NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
SRETNO MOMCI!!!
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Re: NK Čelik Zenica
Hajmo danas uzeti 3 boda,sretno Celik.
Nema mjesta za kiks
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Evo ide strim danas

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
E super, vec sam mislio da nece biti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Evo dojavljuju mi da im tamo seljaci ne daju strimat zbog njihovog kamermana...
Ruku na srce ovaj remi se desio samo zbog sudijskog loseg sudjenja i neznanja. na 1:1 Usora iz ofsajda dolazi u situaciju 1 na 1 sa golmanom koji pravi prekrsaj i dobija crveni karton uz penal. nakon 1:2 i sa igracem manje imali smo cijelo vrijeme terensku inicijativu sto je dovelo do izjednacenja. Da nije bilo sudijske greske, mi bi ovo dobili glat.Truhlo je napisao/la: ↑07 nov 2021, 09:37Jedina nasa dva kiksa su poraz od Stupcanice i remi protiv Usore. To da nismo ukakili, bili bi vjerovatno prvi na polusezoni. Ovako moramo uzeti 9 bodova do kraja i nadati se da ce se Stupcanica jos negdje okliznuti. Onda bi bili na drugom mjestu uz minus od 3 do 5 bodova, sto je nadoknadivo na proljece. Svakako vidjet cemo, ima tu jos puno da se igra. Korak po korak. Idemo dobiti Kolinu danas![]()
Utakmica sa Stupcanicom, dominacija skoro cijelu utakmicu, penal za njih i to je to.
Opet kazem, moze bolje, ali ja sam i sa ovim rezultatima zadovoljan.
Kakve veze to ima jbt, nek obojica snimaju.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Bgm ne ide evo stream, nisu se ukljucili. Gledam po yt kad im je gostovala stupcanica, oni su za sebe radili stream, njima nije bio problem.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Samo mi uvijek tehnicke probleme imamo, 2 gostujuce utakmice smo samo prenosili.Stupcanica svaku gostujucu, e ne znam kako oni nikad nemaju tehmickih problema.
Kakvo je stamje u Ustikolini?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Evo sa strance pišu da smo dobili crveni karton.
0-0, naš igrač dobio crveni karton
Boze sacuvaj ovog sehica, poslije popovica najgori igrac plus višak kila, zamjenu mu nac pod hitno ionako smo šuplji tu pored njega.
Zato što prenose samo sa mobitelom, bez reklama, tek je nedavno nekako sklepao rezultate i to je to. Naši momci to rade uz laptop, profesionalnu kameru, reklame na poluvremenu itd itd. A za to je potrebna struja, dok momak iz Olova koji snima za stupcanicu ponese jedan powerbank i to je to.
Nemamo tehnicke probleme, nego g.ovna iz Ustikoline nedaju da se snima. Sve spremno za prenos, al oni zabranili. Neka, treba doci u Zenicu
Nije bio on niti bombaš
Nije bio on niti sportista
Sve što je imao od oružja
To su srce, ruke i lopata!
Nije bio on niti sportista
Sve što je imao od oružja
To su srce, ruke i lopata!
-
- Kontakt:
Kakav gluoan moras biti da dobijes crveni karton
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
ABd da dobijemo ovo, ne smijemo kiksati. Stupcanica igra 1-1, ako kiksaju opet, a mi dobijemo eto nas bas blizu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Samo istom mjerom vratit