sljedece sezone kad bude trade deadline (a mozda i sad na ljeto), rich paul vodi nurkica u lakerse
nece biti tesko mecirati njegov ugovor
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Za mene samo obrni listu, Charlotte je najbolji fit
Adams je bog košarke , na fazon Svi vole Adamsa haman 30 miliona po sezoni
vole ga ovi bijelci kojima je furka kad si fin, koristis "mate" uzrecicu, cool . Jbg treba nahranit 30 brace i sestarabombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2021, 23:30Adams je bog košarke , na fazon Svi vole Adamsa haman 30 miliona po sezoni![]()
Aquaman folovi , svaka mu čast![]()
Jes jes dobro si , nema nijedne loše stvari o njemu . Mislim i sam ga gotivim , ali brate haman 30 miliona ZA ŠTA ?Zabit je napisao/la: ↑04 jun 2021, 23:46vole ga ovi bijelci kojima je furka kad si fin, koristis "mate" uzrecicu, cool . Jbg treba nahranit 30 brace i sestarabombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2021, 23:30Adams je bog košarke , na fazon Svi vole Adamsa haman 30 miliona po sezoni![]()
jbo kad fakat pogledam ovu listu, juka je bas podplacen.bombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2021, 23:52Jes jes dobro si , nema nijedne loše stvari o njemu . Mislim i sam ga gotivim , ali brate haman 30 miliona ZA ŠTA ?Zabit je napisao/la: ↑04 jun 2021, 23:46vole ga ovi bijelci kojima je furka kad si fin, koristis "mate" uzrecicu, cool . Jbg treba nahranit 30 brace i sestarabombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2021, 23:30
Adams je bog košarke , na fazon Svi vole Adamsa haman 30 miliona po sezoni![]()
Ja mislim da mu je jedna sestra olimpijski prvak u bacanju kugle![]()
Ma Juka je za 60 miliona 3 godine ili 75 miliona 4 godine , to je super za njega .Zabit je napisao/la: ↑04 jun 2021, 23:53jbo kad fakat pogledam ovu listu, juka je bas podplacen.bombaysaphire je napisao/la: ↑04 jun 2021, 23:52Jes jes dobro si , nema nijedne loše stvari o njemu . Mislim i sam ga gotivim , ali brate haman 30 miliona ZA ŠTA ?
Ja mislim da mu je jedna sestra olimpijski prvak u bacanju kugle![]()
Slazem se. Mislim da yu ovakve izjave jako skupe u americi, kada u show biz unosis tu varijablu neprofesionalnosti i nedovoljne kontrole. Koliko sam upratio niko od saigraca nije izlazio sa ovakvim izjavama.BIHpatriota je napisao/la: ↑04 jun 2021, 22:46Onakve se izjave ne daju osim ako nisi Lebron. **** im mater u svlačionici i to je to. Onakve izjava mu neće pomoći u karijeri.
Sereš previse druže. Ja ne znam je li neko vas placa ali me cudi ova invazija Jokicevih dupelizaca na ovom forumu odjednom. Vi bi volili da on sluša četnićke pjesme na zagrijavanju i diže tri prsta kad zabije tricu svaki put. Možda nekad obuće majicu sa likom Ratka Mladića kao podrška.huupmil je napisao/la: ↑05 jun 2021, 01:46Slazem se. Mislim da yu ovakve izjave jako skupe u americi, kada u show biz unosis tu varijablu neprofesionalnosti i nedovoljne kontrole. Koliko sam upratio niko od saigraca nije izlazio sa ovakvim izjavama.BIHpatriota je napisao/la: ↑04 jun 2021, 22:46Onakve se izjave ne daju osim ako nisi Lebron. **** im mater u svlačionici i to je to. Onakve izjava mu neće pomoći u karijeri.
Imam osjecaj da on cita ovaj forum i ovu temu ili bar ljudi koji mu mogu doci do uha. Procijenili su glas naroda i skovali pricu. Nije nemoguće povjerovati u to. I da su ga njegovi fanovi uspjeli naloziti da je stanje stvari kako je sam sebi predstavio i to je sazvakao kao neku istinu i ispljunuo pred javnost.
Morace se kladiti na ozbiljan sopstveni napredak ako ne zeli da ga ovo sto je uradio ne ujede gdje boli.
Prva dobra stvar bi bilo da izgasi drustvene mrege. Nakon g4 je objavio sliku gdje se on vraca sa onim crnackim kul smjeskom dok Jokara lezi na podu. Kasnije komentarisanje Jokicevih fan stranica u fazonupojeo sam vam idola.
