NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
3 kiks u zadnje 4 utakmice i to protiv kakvih protivnika
(ekipa koje imaju 4-5 bodova u 13 utakmica), katastrofalna forma pred Bosnu Visoko.
Na zimu dovesti nekoga mladog trenera i par mladih igrača da priprema ekipu za onu tamo sezonu jer ova je izgubljena.
(ekipa koje imaju 4-5 bodova u 13 utakmica), katastrofalna forma pred Bosnu Visoko.
Na zimu dovesti nekoga mladog trenera i par mladih igrača da priprema ekipu za onu tamo sezonu jer ova je izgubljena.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Nema se tu sta rec u ovakvoj ligi dobijas crvene kartone redovno znaci bas trebas pogresit da dobijes crveni ,pa nije liga prvaka za malo da dobijes crveni i onda neko kaze posjeta .Ne mozes ti kiksove pravit i ocekivat posjetu neku.Da hoce 2 kola jos ova proc i odmor malo pa ce se vidjet dalje sta i kako ce ici..
Sa ovom ekipom smo se trebali prošetati ligom, treba se dobro zapitati do koga je i šta je
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
I pavle crveni dobio
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
I pavle crveni, e moj pavle kad trebas bit najveci vjetar u leđa momcima ti crveni, propuh ti u glavi.Davno sam govorio nema on taj kapacitet da pravi od mladih momaka igračine, dosta i nervozu unosi u ekipu, samo sto nasi u upravi nemaju m.uda da mu nađu drugo mjesto trenera u klubu.I da prvi budemo na kraju prvenstva...Boris Pavic ! Lagano dogovoriti s njim sve, tece mu čelik u venama.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 07 nov 2021, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Rano je za Pavica jos, tek onda kada odlucimo da idemo dalje, onda ga dovesti.Celicni je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:48I pavle crveni, e moj pavle kad trebas bit najveci vjetar u leđa momcima ti crveni, propuh ti u glavi.Davno sam govorio nema on taj kapacitet da pravi od mladih momaka igračine, dosta i nervozu unosi u ekipu, samo sto nasi u upravi nemaju m.uda da mu nađu drugo mjesto trenera u klubu.I da prvi budemo na kraju prvenstva...Boris Pavic !
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
A jbt kolina pokvari mi dan. Koji je ovo put da povedu u gostima i izgube 2 boda. Jbt ga, dati priliku mladjim, vec na zimu praviti ekipu za narednu sezonu. Traziti zamjene Nurkovicu, Mahmutu, bekove, krila. Dosta posla pred nama.
Bice to ok, idemo Bosnu poderat
Bice to ok, idemo Bosnu poderat

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne moze bolan Pavic kad je stranac ,opet sa tribina da vodi,njeg jedino kad se sve poslozi i kad se krene na PL I dat mu ugovor 5 god.Celicni je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:48I pavle crveni, e moj pavle kad trebas bit najveci vjetar u leđa momcima ti crveni, propuh ti u glavi.Davno sam govorio nema on taj kapacitet da pravi od mladih momaka igračine, dosta i nervozu unosi u ekipu, samo sto nasi u upravi nemaju m.uda da mu nađu drugo mjesto trenera u klubu.I da prvi budemo na kraju prvenstva...Boris Pavic ! Lagano dogovoriti s njim sve, tece mu čelik u venama.
-
- Kontakt:
Pavic moze kad udjemo u federalnu pa onda da nas uvede i u premijer ligu, sta ce ti sad trener sa strane razmisli maloCelicni je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:48I pavle crveni, e moj pavle kad trebas bit najveci vjetar u leđa momcima ti crveni, propuh ti u glavi.Davno sam govorio nema on taj kapacitet da pravi od mladih momaka igračine, dosta i nervozu unosi u ekipu, samo sto nasi u upravi nemaju m.uda da mu nađu drugo mjesto trenera u klubu.I da prvi budemo na kraju prvenstva...Boris Pavic ! Lagano dogovoriti s njim sve, tece mu čelik u venama.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Pavleta ostavit on je za ovu ekipu,boljeg nemamo
DEBELI ŠEHIČ najbolji igrač polusezone,još da nije debel koji bi potencijal bio
Jok Piri iz Borca nije bolji od DEBELOG ŠEHIČA,eto nije nije ni mršaviji ni brži!! Al u Čeliku eto nema više BABINIH SINOVA koji moraju igrat
Bod kao kuča protiv prejake Koline
Sad nahajcat raju pa napunit Kembridž 2000+ ,i kupiti 3000 donatorskih
E sad ovo sve napisano gore može se čitat kao ironija,šala ,il kao ISTINA!!! 

