FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samir_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samir_tm87 » 26 jan 2011, 19:35

haris10 je napisao/la:Manijaci pozdrav iz Zenice,vidim kod vas veselo sve neke pozitivne viejsti,jos cekate Jesea i napadaca i slatka kod vas.I kod nas Likce napokon bolje stoji,dovedena su pojacanja neka pa cemo vidjet,plus kompleks od uefe se napokon pravi.Mozeli neko stavit sliku Zeljinih dersova ukojoj ce nastupat na proljece,sve i sorc i stucne i domaci i gostujuci!POZDRAV I SRETNO

imamo mi njih jedno 5-6 pa mjenjamo :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 jan 2011, 20:04

Evo Muharemovic potvrdio da je Medjedovic ili kako se vec zove,bio nudjen Zelji prije nego sto je potpisao za Borac..ne kontam zasto ga nismo doveli,mislim da je rijec o odlicnom napadacu! Napadac nam je prioritet svih prioriteta! jos ako potpisu Jese i ovaj Svicarac to bi i zatvorilo prelazi rok na Grbavici,i bili bi jaci za 50 % nego jesenas.. ovaj svicarac mi djeluje jako zanimljiv igrac,bio bi miljenik navijaca,u to nema sumnje..

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 26 jan 2011, 20:06

bosnas_ je napisao/la:Evo Muharemovic potvrdio da je Medjedovic ili kako se vec zove,bio nudjen Zelji prije nego sto je potpisao za Borac..ne kontam zasto ga nismo doveli,mislim da je rijec o odlicnom napadacu! Napadac nam je prioritet svih prioriteta! jos ako potpisu Jese i ovaj Svicarac to bi i zatvorilo prelazi rok na Grbavici,i bili bi jaci za 50 % nego jesenas.. ovaj svicarac mi djeluje jako zanimljiv igrac,bio bi miljenik navijaca,u to nema sumnje..
Meni se cini da on nije napadac :D

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 26 jan 2011, 20:06

Medjedovic nije napadac ;) Zebina pozicija pa tako da....
1921-2011

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jan 2011, 20:11

bosnas_ je napisao/la:Evo Muharemovic potvrdio da je Medjedovic ili kako se vec zove,bio nudjen Zelji prije nego sto je potpisao za Borac..ne kontam zasto ga nismo doveli,mislim da je rijec o odlicnom napadacu! Napadac nam je prioritet svih prioriteta! jos ako potpisu Jese i ovaj Svicarac to bi i zatvorilo prelazi rok na Grbavici,i bili bi jaci za 50 % nego jesenas.. ovaj svicarac mi djeluje jako zanimljiv igrac,bio bi miljenik navijaca,u to nema sumnje..
Pusti bogati Muharemovica prica gluposti ko i ovi iz BL preseravaju se Medjedovic nije napadac nego veznjak,nije bilo potreba za njim pored toliko veznjaka...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 26 jan 2011, 20:16

ne kontam sad ,po rijecima Muharemovica vec su obavljeni razgovori sa Vukeljom...pa izmedju njega i Topica uvijek bi izabrao ovog drugog,ali eto..Osim ce nadam se dovesti igraca koji ce odmah igrati u prvih 11... ja bi najradije dovo nekog Argentinca ili Brazilca,ali takvi igraci su i skupi,tako da..

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 jan 2011, 20:17

pile87 je napisao/la:
Pusti bogati Muharemovica prica gluposti ko i ovi iz BL preseravaju se Medjedovic nije napadac nego veznjak,nije bilo potreba za njim pored toliko veznjaka...
ja ne znam ni ovako sta cemo sa ovolikim veznjacima,zao bi mi bilo da svraka zavrsi na klupi a cini mi se da hoce... sto se tice spica izgleda da cemo se opet natezat za svaki go
Zadnja izmjena: nick, dana/u 26 jan 2011, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 26 jan 2011, 20:19

Ma Đelo se šalio. :)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 26 jan 2011, 21:58

Vec sam ranije pisao o Vukelji. Poceo Muharemovic da me kopira :mrgreen:
A o Medjedovicu detalje znaju ljudi koji to trebaju da znaju.
A ovaj Svajcarac je vrlo zamimljiv, samo pitanje je kako ce Amar da prihvati napadaca tog tipa. Ipak je Lazo po Amarovom ukusu. :D Za Lazara necemo dobiti 150.000 evra. Cifra je puno puno manja.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 jan 2011, 22:02

zeljovac87 je napisao/la:Vec sam ranije pisao o Vukelji. Poceo Muharemovic da me kopira :mrgreen:
A o Medjedovicu detalje znaju ljudi koji to trebaju da znaju.
A ovaj Svajcarac je vrlo zamimljiv, samo pitanje je kako ce Amar da prihvati napadaca tog tipa. Ipak je Lazo po Amarovom ukusu. :D Za Lazara necemo dobiti 150.000 evra. Cifra je puno puno manja.

koji crni napadac momak bekan
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 26 jan 2011, 22:06

nick je napisao/la:koji crni napadac momak bekan
Ma niko pametan nije napisao da je Medjedovic napadac. Ja sam govorio o detaljiima razgovora sa Medjedovicem. Inace, Medjedovic igra na poziciji ofanzivnog veznog.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 26 jan 2011, 22:11

zeljovac87 je napisao/la:
Ma niko pametan nije napisao da je Medjedovic napadac. Ja sam govorio o detaljiima razgovora sa Medjedovicem. Inace, Medjedovic igra na poziciji ofanzivnog veznog.
:mrgreen: govori ti covjek za svajcarca
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 jan 2011, 22:12

zeljovac87 je napisao/la:

procitaj sta si napiso :) (ovaj svajcarac je interesantan pitanje je kako ce amar prihvatit napadaca zog tipa), po onom klipu i ostalim informacijama ovaj svajcarac bi trebo preci centar samo na poluvremenu :D :D

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 26 jan 2011, 22:28

ODE NAM LAZILLA!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sa srecom Lazare!!!
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 26 jan 2011, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 jan 2011, 22:28

Posto Lazo ode, bice zanimljivo ko ce nam doci...JAKO zanimljivo ;)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 26 jan 2011, 22:31

Koliko kesa ide plavima ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

alipasha
Kontakt:

Post Postao/la alipasha » 26 jan 2011, 22:35

Ocam nece valjat' ne nadje li se neki dobar napadac.Koliko god kritikovali Lazu,bio je vazan dio ekipe

Urban

Post Postao/la Urban » 26 jan 2011, 22:37

Bosnier je napisao/la:Koliko kesa ide plavima ?

taman za dva napadaca ;) dobro je ovo sef organizovao , pazi sta vam kazem vidjet ce te uskoro i sami :D
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 26 jan 2011, 22:37

Bosnier je napisao/la:Koliko kesa ide plavima ?
amar koliko trazio toliko dobio 150 000

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Merhaba i 25 gostiju.