Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Kako bi se Kameni i on nadopunjavali u oba pravca na pozicijama 4 i 5, samo da se odazove 
Za dvije godine će prije u NBA igrati Matković nego Garza, ali samo se o jednom priča, i to o pogrešnom.
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Lagan na nogama, ne moze Reed da ga isprati. Sve otpatke je pokupio na ofanzivnom skoku. A i u odbrani zatvara sve.
Još teže će Garza ostati u NBA tri godine, a u Europi će možda i Kameni igrati u boljem klubu.BIHpatriota je napisao/la: ↑07 nov 2021, 12:58Teško ce biti NBA. Mozda neki specijalista. Treba mu sut za NBA.
dosta sličan načinu igre Haliloviću, samo što će nadmašiti bar duplo Miralema
Halilovic
Matkovic
Atic
Musa
Roberson

Matkovic
Atic
Musa
Roberson
dodas na to sve
Gegića
Lazu
Sulejmanovica
Kamenjasa
i ostane prostora za još neku trojicu.. tu bi volio vidjeti Gordića, Vrabca i mozda Knezevica
Zadnja izmjena: ramke0203, dana/u 07 nov 2021, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ako euroligaski igraci ne budu igrali kvalifikacije, mi smo favoriti da se kvalifikujemo
I sto je najvaznije, momak pored duzine, skocnosti i pokretljivosti ima i vise nego dovoljnu snagu da ga prosjecno jak centar ne moze ugurati u kos. I ovom monstrumu Reedu sasvim solidno parira snagom, a centar njegove snage je rijetkost na evropskom tlu. Ako uspije ubaciti sut u svoj repertoar, tesko je i predvidjeti koliko ozbiljnu karijeru moze napraviti jer ni nba nije iskljucena.
Fazon je da on nece htjeti igrat za nas.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
djikan je jos salty sto nije onomad prosao za selektora BiH pa se sveti na kome stigne.
mada nema opravdanja za aticevu pasivnost....jedini igrac kojem je svejedno sto ne uzima suteve. primjer cudaka.
****. gordica...po stoti put da napisem
mada nema opravdanja za aticevu pasivnost....jedini igrac kojem je svejedno sto ne uzima suteve. primjer cudaka.
****. gordica...po stoti put da napisem
ss.ba čekamo članak o Matkoviću... ne zanima nas propali Sikiraš!!!
Neko je pisao na ovom forumu, ako je to istina, da je Bosnic razgovarao sa svim pozvanim igracima i da ce se svi odazvati 
kad bude reprezentativac pisace i o njemu. zato se ni ja previse ne lozim, jer ne znam na cemu smo. ali blizi se datum kad cemo sve znati. ako ne dodje gotova stvar...s tim sto mu nikada ne treba dati ispisnicu da predje igrat za hrbatistan
svoju karijeru treba gradit na primjeru Veselog, iako mi izgleda da je ofanzivno dosta talentiraniji od ceskog atleticara
svoju karijeru treba gradit na primjeru Veselog, iako mi izgleda da je ofanzivno dosta talentiraniji od ceskog atleticara
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, costacurta08, Meshko91, StevieG8 i 37 gostiju.