FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
57
20%
2. Borbu za Evropu
134
47%
3. Sredinu tabele
50
17%
4. Borbu za opstanak
45
16%

Ukupno glasova: 286

Azzuri
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Azzuri » 06 nov 2021, 19:06

Ako je ko slucajno ubijao vrijeme gledajuci pitare i radnik na onoj mocvari...Blagojevic izdominirao na sredini, nije pasa pogrijesio na onom uzasu od terena.

Sto se tice tekme sutra, volio bi znati na cemu vi to temeljite optimizam i po cemu smo mi kvalitetniji od Rudara? Amoah i Santos su bolji i kvalitetniji igraci nego svih nasih 20 da se ne lazemo, a to cemo vidjet i sutra garant..

Ivkovic prosjecan trener, da li bismo mozda imali koji bod vise-mozda s nekim drugim, ali s ovim sastavom rijetko ko moze sta izvuci..Amar je imao puno bolji tim pa smo se propisno obrukali, a place i uslovi u pet deka kao i sada.Volio bi samo cuti prijedloge koga bi vi za sefa umjesto Ivkovica, ko se to nudi ili ko je spreman uletiti odma u sranje...

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 nov 2021, 20:27

Brkooo je napisao/la:
06 nov 2021, 18:51
Kontinuitet sa kvalitetnim i sposobnim ljudima, da. Sa glupim trenerima poput Ivkovica to je samo gubljenje vremena.
Druga stvar je kontinuitet sa nekim kvalitetnim i perspektivnim trenerom kojeg vrijedi istrpiti i kad su losiji rezultati jer ima neku ideju, viziju itd..

Jel neko vidio izjavu Ivkovica pred ovu utakmicu? Idemo u rat, trebaju mi poslusni vojnici bla bla, bukvalno kao da Mulalica slusam i ono njegovo ostavljanje kostiju na terenu. To samo treneri koji nemaju pojma rade.

Jeste li ljudi svjesni da bi imali vise bodova da nemamo nikako trenera? Bodova i bodova nam je trener izbio svojim glupostima. Ovih 15 kola je samo gubitak vremena sa Ivkovicem, nista ali apsolutno nista dobro nije napravio ali covjek ima dobar alibi iza kojeg se krije, da je cilj opstanak i ljudi puse tu pricu..
Jesi mu se na kosti naklatio :plac:

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 06 nov 2021, 20:43

KANA je napisao/la:
06 nov 2021, 20:27
Brkooo je napisao/la:
Kontinuitet sa kvalitetnim i sposobnim ljudima, da. Sa glupim trenerima poput Ivkovica to je samo gubljenje vremena.
Druga stvar je kontinuitet sa nekim kvalitetnim i perspektivnim trenerom kojeg vrijedi istrpiti i kad su losiji rezultati jer ima neku ideju, viziju itd..

Jel neko vidio izjavu Ivkovica pred ovu utakmicu? Idemo u rat, trebaju mi poslusni vojnici bla bla, bukvalno kao da Mulalica slusam i ono njegovo ostavljanje kostiju na terenu. To samo treneri koji nemaju pojma rade.

Jeste li ljudi svjesni da bi imali vise bodova da nemamo nikako trenera? Bodova i bodova nam je trener izbio svojim glupostima. Ovih 15 kola je samo gubitak vremena sa Ivkovicem, nista ali apsolutno nista dobro nije napravio ali covjek ima dobar alibi iza kojeg se krije, da je cilj opstanak i ljudi puse tu pricu..
U pravu je Brkoo ali nema tog trenera koji bi nama mogao pomoći. Naši problemi su puno dublji.

Pametinikaddosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametinikaddosta » 06 nov 2021, 21:04

Dejan1921 je napisao/la:
06 nov 2021, 20:43
KANA je napisao/la:
Brkooo je napisao/la:

U pravu je Brkoo ali nema tog trenera koji bi nama mogao pomoći. Naši problemi su puno dublji.
Problem je osnovni kvalitet uprave, možeš Zidanea dovesti, neće se puno promjeniti, veći problem su blokirani računi, nedostatak novca, ne rad uprave i skupštine... Ne vidimo nikakvog pomaka ni u čemu, to što igramo ligu s lošim trenerom i igračima je uspjeh?

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 06 nov 2021, 21:58

Dejan1921 je napisao/la:
06 nov 2021, 20:43
KANA je napisao/la:
Brkooo je napisao/la:

Ma znam da je upravu ali I znam da je dosta upucen u situaciju u klubu pa mi je zato cudno.Nama je bukvalno sve upitno, **** trenera :roll:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 nov 2021, 23:35

Jedan fp objavio da sutra pored Kosorica i Crncevica nema ni Hajdarevica, Mujezinovica kao ni Bendera. Pa sad je li istina, nije li ne znam...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 07 nov 2021, 00:19

Kapiten Aleksandar Kosorić i veznjak Mate Crnčević suspendovani su zbog akomuliranih žutih kartona. Mustafa Mujezinović dobio je slobodno, jer je dobio kćerku prije nekoliko dana. Golman Josip Bender i veznjak Haris Hajdarević imaju zdravstvenih problema.

