English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kakve su pi*ke Bruno i Ronaldo a kad nijh neko malo dotakne valjaju se po 3 dana.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kako ovo nije gledao na VARu 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Čist penal sudija nije svirao samo da bi ostavio Junajted u životu. Ove kalkulacije sudija da bi se utakmice ali i lige učinile zanimljivijim mi gade moderni fudbal.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Još jedan meč, još jedan ghost game Brune.
Al dobro, njima su sad veliki mečevi susreti protiv Brightona, Watforda I društva iz sredine.
Al dobro, njima su sad veliki mečevi susreti protiv Brightona, Watforda I društva iz sredine.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovo se stalno dešava u modernom fudbalu, očigledno je da sudije imaju instrukcije da drže napetost na utakmicama radi gledanosti itd.
Fudbal odavno nije samo sport.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Jos jedan derbi*
Nikad United s njim nece preci na next level i borbu za neke vece trofeje
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
EPL ima ubjedljivo najgore sudije u ligama petice.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hvala sudiji. 0-2 ipak izgleda nesto bolje od 0-3 i ostavlja vece sanse da Ole ostane na klupi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Nisu im ni igrači nešto, vezni red je katastrofa.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Bruno polako postaje frustriran u ovom Unitedu, kad on nakon 10 minuta igre moli svoju odbranu da izađu više napred da mogu raditi presing nema se tu sta više pričati. Njemu samo treba ponuda Barce ili Reala i on je već na pragu.
Ronaldo ce na kraji sezone tražiti novi klub, on nema nikakvu svrhu u ovom Unitedu i cavani je puno bolje riješenje da igra uz Brunu jer se on ponekad i vrati na svoju polovinu da pomogne.
Ole je najgori trener lige i zaslužuje otkaz odmah danas, ovo su sramotne partije iz sedmice u sedmicu.
Ronaldo ce na kraji sezone tražiti novi klub, on nema nikakvu svrhu u ovom Unitedu i cavani je puno bolje riješenje da igra uz Brunu jer se on ponekad i vrati na svoju polovinu da pomogne.
Ole je najgori trener lige i zaslužuje otkaz odmah danas, ovo su sramotne partije iz sedmice u sedmicu.
-
PatriceKwedi
- Kontakt:
Koji jad od kluba, 30% posjed 1 sut na gol 1 korner
Gasi gubavce
Gasi gubavce
Zadnja izmjena: PatriceKwedi, dana/u 06 nov 2021, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
🔹
Ma Foden već sad bolji igrač i od Grealisha i od Sterlinga i od Mahreza, nema za njih mjesta pored malca, treba dat dvojicu Leviju za Kanea
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- bilirubin46
- Kontakt:
Ne znam jesam li ijednom kod njih vidio ovu postavu :
ddg, wb - maguire - varane/lindelof - shaw, van de beek - bruno - pogba , rashford - cavani - ronaldo.
Vjerujem da bi to bila ekipa koja bi mnogo vise davala na terenu. Mctominay, fred i matic nisu za prve postave.
U Real neće sigurno, ne treba im novi Hamez Rodrigez.nerkolfc je napisao/la: ↑06 nov 2021, 15:25Bruno polako postaje frustriran u ovom Unitedu, kad on nakon 10 minuta igre moli svoju odbranu da izađu više napred da mogu raditi presing nema se tu sta više pričati. Njemu samo treba ponuda Barce ili Reala i on je već na pragu.
- CROtorious
- Kontakt:
Znaci ti bi htio vidjet 4 u obrani, 3 poluspice, 1 krilo i 2 napadaca odjednom na terenu?bilirubin46 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 15:31Ne znam jesam li ijednom kod njih vidio ovu postavu :
ddg, wb - maguire - varane/lindelof - shaw, van de beek - bruno - pogba , rashford - cavani - ronaldo.
Vjerujem da bi to bila ekipa koja bi mnogo vise davala na terenu. Mctominay, fred i matic nisu za prve postave.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
To je opet loš vezni red, trebaju prvo naći normalnog defanzivnog veznog, jer van de beek i pogba ne mogu dovoljno pametno trčati i pokrivati ovu ofanzivnu četvorku.bilirubin46 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 15:31Ne znam jesam li ijednom kod njih vidio ovu postavu :
- bilirubin46
- Kontakt:
zasto da ne? ova odbrana bi licila na nesto. van de beek i pogba da se uigraju bi bili odlican tandem, bruno razigravac, ronaldo na krilu i rashford na drugom a cavani na cf. bolje i to nego ovo sada sto se igra i ne lici ni na sta.CROtorious je napisao/la: ↑06 nov 2021, 15:34Znaci ti bi htio vidjet 4 u obrani, 3 poluspice, 1 krilo i 2 napadaca odjednom na terenu?bilirubin46 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 15:31Ne znam jesam li ijednom kod njih vidio ovu postavu :
Radi se o nečemu drugom.
Prije par dana sam razgovarao sa jednim sudijom u nižoj engleskoj ligi. Sudio je na nivou FL-a, ali nikad u Premiershipu. Ja imao rant na račun Oliverovog neisključenja Evansa.
Elem, kaže on da bi i on isto uradio što i Oliver. Jest po pravilima crveni karton, ali u situaciji gdje domaćin gubi 2-0 i igra loše, crveni karton bi prebacio fokus sa loše igre domaćih na sudiju koji bi teže kontrolisao utakmicu. Manje-više to je isto ono što je Clattenburg rekao za svoju groznu predstavu na utakmici Chelsea-Spurs 2016, neće negativan publicitet i onda ne sude striktno po pravilima.
- bilirubin46
- Kontakt:
Moguce da si upravu ali ne mora ni znaciti. mozda bi se van de beek i pogba uigrali da cesce igraju skupa, ima tu sansi i za rotaciju po potrebi, ali se slazem da im treba dmf. ali napad bi bio paklen za svaku odbranu.TonySosa je napisao/la: ↑06 nov 2021, 15:35To je opet loš vezni red, trebaju prvo naći normalnog defanzivnog veznog, jer van de beek i pogba ne mogu dovoljno pametno trčati i pokrivati ovu ofanzivnu četvorku.bilirubin46 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 15:31Ne znam jesam li ijednom kod njih vidio ovu postavu :
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.