Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kolko je beus podmazao ovog mrtvaca gigu da uradi ovaj masakar pred iduću tekmu sa kmetovima iz medjugorja
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pojačo se Zrinjski da Velez moze ispast iz lige na rodjendanVelikanizPlatonove je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:12Kako su lukavi ovi iz posusja na sva zvona kudili sudjenje protiv borca a izgleda da se lobiralo da ostanu umjesto veleza(sto je super nemojte me pogresno shvatiti)
- svrakino1921
- Kontakt:
Ko sutra igra
-
- Kontakt:
Sloboda - i jedini mostarski klub Velež 1922
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Pokusaj da se jednim metkom ubiju dva zeca. Da Zrinjski ostane na osjetnoj razlici, da bojac ostane u rezultatskom prikljucku. Ali ne znaju, sto vise kolju, u Azmiru bude vecu zelju za uspjehom.opalaopala je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:16Kolko je beus podmazao ovog mrtvaca gigu da uradi ovaj masakar pred iduću tekmu sa kmetovima iz medjugorja
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 07 nov 2021, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Ovo Vicino pseto mislio da je završio posao pa malo stao, a naši utrpaše za poravnanje.
Neka vas početnici bolan, radovat ćemo se vasoj teškoj i dugoj bolesti aBd.
Neka vas početnici bolan, radovat ćemo se vasoj teškoj i dugoj bolesti aBd.
Svaka čast Jakiroviću na afirmaciji Bašića i Savića.Maknuo je Enina i Trebotića prošle godine , i umjesto iskusne i trome sredine , dobio mladu , dinamičnu i poletnu sredinu 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Antipolitika3
- Kontakt:
Lagano se podijelila tablica sa po sest ekipa gdje ce Zrinjski,City,Siroki,Sloboda,Borac i Sarajevo voditi bitke za euro pozicije a drugi dio tablice Zeljo,Rudar,Leotar,Velez,Posusje i Radnik borba za opstanak .
Sto se tice ekipa iz gornjeg dijela tablice sasvim sigurno je da je Zrinjski jesenski prvak i sa pametnom politikom i ostajanjem na okupu mozemo uzeti titulu pogotovo ako City padne iduce kolo ,drugo mjesto City a Borac i Sarajevo ce voditi bitku za tu trecu poziciju koja vodi u europu.Mislim da su Siroki i Sloboda ipak losiji i da nece moci pratiti taj ritam.
Donji dio tablice je veoma neobican pogotovo vidjeti Zeljeznicar koji je iz kola u kolo sve gori i njima ce dobro doci zimska pauza jer ako ovako nastavi ni druga liga nije iskljucena,komsije ce se spasiti jer su najkvalitetniji u ovoj grupi dok Posusje i Radnik su vjerovatno putnici u nizi rang.
Sto se tice ekipa iz gornjeg dijela tablice sasvim sigurno je da je Zrinjski jesenski prvak i sa pametnom politikom i ostajanjem na okupu mozemo uzeti titulu pogotovo ako City padne iduce kolo ,drugo mjesto City a Borac i Sarajevo ce voditi bitku za tu trecu poziciju koja vodi u europu.Mislim da su Siroki i Sloboda ipak losiji i da nece moci pratiti taj ritam.
Donji dio tablice je veoma neobican pogotovo vidjeti Zeljeznicar koji je iz kola u kolo sve gori i njima ce dobro doci zimska pauza jer ako ovako nastavi ni druga liga nije iskljucena,komsije ce se spasiti jer su najkvalitetniji u ovoj grupi dok Posusje i Radnik su vjerovatno putnici u nizi rang.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ma smjesno kralju šta se radi još gle kojim čudom iduća utakmcia ovih kmetova beusovih je protiv Tuzle , gle čuda ? Pa za ovaj masakar ili igraju iduću protiv vicinog bojca ili beusovih kmetova znaci treći tim ne postoji . Fuj šta rade , zato dodje jedan Linfeld i dade cetvrticuelvirbaljic je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:20Pokusaj da se jednim metkom ubiju dva zeca. Da Zrinjski ostane na osjetnoj razlici, da bojac ostane u rezultatskom prikljucku. Ali ne znaju, sto vise kolju, u Azmiru bude vecu zelju za uspijehom.opalaopala je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:16Kolko je beus podmazao ovog mrtvaca gigu da uradi ovaj masakar pred iduću tekmu sa kmetovima iz medjugorja
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 07 nov 2021, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Regularna liga.
-
- Kontakt:
Nakon ovog garantujem da će Azmir na zimu dovesti barem tri igrača klase iznad ove lige. Neće on dati nekom Vici i raspalom Beusu da ga poraze olako.
I te 3 igraca igrat ce za 500 KM
Znas biti realanAntipolitika3 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:24Lagano se podijelila tablica sa po sest ekipa gdje ce Zrinjski,City,Siroki,Sloboda,Borac i Sarajevo voditi bitke za euro pozicije a drugi dio tablice Zeljo,Rudar,Leotar,Velez,Posusje i Radnik borba za opstanak .

