Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ma ne mora izgubiti ali brate sada ce morati dodatno guzice dati, jer Nuno je iskidao sada kada je dobio priliku, drag mi je Kiran ali ovaj lik je atleta i nudi nesto novo, ulazi s loptom u sredinu, a moze i na centarsut dosta je nepredvidiv, dok je Tierny dosta jednodimenzionalan glavu medju noge trci do gol aut linije i nabij unutra
Pa svakako. Ako nastavi pruzati neke sive partije i nakon sto se vrati u prvih 11, siguran sam da ce Tavares ozbiljno kucati na ta vrata. Mada ta cijela situacija moze samo biti dobra po nas navijace.topnik1 je napisao/la: ↑03 nov 2021, 19:43Ma ne mora izgubiti ali brate sada ce morati dodatno guzice dati, jer Nuno je iskidao sada kada je dobio priliku, drag mi je Kiran ali ovaj lik je atleta i nudi nesto novo, ulazi s loptom u sredinu, a moze i na centarsut dosta je nepredvidiv, dok je Tierny dosta jednodimenzionalan glavu medju noge trci do gol aut linije i nabij unutra
Neces sigurno dovesti boljeg napadaca na trzistu, jer ih nema. Naravno podrzavam transfer ako je istina.
Nadam se da nije kvalitet Jovica.
Nadam se da će se pojaviti neki video uskoro.
Vidjecemo kakav mentalitet imaju. Sutrasnja utakmica bi trebala rutiniranje, ali posto igra veliku ulogu po pitanju pozicije na tabeli, i plus je tu reprezentativna pauza, ne ocekujem nista normalno od nas.feniksptica je napisao/la: ↑06 nov 2021, 23:16Sutra da smo negdje 10-11na tabeli s zaostatkom 10ak bodova za top4 bi bila lagana utakmica. Ovako, zajebano.