Ovaj zadnji korner Maldini Jr. je sumirao CL comeback. Protiv Porta smo bili totalno nemoćni u dvomeču, na kraju su sretno i bod izvukli. Drago mi je zbog tog poena, tek toliko da moral nebi totalno pao, mišljenja sam da bi svih 6 poraza bila mala katastrofa i poniženje velikana.
Piolija su totalno nadmudrili Conceiçao, Simeone i Klopp, vidi se da je početnik bez minute CL iskustva, a Milan je to skupo platio. No, svakako je Serie A prioritet, treba obezbijediti novi CL plasman te dovesti još 3-4 solidna igrača da poprave ofanzivu. Pioli je definitivno imao derby della madonninu u glavi danas, što se i odrazilo na stanje na terenu, te i pojedine igrače.
Lično nemam velikih očekivanja kad god su prve opcije Sale, Maldini Jr., Krunić i sl., to je mršavo i Pioli čini čuda u Serie A sa ograničenom, i mladom, squadrom već 18mj.... Na kraju krajeva, sretan sam što gledamo Milana u CL, te u samom vrhu Serie A, zahvaljujući istim tim trenerom i igračima, tako da nema poente kritikovati previše. Sve u svemu smo na pravom putu, iako su Porto i Conceiçao (trenutno) prevelik zalogaj za ovaj Milan

PS okanite se matematike, to gledamo sa BH repkom ima 25 god