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Jok eto prijavit će ih na pravu platu da daje porez ovoj propaloj državi , jesi li ti zdrav . Ja bi ih prijavio na 259 + topli , samo da je mafiji manje
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
I opet ces otici u Evropu gdje ces dobiti relativno mali novac za takva ulaganja.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:26Nakon ovog garantujem da će Azmir na zimu dovesti barem tri igrača klase iznad ove lige. Neće on dati nekom Vici i raspalom Beusu da ga poraze olako.
Zasto TC nije podrzao Velez kad je pokusavao da skupi sve koji bi regularno takmicenju? Azmir mora skontat da ne moze na dvije stolice sjediti, a golemo mi je da tako mocan i bogat covjek ipak bira liniju manjeg otpora da dodje do uspjeha odnosno "pusenje qrca" Savezu umjesto borbe protiv istog
I sad ti meni navedi jednu utakmicu kad je sudija siljio za nas protiv vas, pa mi reci sto se tad niste bunili, isto tako navedi i pokoju sa Sarajevom, Zeljom i onda pokusaj skontat da dok mi tjeramo neki inat, nama ga Gigovic i ekipa utjeruju do grla

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ne, sad placa samo 350 km, a 150 topli obrok (ne oporeziv topli obrok)
-
- Kontakt:
Azmir je podrzao i podrzava Velez, raspitaj se u klubu. Ako mislis da je samo javno podrzavanje, onda si se zeznuo.killafrommanilla je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:30I opet ces otici u Evropu gdje ces dobiti relativno mali novac za takva ulaganja.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:26Nakon ovog garantujem da će Azmir na zimu dovesti barem tri igrača klase iznad ove lige. Neće on dati nekom Vici i raspalom Beusu da ga poraze olako.
Zasto TC nije podrzao Velez kad je pokusavao da skupi sve koji bi regularno takmicenju? Azmir mora skontat da ne moze na dvije stolice sjediti, a golemo mi je da tako mocan i bogat covjek ipak bira liniju manjeg otpora da dodje do uspjeha odnosno "pusenje qrca" Savezu umjesto borbe protiv istog
I sad ti meni navedi jednu utakmicu kad je sudija siljio za nas protiv vas, pa mi reci sto se tad niste bunili, isto tako navedi i pokoju sa Sarajevom, Zeljom i onda pokusaj skontat da dok mi tjeramo neki inat, nama ga Gigovic i ekipa utjeruju do grla![]()
- Beduin
- Kontakt:
Zeljo se jos i dobro migolji, s obzirom koliko kaskaju sa platama i dugovima.
Svrakino nije vjerovao Beduinu nedavno kad iznese info o dugovanju igracima. Sve Beduin ne valja, a prave info pljuste iz rukava. Ne dobre, ali istinite.
Gdje je Muhoni? Picic smugno sa teme cim je krenuo pad Zelje, nekako od dolaska korone. Maksimalno se posvetio marihuani i kukanju na svaku novu Upravu i rezultate kluba
Svrakino nije vjerovao Beduinu nedavno kad iznese info o dugovanju igracima. Sve Beduin ne valja, a prave info pljuste iz rukava. Ne dobre, ali istinite.
Gdje je Muhoni? Picic smugno sa teme cim je krenuo pad Zelje, nekako od dolaska korone. Maksimalno se posvetio marihuani i kukanju na svaku novu Upravu i rezultate kluba

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Željo ekipu za federalku mora graditi oko sjajnog Bekrica!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ćekamo oćitovanje gorštaka iz podveležja. Posuśje uzelo bod, a oni slave stogodišnjicu...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, bhfanatic14, gh0stHZ, GradKamena2, PapakIzSa, soe i 49 gostiju.