Bilo je i gore , samo tada internet nije bio raširen i pristupačan toliko ...miky_hz je napisao/la: ↑05 nov 2021, 15:12I kod mene tek struja došla jbt,neznas sta je gore il kad nema vode il struje.Cijeli dan radio slusao na mobitelu![]()
A ono sinoc nisam dozivio u svojih 30 godina,da obasjava i sjeva svakih 10 sekundi.A opet nije toliko blizu mene grmilo sto je "najtuznije".Nego dalje nesto od mog mjesta a opet da ti obasja cijeli stan citavu noc,nevjerovatno stvarno.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Grad sa najjacom infrastrukturom u svim sferama i segmentima
Iako evo i kod nas oluje trenutno a korita su knap zbog dotoka iz Sarajeva.
Valjda stane ovo iz neba
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Marsal
- Kontakt:
Biće i kod nas sranja jarane ali manje nego u Sarajevu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nema grijanja, nema struje, nema mreže, ne pij vodu, 100+ umrlih dnevno...
Déjà vu
I've just been in this place before
Higher on the street
And I know it's my time to go
Calling you, and the search is a mystery
Standing on my feet
It's so hard when I try to be me, woah
Déjà vu
I've just been in this place before
Higher on the street
And I know it's my time to go
Calling you, and the search is a mystery
Standing on my feet
It's so hard when I try to be me, woah
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Jel samo Željeznica napravila probleme il je i Miljacka?
Al dole prave kruzni 100g, valjda ce ga zavrsit do kraja godine, dns sam iz auta vidio Fudu obilazi radove.
Joj al sam u srednjoj imao profu iz Zenice i za njega je Fudo bog i batina, predav'o sociologiju, ne smijes rijec reci protiv Fude a svi ostali **** po njemu
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Imamo li kakve strucnjake da kazu nesto, ima li kakve prognoze hoce li ovo biti ogromna katastrofa ili nece? Sta se ocekuje s kisom?
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Preuvelicano, mediji sire paniku bez razloga, urota, zeli nas podaviti Bil Gejc
🔹
Jel to još nisu zavrsili onaj kruzni novi na ulazu u Zenicu iz pravca Sarajeva kada se spustis sa autoceste??forgempp je napisao/la: ↑05 nov 2021, 16:07Al dole prave kruzni 100g, valjda ce ga zavrsit do kraja godine, dns sam iz auta vidio Fudu obilazi radove.
Joj al sam u srednjoj imao profu iz Zenice i za njega je Fudo bog i batina, predav'o sociologiju, ne smijes rijec reci protiv Fude a svi ostali **** po njemu![]()
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
- Marsal
- Kontakt:
Koji kružni prika? Fakat evo kontam, a ne može mi naumpastforgempp je napisao/la: ↑05 nov 2021, 16:07Al dole prave kruzni 100g, valjda ce ga zavrsit do kraja godine, dns sam iz auta vidio Fudu obilazi radove.
Joj al sam u srednjoj imao profu iz Zenice i za njega je Fudo bog i batina, predav'o sociologiju, ne smijes rijec reci protiv Fude a svi ostali **** po njemu![]()
jok miljacka al je bilo knap i za njuArtemisFowl je napisao/la: ↑05 nov 2021, 15:59Jel samo Željeznica napravila probleme il je i Miljacka?
cuj 100 godinaforgempp je napisao/la: ↑05 nov 2021, 16:07Al dole prave kruzni 100g, valjda ce ga zavrsit do kraja godine, dns sam iz auta vidio Fudu obilazi radove.
Fudo nema nista s kruznim, osim sto je u komsiluku
joj pljuska ponovno u Sarajevu bice bas veselo ako nastavi ovako padati večeras
Najgora ponuda za Novu: Aj kod nas u stan, al poslije 22h mora biti tišina 
A vi iz Sarajeva se držite nekako, **** situacija
A vi iz Sarajeva se držite nekako, **** situacija
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znam da je politika zabranjena. O političarima neću. Ni strankama.
Što se poplava tiče.. Ko je kriv? - Narod.
