Pa i nije baš kanta, da je neka kanta ne bi se ni trudio sa ga napravimVGS je napisao/la: ↑02 nov 2021, 08:23
Skines adapter na maticnoj koji vodi prema dugmetu za paljenje. I onda samo nasumicno sarafcigerom dodiruj pinove i upalit ce haha. Tako sam dugo palio stari racunar. A slicni su problemi bili. Hoce otvoren, nece zatvoren. Radi ne radi, ugasi ga 15 minuta tj izvadi napojni pa opet upali. Povuci potegni. Nejse, pretpostavljam da je rijec o nekoj staroj kanti kakve je i moja bila djavo je odnio. Ne volim se ni sjetiti.![]()
Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa nije lose, za toliko sam je kupio prije pet godina.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Znate onog kolegu koje sam spominjao sa gejming pc-om.
Uzeo je BenQ EX3415R 34 ", 3440 x 1440 pixels, cijena sitnica.
Uzeo je BenQ EX3415R 34 ", 3440 x 1440 pixels, cijena sitnica.
Pitanje sta mislite do cega je
tj jel to win10 ili ipak naznaka hw kvara
naime, u posljednje vrijeme na laptopu mi se desava da poludi tastatura a nakon toga wifi adapter radi 5 min nakon paljenja i prestane prikazivati mreze i slicno, haj tastatura nije belaj ukinem je imam drugu jer mi je laptop za gluposti pa mi se mrsko peglati sa kupovinom nove i slicno
, kontao sam do je verzije win tj kad novi sistem dignem radi sve kako treba, a belaj krece kad nakon odredjenog perioda prodju update na win 10 i onda prvi simtom tastatura pa onda wifi ... nasao neku verziju na torentu win 10 pro, sad sam obicni home skinuo pa vidim al imam osjecaj da ce isto krenuti a zadnja solucija da vratim na 8 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kako predobro izgleda Forza 5 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- f0rest1946
- Kontakt:
Brutalna je i vec krekovana tako da ne kupujte igru
I ja ga nikad nisam gasio, isti slučaj laptop, svaka čast ASUS-u, četvrta godina, konstantno upaljen
Mislim da bi HP do sada svirao kao PS4 nakon godinu dana korištenja.
Kako ljudi nasteliti u wordu i excelu da kad u dokumentu promijenim jednu rijec(tipa umjesto Sarajevo upisem Zenica) na svakom mjestu u dokumentu gdje je upisano Sarajevo promijeni se u Zenica. Znam da ima neka caka ali ne mogu da je skontam. 
Ctrl+H, upisi sta zelis mijenjati s cim i replace all.
Radi to i u wordu, ta zamjena sa CTRL+H, evo upravo otvorio wordLakoste je napisao/la: ↑08 nov 2021, 23:14To je samo za excel, ima li za word?
Znam da sam nekad u excelu tako setovo celiju da kad promijenim podatak u njoj da se promijeni i u drugim celijama koje sam upario s njom, ali kako veze nemam![]()
Replace all,na početnom onom uvijek gore desno skroz
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Ima li nešto kao google voice (piše da nije available u BiH), da čitam neku knjigu a da automatski postaje tekst? Može za laptop, pc, ios, nebitno.
Imam problem sa internetom na računaru. Naime, maloprije je sve bilo okej dok nisam premjestio radni sto sa računarom. Nisam ništa gasio, međutim Neta na računaru nema dok wifi radi uredno. Krenem redom isključivati sve ali ništa. Na toubleshoot piše da apdejtujem mrežne drajvere. U device manageru kada hoću update kaže najnoviji su urađeni.

Edit: Sad zvao Telemach, kažu da reinstaliram ovaj adapter što svijetli, tj. drajvere
Edit2:

Edit: Sad zvao Telemach, kažu da reinstaliram ovaj adapter što svijetli, tj. drajvere
Edit2:

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Moguce je da je adapter crko, imo sam isti slucaj prije 7 8 godina. Racunar nije imao integrisan wifi adapter pa sam morao da koristim wifi stick ali adapter nije nikad proradioDerdiyok je napisao/la: ↑13 nov 2021, 20:50Imam problem sa internetom na računaru. Naime, maloprije je sve bilo okej dok nisam premjestio radni sto sa računarom. Nisam ništa gasio, međutim Neta na računaru nema dok wifi radi uredno. Krenem redom isključivati sve ali ništa. Na toubleshoot piše da apdejtujem mrežne drajvere. U device manageru kada hoću update kaže najnoviji su urađeni.
Edit2:
![]()
naprijed rejal
Isključio sam mrežnu karticu sa matične, očistio i vratio te priključio kabal da bi se desilo da mrežna ne reaguje. E reko koji sam peh da Bog mili sačuva, da bi kroz pola sata sama počela da reaguje lampica od mrežne te kroz par minuta dođe konekcija
Tobejarabi.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Haha haj makar je proradiloDerdiyok je napisao/la: ↑14 nov 2021, 16:19Isključio sam mrežnu karticu sa matične, očistio i vratio te priključio kabal da bi se desilo da mrežna ne reaguje. E reko koji sam peh da Bog mili sačuva, da bi kroz pola sata sama počela da reaguje lampica od mrežne te kroz par minuta dođe konekcija
Tobejarabi.
naprijed rejal
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Ovo mi izbaci u blue screen i samo restartuje pc. Malo sam istraživao po google-u, ali nisam uspio naći pravo rješenje. Da li se neko susretao sa ovakvim problemom?

Jel' zna neko koji je qrac sa ovim? Jedno vrijeme mi se nije pojavljivalo, a zadnja dva dana stalno...Inače riješim tako što pokrenem windows update skener i kad to završi smanji se memory usage, al' danas nikako. Svaki mogući fix sa neta sam probao.
Edit: Promijenio sam condition u task scheduleru za windows defender, a u isto vrijeme i skinuo AVG antivirus i "antimalware service" je skroz nestao iz task managera. Šta ga je smaknulo ostat će misterija.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I mene je.be na laptopu ista stvar. Poisključivao sam ga na svakom mogućem mjestu i dalje se povremeno javi. Doduše, mnogo, mnogo rjeđe nego ranije. Mislim da mu je Registry editor dohakao
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Goalgetter i 3 gosta.