Ovo prati samo familija od igrača i prijatelji , i ovi sto su u upravi ,OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:40
Ovo je bilo prije 2 godine kad su bili u vrhu, imali sad vise?
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Jesi ćukno danas dnevnicu 11 km?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:40
Ovo je bilo prije 2 godine kad su bili u vrhu, imali sad vise?
Sirotinjo,kradeš tariguz iz wca u mepasu i nosiš kući.
Moj alene ,moj alene
Ne da je moguće, nego je vrlo izvjesno. Za osvajača lige je otvoren put u grupnu fazu konferencijske lige, ja sam očekivao da će Borac ove sezone iskoristiti priliku i zacementirati se novcem od grupne faze. No eto, odlučili su epski se obrukati protiv Linfielda.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:39Cestitke Zrinjskom na tituli, natrpajte ovo do kraja.
Uz malo srece i par pojacanja na ljeto vrlo moguce da ce biti prvi BIH klub koji ce igrati grupnu fazu nekog europskog takmicenja.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Sto prije osigurati naslov i poslati barem petoricu igraca u Posusje da se i oni popisaju po fk pijaca
🔹
I suđenja

Bilbija dobio poruku od vize
Ne možeš trpati tako brzo iza zadnjeg gola kojeg si postigao/la
Ne možeš trpati tako brzo iza zadnjeg gola kojeg si postigao/la
-
- Kontakt:
Kako ide tacno, ako ispadnu u prvom pretkolu LP, idu u cetvrto pretkolo konferencijske lige?Balorda je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:44Ne da je moguće, nego je vrlo izvjesno. Za osvajača lige je otvoren put u grupnu fazu konferencijske lige, ja sam očekivao da će Borac ove sezone iskoristiti priliku i zacementirati se novcem od grupne faze. No eto, odlučili su epski se obrukati protiv Linfielda.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:39Cestitke Zrinjskom na tituli, natrpajte ovo do kraja.
Uz malo srece i par pojacanja na ljeto vrlo moguce da ce biti prvi BIH klub koji ce igrati grupnu fazu nekog europskog takmicenja.
-
- Kontakt:
Koga boli k ko da se ikad ista ocekuje dole nismo nikad gola dali.ovu drugu stranu mostara redovno deremo zrinjski je ipak klubopalaopala je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:41Gdje onaj noćni čuvar pod nickom krkaniizplatove C, Imal kisika u šumskoj ? Ugasi vas ovaj zrinski , a moj čuvar traktore palite i uzorite teren , čim peljto sudi vi šuta nemate

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
U pobjedi vama je Velež trn u oku , koji ste vi pacijenti , zato vas prati 200 ljudi od toga familija i prijatelji od igrača . Ne sekiraj se ti za jedini mostarski klub Velež , a ovaj zrinski iz medjugorja dobra igra nema šta al ipak medjugorjePatriceKwedi je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:44Sto prije osigurati naslov i poslati barem petoricu igraca u Posusje da se i oni popisaju po fk pijaca
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Zrinjski daleko iznad ove lige. Cestitke na tituli i upravi na radu.
-
- Kontakt:
Kako kome, nemoj mene ubrajati u tu grupuPatriceKwedi je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:43A sve pocelo jer su iz inata doveli igrace, da pokvare slavlje buducem sampionu koji se trenutno bori za ostanak s 10 bodova iz 15 utakmicaMostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:39Cestitke Zrinjskom na tituli, natrpajte ovo do kraja.
Uz malo srece i par pojacanja na ljeto vrlo moguce da ce biti prvi BIH klub koji ce igrati grupnu fazu nekog europskog takmicenja.![]()

-
- Kontakt:
Hahahahahaha pijacari na aparatima

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Delegat ce staviti da je 1500 gledatelja 

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Šta se dešava Borcu kada im Peljto sudi, kso da to nije ista ekipa
-
- Kontakt:
Prvi put dobili uz pomoć sudije i derete , deremo ti mamu krkanu . Oj ugase vas medjugorci koda su Linfeld Hahahaah jel te stid bolanVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:46Koga boli k ko da se ikad ista ocekuje dole nismo nikad gola dali.ovu drugu stranu mostara redovno deremo zrinjski je ipak klubopalaopala je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:41Gdje onaj noćni čuvar pod nickom krkaniizplatove C, Imal kisika u šumskoj ? Ugasi vas ovaj zrinski , a moj čuvar traktore palite i uzorite teren , čim peljto sudi vi šuta nemate
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Najjace su ove amebe iz zaseoka pored mostara ili placenici kamiondzije iz USandA sto likuju potopu borca,jedni se bore za opstanak a drugi nisu ni svjesni da ce ispusiti evropu (opet).
Zrinjski svojom igrom rastavlja borac i nema sta da se neko pravda. Ljudi za klasu bolji i treba im cestitati. Igraci borca su odavno zreli za prevaspitavanja old school metodom ali ni toga nema jbg
Zrinjski svojom igrom rastavlja borac i nema sta da se neko pravda. Ljudi za klasu bolji i treba im cestitati. Igraci borca su odavno zreli za prevaspitavanja old school metodom ali ni toga nema jbg
Nakon ispadanja iz LP prvo ideš u kvale EL, pa onda ako tu ispadneš, ideš u kvale CL. Prvak mora baš glupost napraviti da ne uđe u grupnu fazu CL.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:45Kako ide tacno, ako ispadnu u prvom pretkolu LP, idu u cetvrto pretkolo konferencijske lige?Balorda je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:44Ne da je moguće, nego je vrlo izvjesno. Za osvajača lige je otvoren put u grupnu fazu konferencijske lige, ja sam očekivao da će Borac ove sezone iskoristiti priliku i zacementirati se novcem od grupne faze. No eto, odlučili su epski se obrukati protiv Linfielda.MostarskiSin je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:39Cestitke Zrinjskom na tituli, natrpajte ovo do kraja.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
S obzirom na vremenske prilike sumnjam da bi i na jednom stadionu bilo vise publike osim mozda na Grbavici zbog normalno boljih uvjeta
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo