Upravo tako. Boli me što odlaze oni pravi Slobodaši. Sve nas je manje i manje, do kada!? - vidjećemoklma1 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 22:41Iskreno vec dugo idem samo da vidim poznata lica. Pa posle utakmice opet negdje na pivu. Sad samo slusam ko je gdje otišao, ko čeka, ko ide na kurs. Kad par kola vidim neke stolice prazne pomislim da su otišli pa kad ih vidim u gradu obradujem se.TzBulevar87 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 19:22Termin je dobar, odličan! Ja iskreno ne očekujem neku posjetu, jer nema nas ljudiMasa svijeta je otišlo, ove rezultate do prije 3-4 godine bi pratio prosjek od 3500 po utakmici, sigurno. U utakmici sa Zrinjskim i Radnikom smo jednostavno vidjeli da nas nema. Malo nas je ostalo i trebamo se pazit i uvažavat
![]()
Doduse ne ove smradove što su prestali ići jer su željni evropskog fudbala i idu na plave utakmice. Njih kad vidim pređem ulicu na drugu stranu.
PS Jel ko kupio ovu Slobodinu člansku 21/22 iz Fan Shopa. Moze li se ona uzeti u UG?
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
075
Staragarda je meni najjaci,jel ziv lik uopste
ma tu je lik. Ok je on, samo je svađalica, nisam baš siguran da je na plavim tribinama. Pogotovo ne kao onaj sto je naše dresove prodavao a sad pred D3 pravi plave transparente
& $ ?
Fali i ovdje puno raje koji su bili aktivni na forumu, bilo jako finih momaka..... 
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
Tuzla je postala pustara ljudi, nije to ko prije.
-
SlobodaTuzla075
- Kontakt:
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Iz dana u dan, sve veci broj sponzora. Jos je ljepse vidjet da su tu neki jaki privrednici i firme
Volim tebe, više od sebe
Ovo bas ulijeva nadu da cemo imati jaku Slobodu.
Nismo ni svjesni koliko je Slobodasa odselilo.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑05 nov 2021, 12:17Tuzla je postala pustara ljudi, nije to ko prije.
samo Sloboda
Sad ce vjerovatno TK seljadija zabraniti i okupljannje na otvorenom....
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Sta im znaci ovo "dogovorili smo se u svlacionici da cemo uraditi sto druge generacije nisu"? Nece se boriti za opstanak!? Ili dupla!? 
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Evropa+kupMakabiTuzla je napisao/la: ↑05 nov 2021, 19:49Sta im znaci ovo "dogovorili smo se u svlacionici da cemo uraditi sto druge generacije nisu"? Nece se boriti za opstanak!? Ili dupla!?![]()
samo Sloboda
- marseille_unique
- Kontakt:
Kao ja, koji sam otvorio 3 od prvih nekoliko tema
na ovom forumu, izmedzu ostalog i ovu temuno nasoj
Slobodi. Bilo je to u martu 2008 godine. Cak sam bio
poceo pisati i clankeza sportsport.ba o Francuskoj ligi, ali
sam se bio ulijenio(Pstation i Soccer mi oduzio vrijeme).
Evo me tu sam navratim ponekad.
Sjecam se iz tih vremena i tamo sve do 2015 ovih likova: Skver, SaltCityAtack, Skoja, Mramor, Solina i onog budale Chinaglie.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
SaltCity je tu, igra sportsport ligu ali ne pise ovdje cesto, skoja navrati ponekada, Mramora prozivaju bezveze covjek se povuko, ja sam tu, Solina zivi vjecnomarseille_unique je napisao/la: ↑06 nov 2021, 06:07Kao ja, koji sam otvorio 3 od prvih nekoliko tema
na ovom forumu, izmedzu ostalog i ovu temuno nasoj
Slobodi. Bilo je to u martu 2008 godine. Cak sam bio
poceo pisati i clankeza sportsport.ba o Francuskoj ligi, ali
sam se bio ulijenio(Pstation i Soccer mi oduzio vrijeme).
Evo me tu sam navratim ponekad.
Sjecam se iz tih vremena i tamo sve do 2015 ovih likova: Skver, SaltCityAtack, Skoja, Mramor, Solina i onog budale Chinaglie.
Ne leze nam nikako ovi rezultati današnji jedino nam godi ovo gazenje Borca. Ovaj zrinjski nama jedva zabi onaj jedan gol a širokom i Borcu koji su nam trenutno eto "konkurenti" uvali po 4 komada nije nemoguce da ce borac jos koji fasovat.. protiv Veleza samo pobjeda dolazi u obzir
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Bice tesko protiv Veleza,steta sto nije veceras utakmica.Sutra najavili opet padavine.
Bit će teško, izuzetno teško. Ovo mjesto na tabeli ne oslikava pravu snagu njihove ekipe, a poslije zadnjih dešavanja mogli bi se dići, tako da je sutra svaki rezultat moguć.
Sviđa mi se kako je Žižović povukao paralelu između sutrašnjeg meča i onog protiv pita. I tad smo bili u usponu i euforiji, pa dođe neplaniran poraz kući. Ako smo naučili nešto tad, sutra ne bismo trebali izgubiti. Hoćemo li kako uspjeti doći do pobjede, vidjet ćemo...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Velež oslabljen dosta bez 5 prvotimaca koliko sam pročitao, igraci u psihickom rasulu a i ne mazi ih bas proslost gostovanja na Tusnju. Uz nas maksimalan pristup ovdje se 3 boda moraju uzet
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
crvenocrnitz
- Kontakt:
Nabijem ga na qrac toliko je dobar lik
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Sutra po pobjedu. Moramo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.