AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Gdje gledati vecerasnju tekmu? Stream? Arena sport?
Romangoli se povrijedio nece biti na raspolaganju veceras,valjda ne bude kakvih dodatnih problema sa drugom dvojicom stopera
- Beduin
- Kontakt:
De ba, zezas da se sad i Rom povrijedio? Hahaha
Nista, mozda naredne sezone imadnemo manje pehova pa tako i realnije izglede za borbu za skudeto i neeto vise u Evropi. Ovako mozes sljakati neko vrijeme, ali nikako cijelu sezonu.
Ako vec ne mozes izboriti nokaut fazu LP, onda ni po sto ganjati LE.
Nista, mozda naredne sezone imadnemo manje pehova pa tako i realnije izglede za borbu za skudeto i neeto vise u Evropi. Ovako mozes sljakati neko vrijeme, ali nikako cijelu sezonu.
Ako vec ne mozes izboriti nokaut fazu LP, onda ni po sto ganjati LE.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tek sad vidim da je Milan u nizu od 7 uzastopnih pobjeda. Nisam ni obraćao pažnju na to. A uz sve to čak 16 mečeva bez poraza računajući i prošlu sezonu.
Pa neka se taj dobar trend i nastavi.
Pa neka se taj dobar trend i nastavi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ne želi ojačati ništa. Jer to sa Krunićem nije moguće. Već želi da Sale malo predahne. Lik diše na škrge već 4-5 utakmica jer nema zamjenu. Stalno igra po 90 minuta.
Očekuje Krunića napolju već na poluvremenu ako ne bude išlo po planu.
Očekuje Krunića napolju već na poluvremenu ako ne bude išlo po planu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vidjeces da ce Calabria vise ici po toj atrani od Diaza,koji ce se sigurno ubacivati u sredinu,a Krunic ce se dosta vracati i pomagati Kessieu i Sandru. Mora zbiti redove jer Inter napada sa 7 igraca
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa napada i Milan sa isto toliko igrača. Pogotovo kad je Theo tu. Nebrojeno puta se dešavalo da svi osim Tomorija i Kjaera budu na 40 metara od gola protivnika.
Krunić je tu isključivo da Sale odmori. Da je Ante spreman za 90 minuta, vjerovatno bi on bio prekomandovan na desnu stranu iz istog razloga.
Krunić je tu isključivo da Sale odmori. Da je Ante spreman za 90 minuta, vjerovatno bi on bio prekomandovan na desnu stranu iz istog razloga.
Iako Diazu nije strana pozicija desnog krila, kod nas ovi eksperimenti i mjenjanje prvobitne postavke igrača obično nikad nije upalilo dosad. 
Al' ne bi se pravile velike promjene da čovjek ima boljeg izbora na klupi i da Salamander nije mrtav igrač.
Haj vidjeti ćemo šta će ispasti iz svega ovoga, ja kad kažem da imam loš osjećaj, možete računati na to da su velike šanse da se desi suprotno.

Al' ne bi se pravile velike promjene da čovjek ima boljeg izbora na klupi i da Salamander nije mrtav igrač.
Haj vidjeti ćemo šta će ispasti iz svega ovoga, ja kad kažem da imam loš osjećaj, možete računati na to da su velike šanse da se desi suprotno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa Krunić je makar odmoran, njegova motorika nije beskorisna. Ali on na poziciji desetke ne nudi ništa. Prije da će Tonali dolaziti tu po potrebi.
Alexis je istrošen, Leao je imao sreće pa se često mogao rotirati sa Rebićem osim u ove zadnje 2 sedmice.
Alexis je istrošen, Leao je imao sreće pa se često mogao rotirati sa Rebićem osim u ove zadnje 2 sedmice.
-
- Kontakt:
Ma Krunić igra lijevo a Brahim u sredini.
A jbm jes me sad neka nervoza uhvatila,kad bi ih dobili idemo na prvo mjesto,+10 od njih plus iduce kolo Inter vs Napoli igraju,a mi idemo Firenzi kojoj ce faliti oba startna stopera,uhh mnogo bi mogli dobiti vcrs.
FM
FM
Mislis desno. Leao je lijevo.
-
- Kontakt:
- muha milanez
- Kontakt:
Sretno nam večeras drugovi, idemo se pofajtati pa šta bude.
Forzaaa Milan

Forzaaa Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Uhhh jos malo, sretno momci i do pobjede nadam se 
FM

FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
Penal 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Koje smece je ovaj Kessie. Koliko moras biti glup da radis ovo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.