Pogledajte sa druge strane Nikolu bsr, a smio bih reci i ogroman broj mladih igraca. Nista osim apsolutnog postovanja prema protivniku.
Dzamal Marej u povredi je poceo svorati klavir, CJ je nacitan i stalno se tako promovise i profilise a Jusuf bi takodje mogao razmisliti da prestane da se odusevljava crnackom masovnom kulturom donjih slojeva jer to jednostavno toj sredini, gubi previse, gubitci na sve strane ogromni, moralni i emotivni.
Ne znam bijele igrace sa takvom furkom u NBA. On se primio na tu neku kombinaciju BH islam nacija + geto.
Problem samointendifikacije je evidentan, uvijek neka zavrnuta usta, crnacki pokreti prema publici, ritam u kojem se obraca je getoiziran.
Pa covjece bijelac milioner mozes sebi priustiti imidz koji te puno bolje reklamira, samo se osvrni malo.
mozemo razgovarati , ali moraces da koristis argumente i cinjenice. ovo je nesto na sta ti odgovaram samo sadaZabit je napisao/la: ↑05 jun 2021, 03:23Sereš previse druže. Ja ne znam je li neko vas placa ali me cudi ova invazija Jokicevih dupelizaca na ovom forumu odjednom.huupmil je napisao/la: ↑05 jun 2021, 01:46Slazem se. Mislim da yu ovakve izjave jako skupe u americi, kada u show biz unosis tu varijablu neprofesionalnosti i nedovoljne kontrole. Koliko sam upratio niko od saigraca nije izlazio sa ovakvim izjavama.BIHpatriota je napisao/la: ↑04 jun 2021, 22:46Onakve se izjave ne daju osim ako nisi Lebron. **** im mater u svlačionici i to je to. Onakve izjava mu neće pomoći u karijeri.
Imam osjecaj da on cita ovaj forum i ovu temu ili bar ljudi koji mu mogu doci do uha. Procijenili su glas naroda i skovali pricu. Nije nemoguće povjerovati u to. I da su ga njegovi fanovi uspjeli naloziti da je stanje stvari kako je sam sebi predstavio i to je sazvakao kao neku istinu i ispljunuo pred javnost.
Morace se kladiti na ozbiljan sopstveni napredak ako ne zeli da ga ovo sto je uradio ne ujede gdje boli.
Prva dobra stvar bi bilo da izgasi drustvene mrege. Nakon g4 je objavio sliku gdje se on vraca sa onim crnackim kul smjeskom dok Jokara lezi na podu. Kasnije komentarisanje Jokicevih fan stranica u fazonupojeo sam vam idola.
Pogledajte sa druge strane Nikolu bsr, a smio bih reci i ogroman broj mladih igraca. Nista osim apsolutnog postovanja prema protivniku.
Dzamal Marej u povredi je poceo svorati klavir, CJ je nacitan i stalno se tako promovise i profilise a Jusuf bi takodje mogao razmisliti da prestane da se odusevljava crnackom masovnom kulturom donjih slojeva jer to jednostavno toj sredini, gubi previse, gubitci na sve strane ogromni, moralni i emotivni.
Ne znam bijele igrace sa takvom furkom u NBA. On se primio na tu neku kombinaciju BH islam nacija + geto.
Problem samointendifikacije je evidentan, uvijek neka zavrnuta usta, crnacki pokreti prema publici, ritam u kojem se obraca je getoiziran.
Pa covjece bijelac milioner mozes sebi priustiti imidz koji te puno bolje reklamira, samo se osvrni malo.
To su činjenice. Imate svi istu priču. Vama Bošnjo odgovara jedino kad fura vašu kozmopolitsko-beogradsku priču.huupmil je napisao/la: ↑05 jun 2021, 03:26mozemo razgovarati , ali moraces da koristis argumente i cinjenice. ovo je nesto na sta ti odgovaram samo sadaZabit je napisao/la: ↑05 jun 2021, 03:23Sereš previse druže. Ja ne znam je li neko vas placa ali me cudi ova invazija Jokicevih dupelizaca na ovom forumu odjednom.huupmil je napisao/la: ↑05 jun 2021, 01:46
Slazem se. Mislim da yu ovakve izjave jako skupe u americi, kada u show biz unosis tu varijablu neprofesionalnosti i nedovoljne kontrole. Koliko sam upratio niko od saigraca nije izlazio sa ovakvim izjavama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.