FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Realno siroki ima losiji sastav od naseg pa imaju 5 bodova vise, tako da ima i do treneraitatabisine je napisao/la: ↑06 nov 2021, 13:14Mene samo zanima na osnovu cega su oni zakljucili da je Ivkovicev status upitan?
Sve dok nam je igracki kadar takav kakav jeste i dok se klub ne stabilizuje trener je miran.
Ocigledno neki jos misle da se sa ovom ekipom moze izboriti evropa.
Glavni cilj ove i naredne sezone jeste izboriti opstanak i stabilizovat klub. Sve dok se ispunjavaju ovi uvjeti trener je miran.
Nije problem, ima svako svojih mana i znamo da nam treba puno puno više kao klubu. Ovo je trenutno to što imamo i sa ovom situacijom u klubu je to to. Zaista me počelo iz kola u kolo nervirati nekakvo "moranje" i tjeranje u situaciji u kakvoj smo, i to su lešinari dobro namirisali. Samo bi želio da običan svijet i navijač ne padne pod uticaj moranja. Ovo je ekipa za oko 50% jeftinija od predhodnih i to su ti rezultati.
Nadalje, sve više sumnjam i u zle namjere PU FBiH i KS i da su u kombinacijama za imovinu kao zalog za odblokiranje računa. I da kažem svaka čast svakome ko trpi ovo i ko još nije pao pod pritisak i potpisao garant imovinom svetinje za deblokadu.
Pameti, zajedništva i KOMUNIKACIJE nam treba više nego ikada!
Svi u PRIJEDOR!
Nadalje, sve više sumnjam i u zle namjere PU FBiH i KS i da su u kombinacijama za imovinu kao zalog za odblokiranje računa. I da kažem svaka čast svakome ko trpi ovo i ko još nije pao pod pritisak i potpisao garant imovinom svetinje za deblokadu.
Svi u PRIJEDOR!
A realno u slucaju nekog negativnog rezultata trebao bi biti upitan jer bi to znacilo da nismo nikom uzeli tri boda na strani pa cak ni klubovima koji imaju slican ili slabiji igracki kadar nego mi. Do sada smo imali 2 takve utakmice i uzeli samo bod. Ako bi i u trecoj ispusili znaci dugorocno ne mozes se nicemu nadati jer trener ne moze spremiti ekipu da uzme bodove uzeti van Grbavice nikom.itatabisine je napisao/la: ↑06 nov 2021, 13:14Mene samo zanima na osnovu cega su oni zakljucili da je Ivkovicev status upitan?
Samo ne dozvoliti da Nazif bira novog trenera.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Neka uzima bodove na Grbavici i bit ce dovoljno za opstanak.
Pobijedili smo Tuzlu ali isto tako izgubili od Zrinjskog, obje ekipe su mnogo jace od nas i realno je bilo ocekivati da izgubimo obje utakmice.
Takodje dva puta smo igrali nerjeseno sa Borcem gdje su bila ocekivana dva poraza. Po meni jedini nas kiks jeste gubitak bod(ova) protiv Posusja.
Vidjet cemo sutra da li su nesto naucili iz prethodnih gresaka jer sutra igramo sa ekipom ko je kvalitetom ekvivalentna nasoj ekipi.
Pobijedili smo Tuzlu ali isto tako izgubili od Zrinjskog, obje ekipe su mnogo jace od nas i realno je bilo ocekivati da izgubimo obje utakmice.
Takodje dva puta smo igrali nerjeseno sa Borcem gdje su bila ocekivana dva poraza. Po meni jedini nas kiks jeste gubitak bod(ova) protiv Posusja.
Vidjet cemo sutra da li su nesto naucili iz prethodnih gresaka jer sutra igramo sa ekipom ko je kvalitetom ekvivalentna nasoj ekipi.
-
- Kontakt:
Tomo nije ni u prvih 5 problema u klubu:
1. upravni odbor
2. novac
3 deblokada računa
4 organizacija kluba
5 investitor
Toma i igrači treba da se mijenjaju kada imaš nekog ko ima rješenje da ih promjeni i kad ima čim da ih promjeni.
1. upravni odbor
2. novac
3 deblokada računa
4 organizacija kluba
5 investitor
Toma i igrači treba da se mijenjaju kada imaš nekog ko ima rješenje da ih promjeni i kad ima čim da ih promjeni.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ekipi i stručnom štabu se nema šta prigovoriti jer rade u skladu sa svojim mogućnostima. Mene interesuje šta su to ljudi u klubu uradili da bi imali podršku bilo kojeg navijača trenutno?Admir74 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 13:24Nije problem, ima svako svojih mana i znamo da nam treba puno puno više kao klubu. Ovo je trenutno to što imamo i sa ovom situacijom u klubu je to to. Zaista me počelo iz kola u kolo nervirati nekakvo "moranje" i tjeranje u situaciji u kakvoj smo, i to su lešinari dobro namirisali. Samo bi želio da običan svijet i navijač ne padne pod uticaj moranja. Ovo je ekipa za oko 50% jeftinija od predhodnih i to su ti rezultati.
