Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ja bog te šta je ovooo
Kakvo je stanje u Sarajevu,dal da krecem sutra tamo ili da odgodim put za neki drugi dan,jel jos pada kisa?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Uzdravlje!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja kad sam bio u srednjoj jaranica sa par drugarica iz razreda nas muskarce zvala na kupanje. Imala viknedicu kod jezera.
Kaze haj dodjite, ali ako mi babo dodje, morate bjezati preko nekih livada da vas slucajno ne vidi
Nisi ti probao Ljutu
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tako ja jednom kad nas je uciteljica pitala u prvom raz pitala da nabrojimo rijeke koje znamo sva djeca govore Miljacka, Bosna, Una, Drina ja se javim i kaem Ljuta(stari mi prico o njoj jer je dedo rodjen i zivio pokraj Ljute) žena blenula u menekraljttbvb je napisao/la: ↑05 nov 2021, 22:32Ja kad sam bio u srednjoj jaranica sa par drugarica iz razreda nas muskarce zvala na kupanje. Imala viknedicu kod jezera.
Kaze haj dodjite, ali ako mi babo dodje, morate bjezati preko nekih livada da vas slucajno ne vidi![]()
Nisi ti probao Ljutu![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- PointBlank
- Kontakt:
-
jolicnikola
- Kontakt:
od ponedjeljka odbrojavamo zajedno 24 dana do početka SP u ženskom rukometu i nastup Kraljica šoka uz filmove i muzičke večeri, čekaju vas razna iznenađenja
Kupi Berki novi telefon. Najmrže mi kad postavi dobru fotku, a ono vidljivih pixela milion.
#sisebezpixela #pravdazaberku
#sisebezpixela #pravdazaberku
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Uvijek iste slike. Ako ne moze topless, daj barem nipple alarm
🔹
Kolektori jeste jednako miris fekalija se širi gradom, posebno ulicom kralja Tomislava 
Hoćeš broj od Sretena Raškovića pa s njim nemoj prestajati pisati o Kraljicama?jolicnikola je napisao/la: ↑05 nov 2021, 22:49od ponedjeljka odbrojavamo zajedno 24 dana do početka SP u ženskom rukometu i nastup Kraljica šoka uz filmove i muzičke večeri, čekaju vas razna iznenađenja
Treba joj reci da postoji onlyfans 
#uputimoberinunapraviput
#uputimoberinunapraviput
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Da li se zaposlenim u drzavnim firmama koji rade posao sa SSS "automatski" poveca plata nakon sto zavrse fakultet ili je i zato potrebna veza?Hvala
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Potreban je konkurs da predju na radno mjesto za koje je potrebna viša ili visoka školska sprema ako je to mjesto upražnjeno.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- Marsal
- Kontakt:
Ne povećava, plata ide sa radnim mjestom.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
jolicnikola je napisao/la: ↑05 nov 2021, 22:49od ponedjeljka odbrojavamo zajedno 24 dana do početka SP u ženskom rukometu i nastup Kraljica šoka uz filmove i muzičke večeri, čekaju vas razna iznenađenja
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Moj poznanik radi ko portir a zavrsio je Dif i odmah su mu po automatizmu dali rjesenje da je drzavni sluzbenik I povecali platu a i dalje radi ko portir. Je li tako u svim drzavnim firmama?
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
-
jolicnikola
- Kontakt:
i ona Slađa Delibašić ukrala od Bese ovaj hit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.