dok se klub ne stabilizuje trener je miran.
Ocigledno neki jos misle da se sa ovom ekipom moze izboriti evropa.
Glavni cilj ove i naredne sezone jeste izboriti opstanak i stabilizovat klub. Sve dok se ispunjavaju ovi uvjeti trener je miran.
Sve dok nam je igracki kadar takav kakav jeste i dok se klub ne stabilizuje trener je miran.
Ocigledno neki jos misle da se sa ovom ekipom moze izboriti evropa.
Glavni cilj ove i naredne sezone jeste izboriti opstanak i stabilizovat klub. Sve dok se ispunjavaju ovi uvjeti trener je miran.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Levin i 38 gostiju.