Svi u PRIJEDOR!
-
- Kontakt:
Moze ova ekipa bolje
- lijevapolutka
- Kontakt:
- BlueSuperGiant
- Kontakt:
Podrska Tomi i strucnom stabu. Dezurnim dusebriznicima, morzu i fotbal ekipi sikter!!!
Ma ekipi i stručnom nije upitna podrška, ali klub se mora stabilizovati, ide zima, ovo je zadnja šansa za nešto uraditi sa(za) klub(om). Pametno, bez ishitrenih poteza.
Zadnja izmjena: Admir74, dana/u 06 nov 2021, 16:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Pametinikaddosta je napisao/la: ↑06 nov 2021, 16:19Tomo nije ni u prvih 5 problema u klubu:
1. upravni odbor
2. novac
3 deblokada računa
4 organizacija kluba
5 investitor

Situacija je takva da bi i mnogo bolji treneri od Ivkovića bili potrošeni. Za početak mi nemamo ni sportskog direktora ni osobe koje bi se mogle kvalitetno baviti tim stvarima da biraju trenere, igrače. Nama je Nurko bio glavna figura za pregovore na ljeto, nema se tu šta više dodati.
Klub je na ivici propasti, a ljudi koji ga vode nisu dostojni ni da nas u kantonalnoj ligi vode.
Sam Ivkovic je isticao u posljednjim intervjuima bliskost sa Nazifom. Od price kako se dogovaraju da namaknu pare za plate do napadanja neke opozicije koja se javlja i kritikuje Nazifa pa im on porucuje da donesu nekoliko miliona pa onda tek imaju pravo prigovoriti Nazifu pa on je posten bla, bla. Za Nazifa se sad ispostavilo kakav je. Sumnjam da to u tom momentu Ivkovic nije znao. Ne treba nam novi "Osim".Pametinikaddosta je napisao/la: ↑06 nov 2021, 16:19Tomo nije ni u prvih 5 problema u klubu:
1. upravni odbor
2. novac
3 deblokada računa
4 organizacija kluba
5 investitor
Mislim da je ovaj trener suprotnost Osimu u tom pogledu. Čovjek je prvi put u Želji i sarađuje sa klubom,e sada što je Nazif ili peti i deseti tu , to je stvar za diskusija.LjoZee je napisao/la: ↑06 nov 2021, 16:40Sam Ivkovic je isticao u posljednjim intervjuima bliskost sa Nazifom. Od price kako se dogovaraju da namaknu pare za plate do napadanja neke opozicije koja se javlja i kritikuje Nazifa pa im on porucuje da donesu nekoliko miliona pa onda tek imaju pravo prigovoriti Nazifu pa on je posten bla, bla. Za Nazifa se sad ispostavilo kakav je. Sumnjam da to u tom momentu Ivkovic nije znao. Ne treba nam novi "Osim".Pametinikaddosta je napisao/la: ↑06 nov 2021, 16:19Tomo nije ni u prvih 5 problema u klubu:
1. upravni odbor
2. novac
3 deblokada računa
4 organizacija kluba
5 investitor
Nisam ja rekao da su oni potpuno isti vec sam uporedio to mijesanje i bliskost sa Upravom, predsjednikom kako god.
Ovaj za Nazifa kaze da je posten, a doticni izadje na press i ovdje u onu emisiju i haman sve slaze bez imalo stida.
Zao mi je samo sto npr. Stilic nece da iznese svoju stranu price. S obzirom da na lazi Bog zna sta su njemu uradili i zaebali ga, a prebacili loptu na njega. Na koga god su to uradili ispostavilo se da su oni zaebali.
- jointunija
- Kontakt:
Na osnovu toga da ćemo skupiti i više nego dovoljno do zimske pauze.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑02 nov 2021, 19:32A na osnovu cega prijatelju ? Nema nama spasa nazalost
Da ćemo i posložiti neke stvari u klubu.
Samo da nas malo rezultat isprati
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- jointunija
- Kontakt:
Jesi dobar više,toliko si dosadan i ofiran,i onda se pitamo što neki dobri forumaši ne pišu.BlueSuperGiant je napisao/la: ↑06 nov 2021, 16:33Podrska Tomi i strucnom stabu. Dezurnim dusebriznicima, morzu i fotbal ekipi sikter!!!
Sram te bilo!