::::SAMO ČELIK::::
To ti nije nikakav argument, ne mozes covjeka dovodit 5 do 12, a ne mozes ni ovog tjerat koji ce vodit najmanje 3 godine zaredom vec seniore i koji bi uveo u 1. Federalnu.Tako da ti to nebi bilo fer ni za jednu stranu ni za drugu, a vamo bi Pavicu vruc krompir uvalio, da ti pravi pitu od g.ovana, a ovog bi otjerao.Sto prije to bolje, Pavicu dat mjesta i odrjesene ruke da profiltrira ekipu i imao bi pa eto dovoljno vremena za proljece da se upozna sa igracima i kako klub filunkcionise, nemoj stalno razmisljat o ulasku i tek tada da napravis nesto, a za sve treba vrijeme, a vamo jos ocekujes rezultate dobru igru, trazit pojacanja zamjene neke...e pa onda ako cekas kacemo dalje onda se pomiri sa ovim ocekuj poraze kikseve manekene nargilase da ti igraju sredina tabele i to je to.Svi vi mozete nailovoj materi pricat nisu vam vazni rezultati toliko, ne bi ovda komentarisali igru i bili nezadovoljni rezultatom, gledali koliko ste od stupcanice bodova itd.redbull93 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:51Rano je za Pavica jos, tek onda kada odlucimo da idemo dalje, onda ga dovesti.Celicni je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:48I pavle crveni, e moj pavle kad trebas bit najveci vjetar u leđa momcima ti crveni, propuh ti u glavi.Davno sam govorio nema on taj kapacitet da pravi od mladih momaka igračine, dosta i nervozu unosi u ekipu, samo sto nasi u upravi nemaju m.uda da mu nađu drugo mjesto trenera u klubu.I da prvi budemo na kraju prvenstva...Boris Pavic !
Sa ovom ekipom mi mozemo glat prvi biti, uz samo 2 dobra beka, a to hocel se ulaziti ili nece to je druga prica, ali treba da imas trenera i igrace koji ce razmisljati ono sto je u njihovom domenu kako odigrati utakmicu.
Cuj sa strane mu pavic.Samo kod nas treneri budu 1-2 godine i razmisljamo uvjek da nas neko vadi 5 do 12 al eto ima i takvih.dinodino2019 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 16:06Pavic moze kad udjemo u federalnu pa onda da nas uvede i u premijer ligu, sta ce ti sad trener sa strane razmisli maloCelicni je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:48I pavle crveni, e moj pavle kad trebas bit najveci vjetar u leđa momcima ti crveni, propuh ti u glavi.Davno sam govorio nema on taj kapacitet da pravi od mladih momaka igračine, dosta i nervozu unosi u ekipu, samo sto nasi u upravi nemaju m.uda da mu nađu drugo mjesto trenera u klubu.I da prvi budemo na kraju prvenstva...Boris Pavic ! Lagano dogovoriti s njim sve, tece mu čelik u venama.
