Nece se ni ovo prodat.vedranbadjun je napisao/la: ↑05 nov 2021, 16:07Dok god ne budemo imali stadion od 25.000 mjesta ovakva će biti sprdačina. Dajte uredite to Koševo i da se ne zezamo džaba.
Al svakako yebo im paket ulaznica sve redom
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nece se ni ovo prodat.vedranbadjun je napisao/la: ↑05 nov 2021, 16:07Dok god ne budemo imali stadion od 25.000 mjesta ovakva će biti sprdačina. Dajte uredite to Koševo i da se ne zezamo džaba.
Ma sta niko nece jarane krcato ce bit cak i ako ne bude organizovano ono besplatno testiranje, pogotovo protiv Ukraine ima da zemlja gori na hajku ćemo ih dobit .. Ja idem i na Finsku a i Ukrainu abd a ti placi..holyman je napisao/la: ↑05 nov 2021, 18:30Ma svakako niko normalan neće puniti džep korumpiranom snsd-sda savezu i otići na utakmicu.
Na ove utakmice idu samo oni koji ni Ćivića nikad uživo nisu gledali, te BHF.
Malo normalnije teme, vuče li ko ozlijedu, hoće li svi biti spremni?
Nisam upratio ni Krunića, ni Kolašinca, Pjanke mi je šuvehli, nemam dobar predosjećaj za njega, a glavni nam je igrač. Protiv finaca pogotovo.
Demirović ne igra nikako, a zadnji gol dao u maju. Prevljak zadnji gol protiv kazahstana. Hadžikadunić također ne igra.
Džeko i Ahmedhodžić top forma
Ovo sa "Paket ulaznicama" je mudro odradjeno.avenija je napisao/la: ↑05 nov 2021, 16:16Nece se ni ovo prodat.vedranbadjun je napisao/la: ↑05 nov 2021, 16:07Dok god ne budemo imali stadion od 25.000 mjesta ovakva će biti sprdačina. Dajte uredite to Koševo i da se ne zezamo džaba.
Kiks protiv finske i ne zasluzuje nista drugo.mrakNL je napisao/la: ↑06 nov 2021, 09:55Ovo sa "Paket ulaznicama" je mudro odradjeno.avenija je napisao/la: ↑05 nov 2021, 16:16Nece se ni ovo prodat.vedranbadjun je napisao/la: ↑05 nov 2021, 16:07Dok god ne budemo imali stadion od 25.000 mjesta ovakva će biti sprdačina. Dajte uredite to Koševo i da se ne zezamo džaba.
U savezu su svjesni sta znaci kikis protiv Finske tj da to znaci automatski prazne trbine protiv Ukraine.
Mislim da je upravo zbog toga i doslo do ovog poteza.
Važi tamo čitavo si ako je vamo ne važi.
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 5 gostiju.