Ne rise, imas jednog koji i nije navijac Zrinjskog nego ocito mrzi Velez pa mu je svaki treci post o vama. Vi ste ti koji ne stajete o tome koliko je ljudi, bas ono cudno s obzirom na vrijeme, prvi sam kuci ostao, sta cu kisnut 2 sata i smrzavat se, al eto glumite velike navijace. Cestitam, najjaci ste u ljubavi prema klubu, niko vam nije ravan. Mozemo sad nastavit dalje?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Igra se posteno, nema navlacenja, odmah sado-mazo.
Niko tu njihovu ljuvav ne razumije
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Pa ,napisao si 23 za 45 minuta škole nogometaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 10:514 posta dnevnoGraha je napisao/la: ↑06 nov 2021, 10:43Kupi život. 0-24 si na forumuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑05 nov 2021, 22:08263 games in Europe against for example Bayern, PSG, Real Madrid, Barcelona and Velez Mostar![]()
Neki imaju 15+
- Simpatizer
- Kontakt:
Cestitke Zrinjskom, rutinski.
Bice ispred nas oni i kamiondzijina privremena igracka, ovi ostali amateri su gola voda.
Bice ispred nas oni i kamiondzijina privremena igracka, ovi ostali amateri su gola voda.
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 06 nov 2021, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nismo mi vi ,da mjenjamo klubove . Al očigledno po posjeti da vise volite prvu ljubav nego ovu poslije ratnu nametnutu , rekli vam morate navijate za ove medjugorce al evo vidi se neće RAja da ih posluša
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Razlog ovakve posjete derbia jest ta da se desio udes na cesti izmedju Medjugorja i Mostara , tako da brojni Medjugorci nisu mogli doći , velika kolona medjugoraca počela se slivat niz kobilovacu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Kako te bolan nije stid ovako komentarisati, jesi li ti gledao svoj klub ove sezone? Razumijem da ne volis odredjene klubove, to je posteno, ali budi barem malo realan da ste ove godine rinaka od kluba u svakom pogledu.
Pa ne možeš tako pisati. Realno.opalaopala je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:58Nismo mi vi ,da mjenjamo klubove . Al očigledno po posjeti da vise volite prvu ljubav nego ovu poslije ratnu nametnutu , rekli vam morate navijate za ove medjugorce al evo vidi se neće RAja da ih posluša
Izmislili ste neki sadašnji velež. Dižete u nebesa NOVI stari most,izmislili ste koji su po redu skokovi... Ne moj da dalje nabrajam,nasekirat ćeš se još više
Kompleksi kod pijačara... Pucaju ćirevi...Raspadaju se a pametuju li pametuju..Daj sadake od vlade, općine, sda, sdp nema veze i opet na dnu gdje su i navikli da budu.
"You know you are big when everybody talks about you"
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Ko o čemu oni o izmisljenosti , a dižu nakav mrtvi klub tj kradu mu ime . Ukrali ime klubu , ukrali godine za koje se nisu dogovorili koje su , još ime nisu dogovorili da li je zrinski ili zrinjski , pišu Mostar a osnovani u medjugorju i oni nadju pričati o izmišljanju . Ko o čemu k o poštenju tako i viGraha je napisao/la: ↑06 nov 2021, 20:01Pa ne možeš tako pisati. Realno.opalaopala je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:58Nismo mi vi ,da mjenjamo klubove . Al očigledno po posjeti da vise volite prvu ljubav nego ovu poslije ratnu nametnutu , rekli vam morate navijate za ove medjugorce al evo vidi se neće RAja da ih posluša
Izmislili ste neki sadašnji velež. Dižete u nebesa NOVI stari most,izmislili ste koji su po redu skokovi... Ne moj da dalje nabrajam,nasekirat ćeš se još više
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Sutra cu vam poslati sliku od ovog onlyLeft22.
Hahaha ,bit će vam jasno zašto živi na forumu ss.ba
Hahaha ,bit će vam jasno zašto živi na forumu ss.ba
10 je posta o meni 7 o Velezu, ti si ocigledno retardiran
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sa tobom se ne može normalno diskutirati jer se vidi da mrziš ono od čega živiš. Mrziš hrvate i zapadni mostar. Ae zdravoopalaopala je napisao/la: ↑06 nov 2021, 20:03Ko o čemu oni o izmisljenosti , a dižu nakav mrtvi klub tj kradu mu ime . Ukrali ime klubu , ukrali godine za koje se nisu dogovorili koje su , još ime nisu dogovorili da li je zrinski ili zrinjski , pišu Mostar a osnovani u medjugorju i oni nadju pričati o izmišljanju . Ko o čemu k o poštenju tako i viGraha je napisao/la: ↑06 nov 2021, 20:01Pa ne možeš tako pisati. Realno.opalaopala je napisao/la: ↑06 nov 2021, 19:58
Nismo mi vi ,da mjenjamo klubove . Al očigledno po posjeti da vise volite prvu ljubav nego ovu poslije ratnu nametnutu , rekli vam morate navijate za ove medjugorce al evo vidi se neće RAja da ih posluša
-
- Kontakt:
Tako su i Sarajevu davali pa ga proslijedi Sarajevo borcu hahaah
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Slazem se, napisao si 10 postova o Zrinjskom u zadnjih pola sata.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Druga situacija je to bila.opalaopala je napisao/la: ↑06 nov 2021, 20:06Tako su i Sarajevu davali pa ga proslijedi Sarajevo borcu hahaah
- FKS -