Ovako je nekad davno na Željinim potpisivao delegat isto kao mlađi sam bio dosta puta na grbavici drug živi voli Želju plafon milja ljudi na stadionu, a pišu po 3 hiljade i na kraju sezone kaže isti prosjek k'o Sarajevo..
Sve zavisi kakav ce se prelazni rok odraditi,vama po meni treba jedan napadac kao sto je bio Fejsal netko tko ce zadrzati loptu i imati skok igru,ovako zuje previse a malo meda daju i treba vam stoperski par sigurniji meni se cini da onaj Zeljkovic nije klasicni odbranbeni plus mi djeluje nizak.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:27Znas biti realanAntipolitika3 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:24Lagano se podijelila tablica sa po sest ekipa gdje ce Zrinjski,City,Siroki,Sloboda,Borac i Sarajevo voditi bitke za euro pozicije a drugi dio tablice Zeljo,Rudar,Leotar,Velez,Posusje i Radnik borba za opstanak .
Sto se tice ekipa iz gornjeg dijela tablice sasvim sigurno je da je Zrinjski jesenski prvak i sa pametnom politikom i ostajanjem na okupu mozemo uzeti titulu pogotovo ako City padne iduce kolo ,drugo mjesto City a Borac i Sarajevo ce voditi bitku za tu trecu poziciju koja vodi u europu.Mislim da su Siroki i Sloboda ipak losiji i da nece moci pratiti taj ritam.
Donji dio tablice je veoma neobican pogotovo vidjeti Zeljeznicar koji je iz kola u kolo sve gori i njima ce dobro doci zimska pauza jer ako ovako nastavi ni druga liga nije iskljucena,komsije ce se spasiti jer su najkvalitetniji u ovoj grupi dok Posusje i Radnik su vjerovatno putnici u nizi rang.. Mada mislim, mozda previse optimizma imam, ali ako ove polusezone nekako dodjemo do 6-7 mjesto. Mozemo napast 3-4 mjesto a i imamo kup. Vi ste jesenji prvaci sasvim zasluzeno, vjerujem da ce Sarajevo zavrsiti na drugom mjestu ove sezone
Pare nisu problem, ko ce igrace dovesti. Sose? Cim bude 1000 km vise ne moze, a dobar igrac. I onda na kraju zavrsis sa Isicem umjesto Mahmica naprimjerAntipolitika3 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:49Sve zavisi kakav ce se prelazni rok odraditi,vama po meni treba jedan napadac kao sto je bio Fejsal netko tko ce zadrzati loptu i imati skok igru,ovako zuje previse a malo meda daju i treba vam stoperski par sigurniji meni se cini da onaj Zeljkovic nine klasicni odbranbeni plus mi djeluje nizak.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:27Znas biti realanAntipolitika3 je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:24Lagano se podijelila tablica sa po sest ekipa gdje ce Zrinjski,City,Siroki,Sloboda,Borac i Sarajevo voditi bitke za euro pozicije a drugi dio tablice Zeljo,Rudar,Leotar,Velez,Posusje i Radnik borba za opstanak .
Sto se tice ekipa iz gornjeg dijela tablice sasvim sigurno je da je Zrinjski jesenski prvak i sa pametnom politikom i ostajanjem na okupu mozemo uzeti titulu pogotovo ako City padne iduce kolo ,drugo mjesto City a Borac i Sarajevo ce voditi bitku za tu trecu poziciju koja vodi u europu.Mislim da su Siroki i Sloboda ipak losiji i da nece moci pratiti taj ritam.
Donji dio tablice je veoma neobican pogotovo vidjeti Zeljeznicar koji je iz kola u kolo sve gori i njima ce dobro doci zimska pauza jer ako ovako nastavi ni druga liga nije iskljucena,komsije ce se spasiti jer su najkvalitetniji u ovoj grupi dok Posusje i Radnik su vjerovatno putnici u nizi rang.. Mada mislim, mozda previse optimizma imam, ali ako ove polusezone nekako dodjemo do 6-7 mjesto. Mozemo napast 3-4 mjesto a i imamo kup. Vi ste jesenji prvaci sasvim zasluzeno, vjerujem da ce Sarajevo zavrsiti na drugom mjestu ove sezone
Ako vasi sad ne uloze u ekipu kad su legle pare od uefa ne znam kad ce jer svaki kvalitetniji igrac ode ili u Sarajevo ili City.
Da je Azmir umješn u ovaj cirkus a u zadnje 4 utakmice protiv nas 5 penala, najviše kartona u ligi, 4 poništena čista gola itd itd može samo reci ne naivna nego izrazito glupa osoba. Hvala
Ma ko yebe prosjek..smijesno uopste i pisati i pratiti90minut je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:42Mene zanima ko je delegat što je rekao da je bilo tacno 2,800.
Ovako je nekad davno na Željinim potpisivao delegat isto kao mlađi sam bio dosta puta na grbavici drug živi voli Želju plafon milja ljudi na stadionu, a pišu po 3 hiljade i na kraju sezone kaže isti prosjek k'o Sarajevo..
Pilavavenija je napisao/la: ↑07 nov 2021, 16:10Ma ko yebe prosjek..smijesno uopste i pisati i pratiti90minut je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:42Mene zanima ko je delegat što je rekao da je bilo tacno 2,800.
Eto vidio si sinoc max svi maximumuma 500 gledalaca Zrinjski Borac, delegat upise skoro 3000..
A mi smo što se toga tice uvijek patili i pisali nam normalno pa cak i manje jer je ogroman stadion..avenija je napisao/la: ↑07 nov 2021, 16:10Ma ko yebe prosjek..smijesno uopste i pisati i pratiti90minut je napisao/la: ↑07 nov 2021, 15:42Mene zanima ko je delegat što je rekao da je bilo tacno 2,800.
Eto vidio si sinoc max svi maximumuma 500 gledalaca Zrinjski Borac, delegat upise skoro 3000..
Kad su klubovi lose plasirani ostanu na braniku samo najbolji poput svrakino i onlyleft22
Grci fascinirani navijačima Veleža: Oni dišu za klub
Fudbaleri AEK-a su se na momente pogubili
Mediji u Grčkoj su također fascinirani i atmosferom koja je vladala na Grbavici, a pojedini portali navode kako su navijači bili nestvaran vjetar u leđa fudbalerima Veleža, a da su se i fudbaleri AEK- malo pogubili su toj cijeloj situaciji.
Navikli su Grci na paklene atmosfere, ali navijači Veleža su oih ostavili bez teksta, navode kako oni dišu za klub i da je to nevjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Firebase, mnon46 i 17 gostiju.