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Trener radi u skladu sa mogućnostima i to je to. Da smo u nekim situacijama izašli sa mudima i stisnuli protivnaika imali bi par bodova više.
Mislim u skladu sa financijama i igračkim kadrom to je sasvim ok, ali u slučaju negativnog rezultata sutra lahko bi se moglo pričati o njegovoj smjeni i novom treneru.
Ne tjeram ga, ko god dođe rezultati će biti isti, možda malo na euforiju i neko loženje da mogu vezati nekoliko pobjeda ali sve je to kratkoročno jer ekipa nema potrebni kvalitet za nešto više. Opstanak je glavni cilj i na to se treba naviknuti i usredotočiti, isto tako ne treba zaboraviti da smo pripreme počeli sa igračima koji su trenutno rezerve u federalnoj.
Opet u drugu ruku, ne vidim zašto bi Tomo imao neke povlastice u odnosu na druge (bez obzira na situaciju u klubu). Za mnogo manje stvari su padale glave, to što nije domaći čovjek ne bi trebalo utjecati na njegov status, rezultat je jedino mjerilo rada. Tako da ni on ne bi smio da ima povlastice bez obzira na to što brani Nazifa i što jedan drugog dopunjaju, tjerao se Adžem, Mulalić, Čapljiću se skandidiralo da je Krupa Barcelona zato ne vidim razlog što se Tomo ne može zamijeniti (iako nam je potreban barem neki kontinuitet u nečemu).
Mislim u skladu sa financijama i igračkim kadrom to je sasvim ok, ali u slučaju negativnog rezultata sutra lahko bi se moglo pričati o njegovoj smjeni i novom treneru.
Ne tjeram ga, ko god dođe rezultati će biti isti, možda malo na euforiju i neko loženje da mogu vezati nekoliko pobjeda ali sve je to kratkoročno jer ekipa nema potrebni kvalitet za nešto više. Opstanak je glavni cilj i na to se treba naviknuti i usredotočiti, isto tako ne treba zaboraviti da smo pripreme počeli sa igračima koji su trenutno rezerve u federalnoj.
Opet u drugu ruku, ne vidim zašto bi Tomo imao neke povlastice u odnosu na druge (bez obzira na situaciju u klubu). Za mnogo manje stvari su padale glave, to što nije domaći čovjek ne bi trebalo utjecati na njegov status, rezultat je jedino mjerilo rada. Tako da ni on ne bi smio da ima povlastice bez obzira na to što brani Nazifa i što jedan drugog dopunjaju, tjerao se Adžem, Mulalić, Čapljiću se skandidiralo da je Krupa Barcelona zato ne vidim razlog što se Tomo ne može zamijeniti (iako nam je potreban barem neki kontinuitet u nečemu).
Rodjeni su pitarske picke!
Kontinuitet sa kvalitetnim i sposobnim ljudima, da. Sa glupim trenerima poput Ivkovica to je samo gubljenje vremena.
Druga stvar je kontinuitet sa nekim kvalitetnim i perspektivnim trenerom kojeg vrijedi istrpiti i kad su losiji rezultati jer ima neku ideju, viziju itd..
Jel neko vidio izjavu Ivkovica pred ovu utakmicu? Idemo u rat, trebaju mi poslusni vojnici bla bla, bukvalno kao da Mulalica slusam i ono njegovo ostavljanje kostiju na terenu. To samo treneri koji nemaju pojma rade.
Jeste li ljudi svjesni da bi imali vise bodova da nemamo nikako trenera? Bodova i bodova nam je trener izbio svojim glupostima. Ovih 15 kola je samo gubitak vremena sa Ivkovicem, nista ali apsolutno nista dobro nije napravio ali covjek ima dobar alibi iza kojeg se krije, da je cilj opstanak i ljudi puse tu pricu..
Druga stvar je kontinuitet sa nekim kvalitetnim i perspektivnim trenerom kojeg vrijedi istrpiti i kad su losiji rezultati jer ima neku ideju, viziju itd..
Jel neko vidio izjavu Ivkovica pred ovu utakmicu? Idemo u rat, trebaju mi poslusni vojnici bla bla, bukvalno kao da Mulalica slusam i ono njegovo ostavljanje kostiju na terenu. To samo treneri koji nemaju pojma rade.
Jeste li ljudi svjesni da bi imali vise bodova da nemamo nikako trenera? Bodova i bodova nam je trener izbio svojim glupostima. Ovih 15 kola je samo gubitak vremena sa Ivkovicem, nista ali apsolutno nista dobro nije napravio ali covjek ima dobar alibi iza kojeg se krije, da je cilj opstanak i ljudi puse tu pricu..
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Homelander, Lokomotifa, perodeformero, svrakino1921, VensanKasel i 107 gostiju.