Meni je dobar onaj iz TC Brajlovic da nije
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakav je Cetkovic sto brani kod vas? Bio u Mostaru sa roditeljima onu noc kada smo slavili ulazak u europu, sve se dogovorilo i ode u Borac na kraju. Da smo taj dan imali spreman ugovor ostao bi ovdje.
- Tristan
- Kontakt:
Imao je par kikseva, ali je bolji od svih ovih gore. Da, u zadnji cas smo ga uzeli ispred Veleza. Steta bi bila prava za nas, momak je veliki Borcevac i Banjalucanin.MostarskiSin je napisao/la: ↑05 nov 2021, 00:07Kakav je Cetkovic sto brani kod vas? Bio u Mostaru sa roditeljima onu noc kada smo slavili ulazak u europu, sve se dogovorilo i ode u Borac na kraju. Da smo taj dan imali spreman ugovor ostao bi ovdje.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
-
- Kontakt:
Bio je Fedjin prvi izbor ali ne pita se Fedja nazalost, zato su mu Kacavendu doveli kao 4. izborTristan je napisao/la: ↑05 nov 2021, 00:21Imao je par kikseva, ali je bolji od svih ovih gore. Da, u zadnji cas smo ga uzeli ispred Veleza. Steta bi bila prava za nas, momak je veliki Borcevac i Banjalucanin.MostarskiSin je napisao/la: ↑05 nov 2021, 00:07Kakav je Cetkovic sto brani kod vas? Bio u Mostaru sa roditeljima onu noc kada smo slavili ulazak u europu, sve se dogovorilo i ode u Borac na kraju. Da smo taj dan imali spreman ugovor ostao bi ovdje.

-
- Kontakt:
killafrommanilla je napisao/la: ↑04 nov 2021, 22:58Pa vidis druze koliko te strah, dok smo bili nebitni i izvan svake konkurencije, nije bilo ni neke potrebe da nas iko zajebava, kao sad Zelju recimo, kome je to zanimljivo, bas nikome
A ovako: klub stabilan, primanja redovna, stadion se pravi, pare od Evrope legle u ruke ljudima koji ce ih opet ulozit, OP se konacno budi iz letargije
Losa sezona, los prelazni rok, kao i vasa prosla gdje niste u Evropu izasli, samo dijete misli da mi mozemo ispasti, mozda ostanemo i bez Ecrope, al klub medju najstabilnijim u BiH
Tako da, razumijem strah, iskoristi lose rezultate i pokusaj se nasladjivati isto kao i ostatak foruma s pocetkom sezone Borca
a nemas pojma koliko para imamo i koliko cemo ih ulozit posebno poslije ovakve sezone, uglavnom daleko si od istine![]()
Nemojte samo uzdrmati javnost

Idemo dalje kao u filmu Groundhog day
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Zadnja izmjena: Herero, dana/u 05 nov 2021, 08:46, ukupno mijenjano 1 put.
HŠKZ
-
- Kontakt:
@jubitubi kad nisam upravu kako te zorom natjeram da pises, repliciras, ako mlatim gluposti samo preskocis uz lagan osmijeh znajuci da ovo nije istina 
Cim tebi cirevi popucaju zorom, ima tu nesto

Cim tebi cirevi popucaju zorom, ima tu nesto

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Extra jedan zub ostavio da moze grickati kospe

-
- Kontakt:
Znaci ti iskreno vjerujes da se klubovi PLBiH boje Veleza? Ti stvarno mislis vas ljudi prozivaju jer ih je strah? I ti stvarno mislis da je davanje ostavke predsjednika i trenera pa onda povlacenje odlika stabilnog kluba? Sabotiranje trenera od strane igraca je odlika stabilnog kluba? Ako ti brate vjerujes u sve ovo ja vise stvarno nemam sta repliciratikillafrommanilla je napisao/la: ↑05 nov 2021, 08:40@jubitubi kad nisam upravu kako te zorom natjeram da pises, repliciras, ako mlatim gluposti samo preskocis uz lagan osmijeh znajuci da ovo nije istina
Cim tebi cirevi popucaju zorom, ima tu nesto![]()
Na ovu temu staviti rešetke i podijeliti im luđačke košulje.
Isfrustrirani divljaci, primitivci, malograđani i shizofrenici su uništili ovo nekad lijepo mjesto za druženje.
Isfrustrirani divljaci, primitivci, malograđani i shizofrenici su uništili ovo nekad lijepo mjesto za druženje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- samoposteno
- Kontakt:
Sta ti nije jasno kad vjeruju da su velikani bez ikad osvojene titule i na wikipediji postavljaju zlatne i srebrene pehare federalne lige to je brate za ozbiljnog doktora tezak slucajVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑05 nov 2021, 08:57Znaci ti iskreno vjerujes da se klubovi PLBiH boje Veleza? Ti stvarno mislis vas ljudi prozivaju jer ih je strah? I ti stvarno mislis da je davanje ostavke predsjednika i trenera pa onda povlacenje odlika stabilnog kluba? Sabotiranje trenera od strane igraca je odlika stabilnog kluba? Ako ti brate vjerujes u sve ovo ja vise stvarno nemam sta repliciratikillafrommanilla je napisao/la: ↑05 nov 2021, 08:40@jubitubi kad nisam upravu kako te zorom natjeram da pises, repliciras, ako mlatim gluposti samo preskocis uz lagan osmijeh znajuci da ovo nije istina
Cim tebi cirevi popucaju zorom, ima tu nesto![]()
-
- Kontakt:
Pocni od kolege pjena mu udarila na dva zubaopalaopala je napisao/la: ↑04 nov 2021, 17:58Realno ja ne ustajem u 5,30 traktoristo pa da na njivu moram , a dobro vi ste u Šumskoj pa vam mrak ranije padne . Ta će te vi urnisat mazlume vi možete jedino dobit na pogon Vice . Bgt kolko ti treba za hektar njive da preores , šta sad ide oranje ili frezanje ? Jel rodila krtola u Šumskoj ? Haj povedi traktor nacu ti ja ovdje posla da ne moraš ustajat u 5,30 . Aj Linfeld

-
- Kontakt:
Ja sam mislio da je samo u TZ zagadzen zrak, ali izgleda u citavoj BiH.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
DJ ili Đelvirbaljic je napisao/la: ↑05 nov 2021, 09:32Ja sam mislio da je samo u TZ zagadzen zrak, ali izgleda u citavoj BiH.
Baader treba prvo sebi nabaviti takvu košulju ako ju već nema.
Nije pismen, al' zato nema rezona.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑05 nov 2021, 09:44DJ ili Đelvirbaljic je napisao/la: ↑05 nov 2021, 09:32Ja sam mislio da je samo u TZ zagadzen zrak, ali izgleda u citavoj BiH.
tz tz tz tz tz tz
Gdje ovo raslo u **** materinu.BRIGATE ROSSONERE je napisao/la: ↑05 nov 2021, 08:42Extra jedan zub ostavio da moze grickati kospe![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.