Tako će sutra protiv Rudara priliku od prve minute dobiti Vedad Muftić na golu, Ante Blažević i Amar Drina u odbrani, dok se mladi Omar Beća vraća u vezni red. U ekipu se vraća standardni lijevi bek Luka Malić, koji je duel sa Zrinjskim propustio zbog tri žuta kartona.
Rodjeni su pitarske picke!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 nov 2021, 00:36

1921boy je napisao/la:
07 nov 2021, 00:19
Mustafa Mujezinović dobio je slobodno, jer je dobio kćerku prije nekoliko dana.
Ko da se on poradjao pa oslobodjen ili ko da je prijateljska neka, nebitna tekma u pitanju, a ne jako bitna tekma gdje nam gori. Cirkus.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 07 nov 2021, 01:22

Ima nešto bitnije od fudbala, to je porodica. Mule, nek je sa srećom.

Ono malo nade što sam imao za neki pozitivan rezultat, ugasile su se. Muftić na golu, nadam se da će me demantovati.

Drina i Malić :thumbup:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 07 nov 2021, 07:27

Znam da zvuci grubo ali rezultati se juce poklopili.Izgubili Leotar i Radnik.Jos da je uzet bod u Prijedoru a Posusje zijani pravim dernek.Tako je kako je ali nije lako.Brko sasvim u pravu za Tomicu koji je poceo glumit nekog spasitelja koja moze proc u pubertetu ali kod iskusnih ljudi to su lovacke samo malo sminkerski upakovane sa dozom junastva.Mojne mi suplje sabana ti.

itatabisine
Kontakt:

Post Postao/la itatabisine » 07 nov 2021, 08:46

LjoZee je napisao/la:
07 nov 2021, 00:36
1921boy je napisao/la:
07 nov 2021, 00:19
Mustafa Mujezinović dobio je slobodno, jer je dobio kćerku prije nekoliko dana.
Ko da se on poradjao pa oslobodjen ili ko da je prijateljska neka, nebitna tekma u pitanju, a ne jako bitna tekma gdje nam gori. Cirkus.
Druze zaista ne znam da li imas porodicu, al dobiti dijete je NAJVAZNIJA stvar na svijetu,tako da u potpunosti podrzavam trenera zbog ovog

Fudbal je SPOREDNA.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 nov 2021, 10:23

itatabisine je napisao/la:
07 nov 2021, 08:46
Druze zaista ne znam da li imas porodicu, al dobiti dijete je NAJVAZNIJA stvar na svijetu,tako da u potpunosti podrzavam trenera zbog ovog

Fudbal je SPOREDNA.
Dijelim ja to misljenje, ali on je dijete dobio prije 4 ili 5 dana ( u srijedu cini mi se stavili na zvanicnoj). Da je jucer, prekjucer pa hajde neka ostane. Poslije ovog ide reprezentativna pauza tako da danas da se vratio mogao je biti ovih nekoliko dana sa zenom i kcerkicom dok im traje odmor. Ovo pisem jer nam vec fali mimo njega 4 igraca, a sa njim 5. Jedino ako je bilo nekih problema (nadam se najiskrenije da nije) pa razumijem onda.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 07 nov 2021, 10:33

Ponovo se korona uvukla u nasu ekipu.

NotOccasionalFan
Kontakt:

Post Postao/la NotOccasionalFan » 07 nov 2021, 11:30

Vedad Muftic, utakmica izgubljena u svlacionici. Hvala, dovidjenja i prijatno.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 07 nov 2021, 12:01

slika

KapitenK
Kontakt:

Post Postao/la KapitenK » 07 nov 2021, 12:25

Ne vidim način da ovaj mali ne primi dva gola, a jos ovakvu odbranu imamo. Užas.

frkt
Kontakt:

Post Postao/la frkt » 07 nov 2021, 12:28

Ubit ce nas ljudi sa ovom postavom kao Zrinjski zadnju tekmu

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 07 nov 2021, 12:38

Pa gledajte sastava, i onda neko prica o treneru :bow: koji nije neki kvalitet da se ne lazemo, ali s ovim igracima..a tek klupa...x ko kuca danas.

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 07 nov 2021, 12:43

Oj Drina i Muftic :kafa:
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 07 nov 2021, 12:52

nek nam je bog na pomoći kad neko se iz rudara nasali da opali malo jacu loptu prema golu

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], COYGBiH, Merhaba i 30 gostiju.