Velika smo stoka. Decenijama. Ne vodi se računa bukvalno ni o čemu. U fazonu šta me briga, živim danas i neće meni. Ljudima je teško smeće baciti u kontejner. U 2021. godini. Bijele tehnike po kanalima možeš naći da napuniš jedan grad od 50k stanovnika.
Da ne pričam o ostalim štetnim materijama koje se ispuštaju direkt u rijeke. Da ne pričam o urbanocidu i o tome kako niko apsolutno ne poštuje osnovna pravila pri gradnji.
Kvarni smo kao ljudi.
Živim u gradu koji je često plavljen. Pored Drine.
Radio sam i u Crvenom krstu kad su bile one velike poplave 2012., pa 2014-te. Nosili smo pomoć ljudima koje smo bukvalno zaticali na krovovima. Uplašene...
Prošlo je... većina nastavila po starom. Bez da vodi računa o sopstvenom prilazu kući, kanalu. Kao da je tuđe, a ne njihovo.
Potom sam volonterski radio popis štete i pokušao ljudima pojasniti da ne bi bilo loše da se napravi dogovor i ustupi fazon 5% vlastite zemlje za opšte dobro, kako bi se adekvatnije tretiralo tlo i tok vode... Kod "mojih" Srba sam naišao na priču "hoćeš da mi kradeš zemlju šupku jedan, sram da te bude nisam je dao muslimanima, neću ni vama, ćao"... Kod Bošnjaka "ne dam vam ni metar, niste u ratu, sad bi u miru da otimate"....
Ti ljudi svako dvije godine imaju isti problem...
Kvarni smo i to mnogo....
Što se poplava tiče.. Ko je kriv? - Narod.
Velika smo stoka. Decenijama. Ne vodi se računa bukvalno ni o čemu. U fazonu šta me briga, živim danas i neće meni. Ljudima je teško smeće baciti u kontejner. U 2021. godini. Bijele tehnike po kanalima možeš naći da napuniš jedan grad od 50k stanovnika.
Da ne pričam o ostalim štetnim materijama koje se ispuštaju direkt u rijeke. Da ne pričam o urbanocidu i o tome kako niko apsolutno ne poštuje osnovna pravila pri gradnji.
Kvarni smo kao ljudi.
Živim u gradu koji je često plavljen. Pored Drine.
Radio sam i u Crvenom krstu kad su bile one velike poplave 2012., pa 2014-te. Nosili smo pomoć ljudima koje smo bukvalno zaticali na krovovima. Uplašene...
Prošlo je... većina nastavila po starom. Bez da vodi računa o sopstvenom prilazu kući, kanalu. Kao da je tuđe, a ne njihovo.
Potom sam volonterski radio popis štete i pokušao ljudima pojasniti da ne bi bilo loše da se napravi dogovor i ustupi fazon 5% vlastite zemlje za opšte dobro, kako bi se adekvatnije tretiralo tlo i tok vode... Kod "mojih" Srba sam naišao na priču "hoćeš da mi kradeš zemlju šupku jedan, sram da te bude nisam je dao muslimanima, neću ni vama, ćao"... Kod Bošnjaka "ne dam vam ni metar, niste u ratu, sad bi u miru da otimate"....
Ti ljudi svako dvije godine imaju isti problem...
Kvarni smo i to mnogo....
Ma Allahova volja. Samo nek ne puca. I sto manje Berine.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bojim se da ako bude padalo ovim intenzitetom još dan da smo mi u teškom qurcu.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Marsal
- Kontakt:
Ovo je pichkin dim kad se sjetim 2014-te. Samo što je sad nastradao grad važniji nego 10 drugih pa imaš privid da je haos. Da se razumijemo i jeste haos i neste grozota, ali ni blizu kao onda.
Žao mi je što je potopilo Sarajevo
navijao sam za neka druga naseljena mjesta ali jbg...
Žao mi je što je potopilo Sarajevo
U Konzumu redovi kilometar, narod uzima po 2 kartona vode
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Barcod, Faraon iz Visokog i 6 gostiju.