Ne moze Pavic dok se racun ne odblokira i tacka. Kraj price. Pavle solidan posao radi, ne svidja se ni meni, ali je trenutno najbolji izbor. Dovedi mu 3, 4 igraca, krila i bekove pa ce biti Klop druge lige centar.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
avenija je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:323 kiks u zadnje 4 utakmice i to protiv kakvih protivnika
+1
Kakve veze ima hoce li sa tribine voditi za vrijeme utakmice ?Vodio je u Premier ligi sa tribine pa smo ga samo zvali da nas vadi. To ti nije mjerilo, ne pravi se ekipa za vrijeme utakmice,jos na stadionima gdje ni nema ekipe bukvalno na terenu ali kazem to ti nike mjerilo, ovde govorimo o proizvodnji i spremanju igraca, gdje ce svi imati respekt od nurkovica isakovica do onog najmlađeg moj bati.Treba covjeka na vrijeme dovest dok smo i mi u fazi restarta, da upozna gdje smo sta smo od uprave do igraca.A sa njim bi se najlakse dogovorili, bolje nego od pojedini zeničana zbog kojih ne mozemo ni doc sebi.BatistutA19 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 16:05Ne moze bolan Pavic kad je stranac ,opet sa tribina da vodi,njeg jedino kad se sve poslozi i kad se krene na PL I dat mu ugovor 5 god.Celicni je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:48I pavle crveni, e moj pavle kad trebas bit najveci vjetar u leđa momcima ti crveni, propuh ti u glavi.Davno sam govorio nema on taj kapacitet da pravi od mladih momaka igračine, dosta i nervozu unosi u ekipu, samo sto nasi u upravi nemaju m.uda da mu nađu drugo mjesto trenera u klubu.I da prvi budemo na kraju prvenstva...Boris Pavic ! Lagano dogovoriti s njim sve, tece mu čelik u venama.
Re: NK Čelik Zenica
Uprava napolje
Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Pa takav cu i ja biti trener kad mi dovedes pola nove ekipe kvalitetnije, ne treba im pavle sa svojim ne znanjem.
- samoposteno
- Kontakt:
Kad Pavic pristane da radi za iste pare kao Pavle odma neka dodje a ne da kosta klub kao svi igraci skupa i samo bez one volim klub platit cete pa za godinu dvije tuzbaCelicni je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:48I pavle crveni, e moj pavle kad trebas bit najveci vjetar u leđa momcima ti crveni, propuh ti u glavi.Davno sam govorio nema on taj kapacitet da pravi od mladih momaka igračine, dosta i nervozu unosi u ekipu, samo sto nasi u upravi nemaju m.uda da mu nađu drugo mjesto trenera u klubu.I da prvi budemo na kraju prvenstva...Boris Pavic ! Lagano dogovoriti s njim sve, tece mu čelik u venama.
samoposteno je napisao/la: ↑07 nov 2021, 16:28Kad Pavic pristane da radi za iste pare kao Pavle odma neka dodje a ne da kosta klub kao svi igraci skupa i samo bez one volim klub platit cete pa za godinu dvije tuzbaCelicni je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:48I pavle crveni, e moj pavle kad trebas bit najveci vjetar u leđa momcima ti crveni, propuh ti u glavi.Davno sam govorio nema on taj kapacitet da pravi od mladih momaka igračine, dosta i nervozu unosi u ekipu, samo sto nasi u upravi nemaju m.uda da mu nađu drugo mjesto trenera u klubu.I da prvi budemo na kraju prvenstva...Boris Pavic ! Lagano dogovoriti s njim sve, tece mu čelik u venama.

Tako je. I ja sam protivnik znajuci da je bio u periodu gdje su bile dogovorene skoro sve utakmice. Ima sasvim dovoljno dobrih trenera i u Zenici ili ostatku Bosne.samoposteno je napisao/la: ↑07 nov 2021, 16:28Kad Pavic pristane da radi za iste pare kao Pavle odma neka dodje a ne da kosta klub kao svi igraci skupa i samo bez one volim klub platit cete pa za godinu dvije tuzbaCelicni je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:48I pavle crveni, e moj pavle kad trebas bit najveci vjetar u leđa momcima ti crveni, propuh ti u glavi.Davno sam govorio nema on taj kapacitet da pravi od mladih momaka igračine, dosta i nervozu unosi u ekipu, samo sto nasi u upravi nemaju m.uda da mu nađu drugo mjesto trenera u klubu.I da prvi budemo na kraju prvenstva...Boris Pavic ! Lagano dogovoriti s njim sve, tece mu čelik u venama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.