Lik i dalje misli da je on pogresno vidio i evo 2 minute prica o tome, a ne konta da se golman gleda.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Ne, nego si ti pogresno skontao. Gledaju se zadnja 2 igraca iza lopte, posto je golman jedan od njih u 99% slucajeva onda se gleda u odnosu na zadnjeg odbrambenog. Sada je odbrambeni bio zadnji igrac iza lopte, tako da se ofsajd gledao u odnosu na sljedeceg Watfordovog igraca sto je bio FosterQUARTERBACK je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:11nije sto su nama ponistili gol, al ovo je sigurno najgluplje pravilo u fudbalu, cuj moraju biti dva igraca iza golmana da ne bude ofsajd![]()
aha a onda je do mene ja sam pogresno shvatio ovog komentatora.. **** ga ima logike kad ti to objasnis takobhpremijerliga12 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:13Ne, nego si ti pogresno skontao. Gledaju se zadnja 2 igraca iza lopte, posto je golman jedan od njih u 99% slucajeva onda se gleda u odnosu na zadnjeg odbrambenog. Sada je odbrambeni bio zadnji igrac iza lopte, tako da se ofsajd gledao u odnosu na sljedeceg Watfordovog igraca sto je bio FosterQUARTERBACK je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:11nije sto su nama ponistili gol, al ovo je sigurno najgluplje pravilo u fudbalu, cuj moraju biti dva igraca iza golmana da ne bude ofsajd![]()
Nauči se svašta na forumu, momku svaka čast.QUARTERBACK je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:24aha a onda je do mene ja sam pogresno shvatio ovog komentatora.. **** ga ima logike kad ti to objasnis tako![]()
Hoće to kad se samo preko rezultata prate utakmice.bega_afc je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:28Nauči se svašta na forumu, momku svaka čast.QUARTERBACK je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:24aha a onda je do mene ja sam pogresno shvatio ovog komentatora.. **** ga ima logike kad ti to objasnis tako![]()
![]()
eto prilike da se rezult.ati.com dignu na veci nivo ubacivanjem pravila u svoj repertoaranell je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:29Hoće to kad se samo preko rezultata prate utakmice.bega_afc je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:28Nauči se svašta na forumu, momku svaka čast.QUARTERBACK je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:24aha a onda je do mene ja sam pogresno shvatio ovog komentatora.. **** ga ima logike kad ti to objasnis tako![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.