FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Puno je to bodova razlike, sumnjam da Inzaghiev Inter moze napraviti niz kao Conteov od 8-9 pobjeda u nizu.
Ako je vjerovati Biasinu koji je jako blizak Interu onda postoji velika sansa da produzi, samo Brozu je oduvijek zelja bila igratu EPLu i vise puta je izjavljivao da mu je Lampard najdrazi igrac, ako uleti neki malo bolji klub sa 7+ ponudom onda vjerujem da ide ca.
Ako je vjerovati Biasinu koji je jako blizak Interu onda postoji velika sansa da produzi, samo Brozu je oduvijek zelja bila igratu EPLu i vise puta je izjavljivao da mu je Lampard najdrazi igrac, ako uleti neki malo bolji klub sa 7+ ponudom onda vjerujem da ide ca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Romagnoli13
- Kontakt:
Onda za 2-3 godine gledati Tonalija i Barellu kao kapitene Intera i Milana. Oni izgleda nisu zaluđeni novcem.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- TheTruth34
- Kontakt:
Jaci smo bolji smo, samo pametno i pobjeda je tu.
Opet kruzi prica kako je PIF dogovorio sve sa Suningom oko kupnje Intera, navodno bi bilo sluzbeno kroz iduca 2-3 tjedna, spominju se i neki sponzori koji bi zamjenili Socios iduce sezone i upumpali ogromne novce u klub.
Barella ce sigurno biti kapetan vec iduce sezone, bio bi i ako Broz ostane. TBH ja razumijem ove strance koji igraju u Serie A i zelja im je jednog dana igrati u EPLu, to je najjaca liga i uz to klubovi mogu ponuditi najvise novaca, sasvim je normalno ici tamo gdje su uvjeti bolji, i Kessie i Broz mogu uzeti po 7-8 mil € place tamo bez problema.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 13:32Onda za 2-3 godine gledati Tonalija i Barellu kao kapitene Intera i Milana. Oni izgleda nisu zaluđeni novcem.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Prvi put u zadnjih 10ak godina da u derbi Inter ne ulazi kao izraziti favorit (koliko je to moguće u derbi susretima). Mislim da će u ACMu biti izrazito motivirani jer osjećaju da su napokon favoriti i sigurno će željeti tu pobjedu, bodovi im i nisu toliko bitni s obzirom da već imaju +7, koliko radi činjenice da u zadnjih 10 gradskih derbija Serije A imaju samo 1 pobjedu.
S druge strane, ako Inter izgubi, mogu se pozdraviti s ambicijama za scudetto. Ovaj tim je slabiji od prošlogodišnjeg, prije svega radi nedostatka Hakimija i Lukaku koji su bili u stanju kad nište ne ide uzeti loptu na centru i istrčati brzu kontru te zabiti/namjestit gol. Trenutno ova ekipa nema takvog igrača koji će sam nešto odigrati i iz ničega dobiti utakmicu kad ne ide.
S druge strane, ako Inter izgubi, mogu se pozdraviti s ambicijama za scudetto. Ovaj tim je slabiji od prošlogodišnjeg, prije svega radi nedostatka Hakimija i Lukaku koji su bili u stanju kad nište ne ide uzeti loptu na centru i istrčati brzu kontru te zabiti/namjestit gol. Trenutno ova ekipa nema takvog igrača koji će sam nešto odigrati i iz ničega dobiti utakmicu kad ne ide.
Jesu poranili sa sastavom. Hakan pocinje, ostalo sve standardno.
Forza Inter!

Forza Inter!
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hakana će noćas pokidati ili biti najgori. Sve zavisi kako će podnijeti zvižduke i uvrede od prve minute
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- TheTruth34
- Kontakt:
Sto posto, baš i ja isto kontam ili će izdominirati ili ga neće nigdje biti.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 19:22Hakana će noćas pokidati ili biti najgori. Sve zavisi kako će podnijeti zvižduke i uvrede od prve minute
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sjećam se perioda u Milanu, tek zaredao sa 10ak super utakmica i onda je imao problema sa ženom, nije se sastao s loptom dugo vremena. Jednostavno psihički nedovoljno "stabilan" igrač. To mu je najveći problem.TheTruth34 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 19:37Sto posto, baš i ja isto kontam ili će izdominirati ili ga neće nigdje biti.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 19:22Hakana će noćas pokidati ili biti najgori. Sve zavisi kako će podnijeti zvižduke i uvrede od prve minute
Vrijeme je da Lautaro nesto odigra u serie A. Imam osjecaj da bi se moglo iz prekida danas zabit, to nam je najjace oruzje a Milan mi je djelova kao da lose brani prekide protiv Porta.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Romagnoli13
- Kontakt:
Protiv Porta su katastrofalno branili prekide. Ali isto tako Milan je opasan iz prekida, kao i iz kontri i polukontri. No, to je sve kad su Theo i Ante na terenu uz ove ostale.
Uglavnom, neka bude dobar meč i da uživamo svi zajedno.
Uglavnom, neka bude dobar meč i da uživamo svi zajedno.
Da za nas je pogotovo dobro sta fale ta dva, pogotovo Rebic. Sa njima igrate strasan presing a mi to branimo jako lose.
Ugl. imam neki los osjecaj vec cijeli tjedan, nadam se da se varam
Ugl. imam neki los osjecaj vec cijeli tjedan, nadam se da se varam
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Da, nek pobijedi onaj koji bude bolji. Čovjek lakše prihvati poraz kad zna da je bilo sve pošteno, bi si slabiji i izgubio a kad nije pošteno onda ti remi teže padne nego poraz kao protiv Juveta prije par kola.Romagnoli13 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 19:58Uglavnom, neka bude dobar meč i da uživamo svi zajedno.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Nategnutno ali uzet cemo.
Hakaneeeee
Hakaneeeee
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Hakaneeeeee 
Da nece i Kessie u Inter 
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Odluka da Hakan šuta je kriminalna.
1921
- TheTruth34
- Kontakt:
Vjerojatno je on to zelio, a i nije da imamo boljeg izvodjaca.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Barella debilcino glupa retardirana. Jbem ti sve!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.