Pa sve dok ne prestanu biti razvojni klub, nikad nece biti ozbiljniji konkurenti u Evropi. Imena koja si nabrojao vjerovatno ni ne pomisljaju prelazak u Dortmund, jer vec su dovoljno "zvucni" da bi tu nastavili karijeru. Vlahovic pogotovo, taj momak ce od sljedece sezone igrati za top 5 klub Evrope.Bayern111 je napisao/la: ↑04 nov 2021, 14:56Sve više čitam kako bi BVB na ljeto mogao ozbiljno uložiti i promjeniti tim.ledar je napisao/la: ↑04 nov 2021, 12:42Poanta je da je dortmund sinoć odigrao dobro koliko je mogao obzirom na okolnosti (sudačka krađa, ozljede ponajboljih igrača).
Ako poredimo bayu sa ajaxom prije 3 godine ko zna kakav bi rezultat bio da u toj utakmici nisu mogli igrati lewat, kimmich, coman i alaba i da su ostali sa još jednim igračem manje (i jedni i drugi imali su po jednog manje).
Iskreno se nadam da će se to desiti i da će vratiti ono svoje staro lice.
Spominju se Asencio iz Reala,Vlahović vjerujem ako ode Haland,Leao iz Milana,Zakaria,Werner,Pulišić,Odoi,realno ako dodju dvojica iz ovog društva bilo bi top
Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
-
- Kontakt:
Ne mogu zaboraviti za vrjeme Kloppa , kad smo ih samarali kad i gdje god smo stigli . 

-
- Kontakt:
Di se mogu vidjeti suci sutrasnjih utakmica ove jadne lige u pm, ko da trazim za trecu afganistansku
🔹
Bez obzira kako ova tekma da zavrsi, moram priznati da je fkt osvjezenje za Bundesligu da ovako cvrsto, kompaktno i bez ikakvog straha jedna ekipa stoji protiv Bayerna.
-
- Kontakt:
Kako li ce BvB proci protiv konzervi s obzirom da je bolnica puna ozljedjenih igraca ?!
Imam nekakav osjecaj da bi mogli zjaniti tekmu veceras , mislim da smo ih uzeli zadnjih 4 ili 5 tekmi.
Imam nekakav osjecaj da bi mogli zjaniti tekmu veceras , mislim da smo ih uzeli zadnjih 4 ili 5 tekmi.

-
- Kontakt:
Sta ocekivati kad ti Hazard igra lijevog branica , bolnica puna ozledjenih i onda se djeca ubacuju da poprave sto se da popraviti.
Kako kaze Pograncic
u intervju Haaland je out za prvi dio sezone , sada moze Lewat da nabija statistiku.
Kako kaze Pograncic

- Omerbavarac
- Kontakt:
Znao sam da ces pogoditi.eaglebvb09 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 17:59Imam nekakav osjecaj da bi mogli zjaniti tekmu veceras ,

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ko je kriv Haalandu kad je momak od papira,mislim svaka čast na trudu da prati Lewandowskog ali odmah su krenule povrede jer tijelo ne može izdržati takav napor.
Jer kad se takmiči sa Lewandowskim to nije takmičenje sa čovjekom nego sa mašinom.

Jer kad se takmiči sa Lewandowskim to nije takmičenje sa čovjekom nego sa mašinom.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Masinu lewata proizvod gotov ste dobili od na dzaba
Nkunku opet junak za RBL, bice cudo ako i sljedece sezone bude u dresu Leipziga.
Saurman
Džemsi, džabe - draže, jbga, tako je. Evo I mi ispaštamo pa nam svako malo ode neko fraj. Nije za uporediti, jer se Bayern nikog nije odrekao onog koji mu je zaista potreban. Evo sad se nadamo da će Njukas na zimu uzeti Sulea pa da uzmemo koju kintu od arapa.

Džemsi, džabe - draže, jbga, tako je. Evo I mi ispaštamo pa nam svako malo ode neko fraj. Nije za uporediti, jer se Bayern nikog nije odrekao onog koji mu je zaista potreban. Evo sad se nadamo da će Njukas na zimu uzeti Sulea pa da uzmemo koju kintu od arapa.
Jesi naporan sunce ti žarko. Ako te šta interesuje sam se snalazi.PatriceKwedi je napisao/la: ↑06 nov 2021, 20:48Postoji li kompilacija golova Letwandowskog van peterca protivnika?
Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Ne postoji, hvalageronimo je napisao/la: ↑06 nov 2021, 21:11Saurman![]()
![]()
Jesi naporan sunce ti žarko. Ako te šta interesuje sam se snalazi.PatriceKwedi je napisao/la: ↑06 nov 2021, 20:48Postoji li kompilacija golova Letwandowskog van peterca protivnika?
🔹
Steta za ovoliko povreda. Siguran sam da bi uzeli ligu ove sezone u punom sastavu. Ne vidim kvalitetniju ekipu u Njemackoj.eaglebvb09 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 17:59Kako li ce BvB proci protiv konzervi s obzirom da je bolnica puna ozljedjenih igraca ?!
Imam nekakav osjecaj da bi mogli zjaniti tekmu veceras , mislim da smo ih uzeli zadnjih 4 ili 5 tekmi.![]()
Samo treba zadrzati ove glavne igrace u buducim godinama i rezultati ce doci.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Sutra lagano ispratit najbolju ekipu iz glavnog grada u pola sest. Trebali bi se bodovi nakon posljednja dva poraza uzeti
Gospodin Maks Kruze jos uvijek povrijedjen ali nema veze.

Gospodin Maks Kruze jos uvijek povrijedjen ali nema veze.
Aljegri, out!
-
- Kontakt:
A koje je go*no od covjeka onaj modeste fujjjj
Justin je napisao/la: ↑06 nov 2021, 21:24Steta za ovoliko povreda. Siguran sam da bi uzeli ligu ove sezone u punom sastavu. Ne vidim kvalitetniju ekipu u Njemackoj.eaglebvb09 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 17:59Kako li ce BvB proci protiv konzervi s obzirom da je bolnica puna ozljedjenih igraca ?!
Imam nekakav osjecaj da bi mogli zjaniti tekmu veceras , mislim da smo ih uzeli zadnjih 4 ili 5 tekmi.![]()

ne konta lik da su zuti razvojni klub za druge klubove, najbitnije im je da za sto vise prodaju igraca a ne da zadrze neki kostur ekipe
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako ce skontati kad je navijac Arsenala.phily je napisao/la: ↑09 nov 2021, 09:58Justin je napisao/la: ↑06 nov 2021, 21:24Steta za ovoliko povreda. Siguran sam da bi uzeli ligu ove sezone u punom sastavu. Ne vidim kvalitetniju ekipu u Njemackoj.eaglebvb09 je napisao/la: ↑06 nov 2021, 17:59Kako li ce BvB proci protiv konzervi s obzirom da je bolnica puna ozljedjenih igraca ?!
![]()
![]()
![]()
![]()
ne konta lik da su zuti razvojni klub za druge klubove, najbitnije im je da za sto vise prodaju igraca a ne da zadrze neki kostur ekipe
Ista je to koža.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Malo za Arsenal malo za sirotinju iz Barse i pitaj Boga koga još.
On je vjerovatno i onaj lopovčić Sarmelino il' kako već.
On je vjerovatno i onaj lopovčić Sarmelino il' kako već.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.