edit: ali odlaze velikani, odlaze ljudi, ne samo u prijethodne dvije godine, tako je bilo oduvijek, sve je to dio života
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
i Kolja hospitalizovan, vratilo nas u 2020-tu, samo da s Kraljicama ne bude nešto, opet me je strah, oće li decembar više doći 
edit: ali odlaze velikani, odlaze ljudi, ne samo u prijethodne dvije godine, tako je bilo oduvijek, sve je to dio života
Zadnja izmjena: jolicnikola, dana/u 06 nov 2021, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kupis kuci negdje osamitu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Neka mu je vječni rahmet, veliki čovjek, u debatama uništavao protivnike argumentacijom na najvećem mogućem nivou. Velika inteligencija, ogroman kapacitet, hodajuća biblioteka.
Relativno mlad, svašta
Relativno mlad, svašta
- Marsal
- Kontakt:
Stvarno ne provociram ali zašto je ovo ogroman gubitak?
Nisam naročito upoznat sa njegovim likom i djelom, činio mi se kao pametan i načitan čovjek ovako na prvu, ali ništa više od tog.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zao mi je sto je svoju pamet trosio u Maricevim emisijama,pored sugovornika kakvi su Voja Seselj,Miroljub Petrovic... i ostala elita
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Stvarno steta, ostade iza njega onoliko dobrih auta u garazi.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Hvala ti za ovaj evergreen !!!
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Zato što je u pitanju najveći intelektualac među Bošnjacima, nevjerovatno elokventan i učevan čovjek, bez kojeg smo sad ostali - malo je reci prerano. Takav govornik se više ne pojavljuje. O tome koliko je uradio za Bosnjake nemam namjeru ni pisati, mozes lako pronaci kad vec kazes da nisi upoznat.Marsal je napisao/la: ↑06 nov 2021, 14:54Stvarno ne provociram ali zašto je ovo ogroman gubitak?
Nisam naročito upoznat sa njegovim likom i djelom, činio mi se kao pametan i načitan čovjek ovako na prvu, ali ništa više od tog.
Nenadoknadiv gubitak. Najveći bošnjački um.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
jolicnikola
- Kontakt:
teška vremena i dalje gaze, čuvajte se dragi moji
- Marsal
- Kontakt:
Volim čuti mišljenje iz prve ruke a ne čitati svašta po internetu gdje se danas i najveći retosi smatraju utjecajnim Bošnjacima.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imas noise cancelling slusalice, ili airpods sa tom istom opcijom
Vrijede novca sigurno
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
U svojim gostovanjima, vecinom je pokusavao pojednostaviti te pribliziti onaj dio historije koji je bio međa narodima Balkana.
Uvijek doviljiv pod paljbom predrasuda, elokventan i stalozen na montirane insinuacije. Jasno je isticao da sloboda treba da ima granice. Tamo gdje sloboda nema pomenute prestaje kultura i nastaje bezdan nemorala. Sloboda je omedjena principima a nedostatak navedenih vodi ka animalnim strastima.
Javnost ogromnu kolicinu informacija iz svog drustvenog habitusa upija putem medija, a gospon Zukorlic bas je tu ostavio ozbiljan trag. Veliki Bosnjak, branio svoje a postovao tudje. Generalni sekretar Bosnjacke akademija nauka i umjetnosti.
Uvijek doviljiv pod paljbom predrasuda, elokventan i stalozen na montirane insinuacije. Jasno je isticao da sloboda treba da ima granice. Tamo gdje sloboda nema pomenute prestaje kultura i nastaje bezdan nemorala. Sloboda je omedjena principima a nedostatak navedenih vodi ka animalnim strastima.
Javnost ogromnu kolicinu informacija iz svog drustvenog habitusa upija putem medija, a gospon Zukorlic bas je tu ostavio ozbiljan trag. Veliki Bosnjak, branio svoje a postovao tudje. Generalni sekretar Bosnjacke akademija nauka i umjetnosti.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
E ako je on bio najveći bošnjački um, ne gine nam novi genocid.
Edukuj se. U 2021 ovo pisati je sramota, sve ti je dostupno.ArtemisFowl je napisao/la: ↑06 nov 2021, 16:59E ako je on bio najveći bošnjački um, ne gine nam novi genocid.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
U normalnim sredinama najveci umovi su znanstvenici, kod nas hodze, fratri i popovi. Svjetla nam je buducnost s takvim umovima. 

🔹
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.